Sürekli yatılı gelen elti ve kaynım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sız haftanın 4 günü gidince. Ciddiyim

Bu konuyu eşinizin konuşması lazim , artık ayıbı falan kalmamış bunun , pes yahu daha neler okuyacağız burada , nasıl tuhaf bir hayat bu

Yarın evde yokuz dediğiniz halde geldiklerine göre siz evde yokken sizin evde kalacaklar anlaşılan
Kusucucam maalesef evimi eşyalarımı sevip benimseyen bir insanım insanım
Eee sende surat as hemde elasindan misafir severim ama yatilisini aslaaa
Asıyorum eşim gelip niye yengemle abime öyle davranıyon diyo

Ablam haftaya kendi geleceği halde
Oğlunu geçen yıl 31 temmuzda bana yollamaya kalkmıştı
Haftaya da onlar gelecekmiş filan
Eşim o zaman şey demisti e birlikte gelsinler ne alaka ?

Eşim misafiri kalabalığı aileyi çok çok sever ama eşim bile garipsemisti düşünün
Ablama nasıl olağan gelmişti, nasıl böyle bir teklifte bulunabildi halen aklım almaz

Kabul etmedim gelemediler o ayrı tabi de

Yarın evde yokuz dediğiniz halde geldiklerine göre siz evde yokken sizin evde kalacaklar anlaşılan
Hafta sonu yokuz dedi evlilik yıl dönümümüz demesek bizimle gelirlerdi
Eşim istersen anahtarı veriyim falan hiç mi utanma yok anlamıyorum eşime şikayet edince ben kötü oluyorum yolurdum artık

Şaka gibi. Biz evde yokuz anneme gittik falan deyin aradıklarında.
Resmen evinize çökmüşler.

Kusucucam maalesef evimi eşyalarımı sevip benimseyen bir insanım insanım

Asıyorum eşim gelip niye yengemle abime öyle davranıyon diyo
e biraz da biz gidelim onlara pastamızı meyvemizi götürüp deseniz.maddiyatı geçtim devamlı insanlara hizmet etmek bile psikoloji bozar bir süre sonra.insan kimi gün bonfile yer kimi gün makarna sadece.onlara ne pişireceğim derdi de var.valla sanki kendime yapılmış gibi kızdım eşinize de kaynınıza da

Kovarım! Baktım koca laf ediyor onuda boşarım. Herkes akıllı olsun cinnet geldi yineIlkel kabile miyiz hayırdır,herkes kendi evine
Boşanma aşamasına geldik geçen kavgalı yız dışarı çıktım arkadaşımla sohbet ediyoz yeni arama eltim müsaitseniz size geliyoruz

Hafta sonu yokuz dedi evlilik yıl dönümümüz demesek bizimle gelirlerdi
Eşim istersen anahtarı veriyim falan hiç mi utanma yok anlamıyorum eşime şikayet edince ben kötü oluyorum yolurdum artık
Anahtar vermeyi sakın düşünmeyin iyicene alışkanlık edinirler siz evde yokken bile gelip kalırlar kafalarına göre. Eltiniz gelmek için aradığında müsait değilim keşke yola çıkmadan önce arasaydın şimdi boşuna geri dönmek zorunda kalacaksınız de kabul etme, eşinde sorun çıkarırsa her hafta yatılı misafir ağırlamak istemediğini açıkça söyle

Kardeşiyle balayına gideni de yeni gördüm.
Yeni evliler diyorsunuz, yani insan geceleri rahat olmak ister en azından. Ne işleri var sizin evde sahiden? Rahat sevişemezler bile.

Kayın validem de polyanna, maşallah nasıl güzel anlaşıyosunuuz hep birlikte biz koca bir aileyiz kafasında. kendi eltisi onda bi gün kalmamıştır tabi.
o zaman siz onlara bir oda hazrlayin her geldiklerinde ugrasmazsiniz
ne desek o soyle bu boyle diyorsunuz size eltinizle iyi muhabbetler
yakinsa altli ustlu oturursunuz zaten bu gidisle

Bu konuyu eşinizin konuşması lazim , artık ayıbı falan kalmamış bunun , pes yahu daha neler okuyacağız burada , nasıl tuhaf bir hayat bu
Daha şaşırmam diyorum gene şaşırıyorum milana abla. Burdaki en saçma konular listesine alıyorum bu konuyu

En saçma konular listemden ilk 3 konuyu sana yazmak istiyorum.

3_ yemeğe gelecek olan kayınpederine et yemeği yapmak için tek taş yüzük bozduran kadının konusu

2_ yeni evlenmiş erkek kuzeninin evine tebrik etmeye giden ve kuzeninin eşi de ortamdayken "ilk geceniz nasıl geçti keyif aldın mı" diyen teyze kızı konusu

1_ boşanalım tekrar evlenelim,birbirimizi tanıyarak evlenirsek daha güzel evleniriz diyen adam ve bunu oldukça mantıklı ve makul bulan konu sahibinin konusu .

Bu konu zirveye oynamaz belki ama top 10 da kesin var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…