• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli uyuyan bir koca

poyraz4747

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
15
0
16
Balıkesir
bn eşimi 1 aylık tanırken evlenmeye karar vermek .(atanma mevzularından ) o bir ay çok güzeldi güzece konuşuyor eğleniyorduk ama ne zaman nikah oldu aynı eve geldik her şey o kadar sıkmaya başladı ki.... evliliğimizin ilk ayında evde bireysel takılmaya başladık çünkü eşim sürekli internetten dizi izliyor adeta ben yokmuşum gibi davranıyordu. dedim ki evliliğe adaptasyon süreci ondan . 2. ay oldu durum biraz düzeldi ama gene de sıkıcı gidiyordu her şey... 3 4 5 6 7 derken şuan 8 aylık evliyiz ve ben artık çok sıkılıyorum . çünkü eşim polis eşi polis olanlar varsa bilir 12 /24 çalışıyor yani 12 saat çalışıyor 24 saat istirahatta.... ama sağolsun benim sevgili kocam o 24 saatlik istirahatın rahat 12 saatini uyuyarak geçiriyor.. ben çevresi tarafından eğlenceli görülen hareketli biriyim ....o uyanıkken de yaptığımız tek şey o pc de oyun oynar ben yanına oturup tv izlerim ve ben anlatırsam dinler sağolsun... son bir aydır kafasını yastıktan kaldırmıyor ve uyuma saatlerini öle bir hale getirdi ki mesela akşam 9 da yatıyo ben gece 11 12 gibi yanına gidiyorum sabah gözümü açıyorum ki adam yok soruyorum sabaha karşı uyandım dio yani o yatak hiç soğumuyo o kalkıyo ben yatıyorum ben kalkıyorum o yatıyor... ben de öğretmenim düzenim belli gece 12 sabah 7 ama eşim şekerlemelerini bile 4 5 saat kadar yapıyo .... artık her şeyi bireysel yapmaya başladım ...tek başıma yemek yiyorum dışarı çıkmama da çok izin vermediği için evde şuursuzca dolaşıyorum... ilk başta olabiir gözüyle bakıyor insan da kocamla konuşamıyor olmaktan daha doğrusu kocamın sıkıcı bir adam oluşu kendini bazen salonda bir mobilya olarak görmekten çok sıkıldım -bunaldım bazen hırsımdan kendimi duvarlara çarpasım geliyorrr ....ki kışın salonda yatıyoduk soba var die ne lamba açtırıyodu ne tv'nin sesini .... öyle mal mal duvarlara vs bakıyodum saatlerce... biri bi akıl versin ne edeyim ben çıldırmak üzereyim .....

onun dikkatini çekecek şeyler yapbiraz onun sevdiği şeylere yönel evliliğinizi renklendirmeye çalış derim ama ne kadar başarılı olur bilmem

yapmadığım şey kaldı mı bilmiyorummm kii ....ona kalsa ben de onun kadar uyumalıyım ...gel yatalım dio ...çevre illere gidiyoruz meselaa sadece alışveriş merkezlerine gidiyor soran olunca gezdik dioo...bi yere oturmaya gidiyoruz ikimiz de etrafı izliyoruz elimi bile tutmazz ayıp der meselaa....

Son düzenleme:
bnm de erkek arkadsım oyle ıkı yıldır beraberız ılk aylar harıkaydı ama artk bok gıbı bı ılıskı oldu ama alıskanlıklarda var tabı vazgecemıomda sankı ben bırakırsam ıyıce yapayanlız kalacak uyuya uyuya olecekmıs gıbı gelıo salak adam kıymet bılmıo ayrılcam dıe cesartelnıom arada bu seferde bnı bırakma dıe yalvarıyo sans verıom ama ıkı gun sonra yıne aynı oluo sanırım evlenırsek bız de oyle olcaz... dıkkatını nasıl cekebılırım dıe kızlarla hep konusuodum erkek sonucta hepsının aklı enınde sonun da sex e gıdıo o sekılde bı sure dıkkatını cektm ama o da hep hep olmuo kı.. ınsan dısarda el ele gezmek ıstıo saatlerce bı konu hakkında konusup tartısmak bırlıkte karar vermek ıstıo bız hıc yapmadık bunuu senı cok ıyı anlıyorum cnm..

