- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
7 yaş çok fazla değil bence..Hep erkekler mi büyük olmalı
Bence sizden hoşlanmıyor. Sizin ondan hoşlandığınızı anladığı için bu şekilde yapıyor. Sonuçta beğenilmek herkesin hoşuna gider. Bu durum çocuğun hoşuna gitmiş sadece.
Yaş farkı hiç ama hiç sorun değil. 7 yaş hiç yaş bence. Aynı jenerasyon sayılır. Kaldı ki daha fazla da fark olabilir kime ne. Amaaa konudaki gibi biriyle asla olmaz. Sizden hoşlanıyorsa bile yol yordam bilmeyen kaba biri. Hiç çekemem yani öylesini, tipe bak yaa. Sinir oldum. Adam yerine koymayın bence lütfen. Aslında iyi de aranızda yaş farkı varmış da kendini belli etmiş ne kişiliksiz biri olduğunu. Böyle sığ tiplerle yaşıt da olsam vakit kaybetmek istemem. Ayy biri bana gelecek böyle konuşacak midem bulanır ayol isterse Brad Pitt olsun. Hassas noktamdır yaş konusu. Ve bir kadına yaş sormak falan espiri yapmak iğrenç, iğrenç, iğrenç. Kaba ve önyargılı biri. İlgilenmeyin.
Böyleleri 70 yaşına da gelse 80 yaşındakine laf eder. Bazı huylar hiç değişmez. Bazı erkekler böyle oluyor. Kendi çok mükemmelmiş gibi onla bunla dalga geçiyor sürekli. Bunun yakışıklılıkla da ilgisi yok. Öyle yakışıklı sayılmayacak da çok kişi var bunu yapan. Genellemek umutsuzluğa düşmemek lazım. Hem kendi güzel hem kalbi güzel insanlar da var.haklısınız olacaksa da bunla olmaz bence de. ben de kişiliğini beğenmedim pek. zaten böyle über yakışıklılarla başta çok heyecan bile verse bi süre sonra insan içi boş olduğunu anlayınca hisleri de bitiyor kaç kere yaşadım.
dediğiniz gibi kaba biri şakadan çıktı artık kabalaşmaya patavatsızlaşmaya başladı. büyü de gel diyesim gelmeye başladı olgun değil pek.
yaş değil de bu çocuğun karakter sorunu var gibi. işyerimde en küçük bendim. bu sene 18-19-20 yaşlarında insanlar çalışmaya başladı. abla abla diyip duruyorlar
sen bu adamla yaşıt olsan da illa ki bir yerine takılır espiri yapar kendi esprisine güler. bu tipler böyledir. gönül bu işte gelip geçici duruyor sizde duygu ama hiç sevimli değil.
bir süre sonra sıkar boğar ve sinir eder insanı. ben kendi boyumdan ötürü bu karakterde insanlarla muhattap olmak zorunda kaldığım için hislerini biliyorum
samimiyet sıfır komiklik sıfır
Böyleleri 70 yaşına da gelse 80 yaşındakine laf eder. Bazı huylar hiç değişmez. Bazı erkekler böyle oluyor. Kendi çok mükemmelmiş gibi onla bunla dalga geçiyor sürekli. Bunun yakışıklılıkla da ilgisi yok. Öyle yakışıklı sayılmayacak da çok kişi var bunu yapan. Genellemek umutsuzluğa düşmemek lazım. Hem kendi güzel hem kalbi güzel insanlar da var.
Ortamınız akademik ortam anladığım kadarıyla. Bence yaş çok da önemli değil. Ama tavırlarında sizi rahatsız eden birşey varsa (ki var olduğunu hissetmişsiniz) çok da ciddiye almayın.aynen ben de öyle düşünüyorum.
evet biraz narsist gibi. nedense çekiyorum bu tarz erkekleri enerjimden dolayı sanırım.
Ben de bunu anlamiyorum. Sadece yas farkini yazip destanı dosuyorlar sonra soruluyor bu temel soru dışında her seye ekleme yapip asil soruyu cevaplamiyorlar. 27-20 farkli 30-37 farkli bambaşka durumlar... Konu sahibi de bunun küp gibi farkinda ki en temel bilgiyi vermek istememis. Bu sayfaya kadar bakabildim birkac kisi daha sormus cevap yok.Yaşlarınızı öğrenebilirmiyiz?
Ben de bunu anlamiyorum. Sadece yas farkini yazip destanı dosuyorlar sonra soruluyor bu temel soru dışında her seye ekleme yapip asil soruyu cevaplamiyorlar. 27-20 farkli 30-37 farkli bambaşka durumlar... Konu sahibi de bunun küp gibi farkinda ki en temel bilgiyi vermek istememis. Bu sayfaya kadar bakabildim birkac kisi daha sormus cevap yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?