Sizde kalma nedenleri ne?Bi kaç ay önce büyük kaynım evlendi bizden bi buçuk saat uzakta oturmalarına rağmen her hafta 3 gece bizde kalıyorlar piskolojim bozuldu eşim gelmeyin demiyo eltiyle zaten kafam çok uyuşmadı bunlar ne zaman ve nasıl bizim ayrı bir aile olduğumuzu anlıya caklar..
Allah için Began ın konusu da akıcıydı ama önce buradaki olayı bir anlatsın di mineden haftada 2 3 gün kalıyorlar hele onu bir anlatsın
Öyle olursa da bu sefer onlar da bize geliyor ne olacak diye düşünüp daha çok kalmazlar mıYaşamlarını bedavaya mı getirmeye çalışıyorlar nedir para verseler kimsede yatılı kalamam her hafta misafirlik yapamam bu nasıl hayat
Çözümü için sizde onlara gidip kalın bi süre size gelemesinler
Sizde kalma nedenleri ne?
Çoğunlukla keyfiSizde kalma nedenleri ne?
Konu sahibi o kadar çok kalacakki onların gelmeye fırsatı olmıcakÖyle olursa da bu sefer onlar da bize geliyor ne olacak diye düşünüp daha çok kalmazlar mı
ben daha iyi çözüm buldum kayınla eşi gelince toplardım bavulumu:sizi rahatsız etmek istemedim rahatça kalın keyfinize bakın ben de hazır siz buradayken sizin evinizde kalırım an 2 3 gün der anahtarı ister çıkardım evdenKonu sahibi o kadar çok kalacakki onların gelmeye fırsatı olmıcak
Çok mantıklı bunlar kendi evlerini beğenmiyor olabilirben daha iyi çözüm buldum kayınla eşi gelince toplardım bavulumu:sizi rahatsız etmek istemedim rahatça kalın keyfinize bakın ben de hazır siz buradayken sizin evinizde kalırım an 2 3 gün der anahtarı ister çıkardım evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?