bn eşimi 1 aylık tanırken evlenmeye karar vermek .(atanma mevzularından ) o bir ay çok güzeldi güzece konuşuyor eğleniyorduk ama ne zaman nikah oldu aynı eve geldik her şey o kadar sıkmaya başladı ki.... evliliğimizin ilk ayında evde bireysel takılmaya başladık çünkü eşim sürekli internetten dizi izliyor adeta ben yokmuşum gibi davranıyordu. dedim ki evliliğe adaptasyon süreci ondan . 2. ay oldu durum biraz düzeldi ama gene de sıkıcı gidiyordu her şey... 3 4 5 6 7 derken şuan 8 aylık evliyiz ve ben artık çok sıkılıyorum . çünkü eşim polis eşi polis olanlar varsa bilir 12 /24 çalışıyor yani 12 saat çalışıyor 24 saat istirahatta.... ama sağolsun benim sevgili kocam o 24 saatlik istirahatın rahat 12 saatini uyuyarak geçiriyor.. ben çevresi tarafından eğlenceli görülen hareketli biriyim ....o uyanıkken de yaptığımız tek şey o pc de oyun oynar ben yanına oturup tv izlerim ve ben anlatırsam dinler sağolsun... son bir aydır kafasını yastıktan kaldırmıyor ve uyuma saatlerini öle bir hale getirdi ki mesela akşam 9 da yatıyo ben gece 11 12 gibi yanına gidiyorum sabah gözümü açıyorum ki adam yok soruyorum sabaha karşı uyandım dio yani o yatak hiç soğumuyo o kalkıyo ben yatıyorum ben kalkıyorum o yatıyor... ben de öğretmenim düzenim belli gece 12 sabah 7 ama eşim şekerlemelerini bile 4 5 saat kadar yapıyo .... artık her şeyi bireysel yapmaya başladım ...tek başıma yemek yiyorum dışarı çıkmama da çok izin vermediği için evde şuursuzca dolaşıyorum... ilk başta olabiir gözüyle bakıyor insan da kocamla konuşamıyor olmaktan daha doğrusu kocamın sıkıcı bir adam oluşu kendini bazen salonda bir mobilya olarak görmekten çok sıkıldım -bunaldım bazen hırsımdan kendimi duvarlara çarpasım geliyorrr ....ki kışın salonda yatıyoduk soba var die ne lamba açtırıyodu ne tv'nin sesini .... öyle mal mal duvarlara vs bakıyodum saatlerce... biri bi akıl versin ne edeyim ben çıldırmak üzereyim .....

Ben de ayni durumdayim. 11 aylik evliyim. İlk aylarda bile. Sanki zorunluluktan evlenmisiz gibi. Sanki ailem yokmus param yokmusta onunla o yuzden evlenmisim gibi hissediyorum cogu zaman. Arada kiziyorum. Bagiriyorum. Senle bunun icin mi evlendim diye. Kizinca ters tepiyo sanirim. Yorucu bi isi var. Uyuyo. Anlayisla karsilamaya calisiyorum. Ama uyaninca bana bakmiyo bile. Tv izliyo. Telefonunda oyun oynuyo. Yemek yiyo. Yine uyuyo. Ben evini temizleyen yemek yapan biriymisim gibi hissediyorum cogu zaman. Surekli trip atiyo. Ailesiyle aram iyi degil. Heralde ondandir diye kendimi avutmaya calisiyorum ama nereye kadar bu boyle devam eder bilemiyorum. Calismiyorum da. Artik bunalimdayim. Seni cok iyi anliyorum. Ama cozum nasil olur nedir ne degildir bilemiyorum. Suan icin ona soguk davranma yolunu sectim. Bi haftadir konusmuyoruz. Normalmi? Degil. Ama neden boyle cozemiyorum. Bu stratejiye devam edicem ama orasi kesin

bizim de ilk evlilik yıl dönümümüz yaklaştı, ama bnm adam hâlâ uyuyor. kış uykusu desem değil.
aslına bakarsanız bizim evlilik öncesi 5 yıla yakın bir ilişki dönemimiz oldu. yani bile bile lades dedim. ve şu anda tahammül etmekte zorlandığımı hissediyorum bazen.
bir insanın uyku eşiği olur arkadaş, hani o süre dolunca istese de uyuyamaz, hah işte o benm adamda yok!!! adamı bırak mütemadiyen uyusun!
ayda 1 ilişkimiz oluyo zaten, yorgunluğu baş ağrısı bitmez hiç, o yüzden yastığa 5 kala mortingen ştrayze!
beni soldan soldan şeytan dürtmeye başladı, boşanmak, pişman olmak, alternatifler geliştirmek gibi, benim herif uyuyadursun!!!

Böyle şeyleri okudukça inanın çıldırmamak için zor tutuyorum kendini. Niye böyle oluyor, bunların amacı ne ben anlamıyorum. En başta her şey iyi, güzel ya sonra? Değişen şey ne? Tamam bir arada yaşamak çok farklıdır eminim. Sorumluluklar ağırlaşıyor buna da eyvallah. Ama bunlar niye sadece erkekler için oluyor ona anlam veremiyorum. Biz kadınlar niye hala özverili oluyoruz, çırpınıp duruyoruz? Bazen öyle anlar geliyorki her şeyi yakıp yıkacaksın gibi geliyor. Bir kere geliyosun şu dünyaya ve çekilenlere bak. Ne diyim herkes Allah yardımcısı olsunn..

valla arkaşım o knuya yapacak bişey yok galıba cekecez madem evlendık:41: benım kocada aynı ya sen yıne çalısıyosun ben evdeyım oturuyorum bıde oglum var 1.5 yasında hafta sonu olsun dıye dort gozle beklıyorum ama nafıle yıne yaptıgımız bısey yok oyle otur otur bırde benım esım sabah 8 aksam 6 calısıyo eve geldıgın de aynen ya kumandayı alır elıne yada pcde oyun tabı eger tv de ıstemedıgı bısey varsa ve pc basında değilsede uyur yanı ben oorda konusurum anlatırım cevap yok bıde hı bana mı dedın der bende sınır oluyorum ama napım kı 3.5 senedır evlıyım anlatıyorum soyluyorum soyle olma ıste bunları yap falan dıye ama tık yok yanı napım bende eve tıkıldım kaldım sıkıcı ıste.:20:

Son düzenleme:
sanırım ilerde bende böyle bi konu açıcam :) benm sevgilim de askeriyede çalışıyor ve çok fazla uyuyor.
Anladığım kadarıyla strese girdiğinde yada canı bişeylere sıkıldığında daha fazla uyuyor.
En azından madem diziyi filmi seviyor sinemaya gitmeyi teklif edin. Böylece birlikte bişeyler yapmış olursunuz

Benim sevgilimde aynı böyle. Dışarda gezmeyi, eğlenmeyi sevmez. Ben onsuz gitmeye kalksam olay çıkarır istemez, ama benimle de gelmez. Tek düze bir yaşantısı var. Sıkıcı bulduğum bir hayatı var. Çok uyur. Ama seviyorum katlanıyorum. Sanırım ilerde evlenirsek bizimde sonumuz böyle olacak. O yüzden bir korktum şimdi. :18:

Son düzenleme:
yukarda yazan her şeyi hala yaşıyorum 16 ay oldu evleneli ... istiyorum ki güzel şeyler yaplım konuşalım beraber yiyelim beraber uyuyalım ama hayır ben yatıyorum o kalkıyo o kalkıyo ben yatıyorum örneğin dün sabah çalııyodu gece 11 gibi yattı sabah 6 buçukta kalktı ölen bi ara konuştuk hiç uyumadımçok uykum var die .... neyse 7 de geldi gece için süper fikirlerimiz vardı yapmayı sevmesem de onun için plan yapıp anlatmıştım ben az yatim dedi 7 buçuk gibi yattı akşam ve gece 1 de uyandı yani bir günde toplam 12 saat uyudu ... gelmiş öpmeye çalışıyor falan dedim ben yatıyorum ... hep aynu terane '' ama ben uyurken saat kavramını nerden bilebilirim geip uyandırsaydın '' ya adam ben seninle güzel zman geçirim die kırk takla atıyorum zaten yalvarıyorum ....ben de dediğiniz gibi sanki bnmle öylesine evlenmiş gibi hani her şeye tamam diyen bi sürü fedakarlık yapan bi kadınım nerde arayıp bulcan ....ona bunları anlattığımda sadece saçmalama diyor.... ama aksi şekilde davranmıyor ... sanırım hiç düzelmeyecek kaç defa deddim ben tek başıma dörtduvarı bekleyerek yaşlanmak için evlenmedim die... bu duruma nasıl dayanırım bilmiyorumbasit bir konu gibi görünse de insan çıldıracak gibi oluyor.... sevgili kocamın aklı umarım her şey daha kötü olmadan başına gelir yoksa bu devran böyle gitmez....

bizim de ilk evlilik yıl dönümümüz yaklaştı, ama bnm adam hâlâ uyuyor. kış uykusu desem değil.
aslına bakarsanız bizim evlilik öncesi 5 yıla yakın bir ilişki dönemimiz oldu. yani bile bile lades dedim. ve şu anda tahammül etmekte zorlandığımı hissediyorum bazen.
bir insanın uyku eşiği olur arkadaş, hani o süre dolunca istese de uyuyamaz, hah işte o benm adamda yok!!! adamı bırak mütemadiyen uyusun!
ayda 1 ilişkimiz oluyo zaten, yorgunluğu baş ağrısı bitmez hiç, o yüzden yastığa 5 kala mortingen ştrayze!
beni soldan soldan şeytan dürtmeye başladı, boşanmak, pişman olmak, alternatifler geliştirmek gibi, benim herif uyuyadursun!!!

eminim onlar bu bunalımı da uyuyarak atlatırlar olan gene bize

Böyle şeyleri okudukça inanın çıldırmamak için zor tutuyorum kendini. Niye böyle oluyor, bunların amacı ne ben anlamıyorum. En başta her şey iyi, güzel ya sonra? Değişen şey ne? Tamam bir arada yaşamak çok farklıdır eminim. Sorumluluklar ağırlaşıyor buna da eyvallah. Ama bunlar niye sadece erkekler için oluyor ona anlam veremiyorum. Biz kadınlar niye hala özverili oluyoruz, çırpınıp duruyoruz? Bazen öyle anlar geliyorki her şeyi yakıp yıkacaksın gibi geliyor. Bir kere geliyosun şu dünyaya ve çekilenlere bak. Ne diyim herkes Allah yardımcısı olsunn..

sorumluluk ???en çok kadın düşünüp dertlenip uğraşmıyor mu???

Benim sevgilimde aynı böyle. Dışarda gezmeyi, eğlenmeyi sevmez. Ben onsuz gitmeye kalksam olay çıkarır istemez, ama benimle de gelmez. Tek düze bir yaşantısı var. Sıkıcı bulduğum bir hayatı var. Çok uyur. Ama seviyorum katlanıyorum. Sanırım ilerde evlenirsek bizimde sonumuz böyle olacak. O yüzden bir korktum şimdi. :18:

inan şimdi böyle düşünüyosun ama evlenince bu kadar pembe bakamıyosun olaya ben de eşimi çok seviyorum ama olmuyor işte bazen yastığı yüzüne basasım geliyorrr

gece uykusu gündüz uykusundan farklı yani gece uyumayan bir insan gündüz ne kadar uyursa uyusun dinlenemiyor 12/24 çalışan birisi bir gece uykusuz kalıyor diğer gece evinde ertesi sabah ta işe gidiyor yorulıyor haliyle akşam yatmak zorunda soğukta çalışmak kolaymı birazda onlara hak versek sonra yine gece görevi var bir gece bir gündüz alışkanlıkları değişiyor her sabah işe giden düzenli şekilde çalışan ve hafta sonları evinde olan kişiler daha az uyumuyor gündüz işte olduklarından geceleri yatmak zorundalar düzenli bir hayatları var o yüzden gece görevlerine gidenlerin çok uyudukları sanılır aslında öyle değil.mutluluklar dileklerimle sabır:52:

Allahim bütün kadinlara vaktinde uyuyup kalmasini bilen, anlayisli,azbiraz romantik,fazlaca kibar, muhabbeti bol, temizlige dikkat eden eşler ver ya da mevcut olani bir gecede bu hale sok

ya yaptıkları sadece uyumak olsun :) ben de uyumayı sevdiğimden bizde sorun olmuyor hiç o uyurken uyanıksam da kendimi eğlendiricek şeyler bulabiliyorum mesela spor sevdiğim dizileri izlerim kitap okurum yeni yemek tarifleri denerim ara da yanına gidip atar uyurum bende bir kereside birlikte uyuma rekoru kırmıştık uyandığımızda kafalar bi dünya zombi gibi oturmuştuk kendimize gelene kadar :D yanımda gözümün önünde olsun varsın uyusun Allah başka dert vermesin arkadaşlar şükredelim

benim ki de öyle kuzum uyku düzeni düzensiz yada çok uyuyan birine ayak uydurmak deli ediyor insanı,ben çok denedim neler yaptım neler bilemezsin ,hatta bende bir ara ona uyup tavuk gibi uyudum hasta oldum resmen kabuslar çöktü.uyku saati geldiğinde zevk aldığı bişeye yönlendiriyorum artık bilgisayar mesela uykusu kaçıncaya kadar oyalanıyor kontrol ediyom arada ne yapıyor diye :) ama işi bitiyor bi saat içinde gözler yine kan çanağı uyuyacak bizim ki, hayır bide beni kullanıyor televizyon seyrederken göğsüne yaslanayıp istiyor aman ne güzel romantik romantik televizyon izliyoruz diyorum,kafamı bi çevriyom bizim ki uyuyor oturduğu yerde çaktırmadan :) pes ettim bende napiyim...

Back
X