Sürekli yatılı gelen elti ve kaynım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3te 3 yaptım, genel kültür desen var
Şu yüzük konusunda şey yazmıştı “ kayınpederim parça et olmadan yemek yemiyo paramız yoktu parça et alsın diye yüzüğümü verdim sattı et aldık kayınpederim yedi” sjdjfkflf o zamandan beridir parça et fobim var ne yazıkki… hayır parca et nasıl bir tanımlamadır o da ayrı

Konu sahibi nerelerdesiniz? Sonucu merak ettim. Son durum nedir? Hala gelmeye devam ediyorlar mı?

Silmiş konusunu , kibledim , az sonra geri gelir konu
Ama hadi ilk mesajı silebiliyor, onu silmis olsun, uye adina gidip mesajlarina tiklayinca diger yazdiklarinin gorunmesi lazim, yada adini aratinca yazdigi mesajlarin cikmasi,
"Aradiginiz bulunamadi" diye bir ibare cikiyor.
Neyse ben bilemedim simdi
Ama Mune cim kesin bilir

Yeni bir güncelleme geldi sanırım bugün birinin mesajlarına bakmak istedim aynısı oldu. Ayarlardan mesajları kimse görmesin özelliği mi geldi acaba

Yeni bir güncelleme geldi sanırım bugün birinin mesajlarına bakmak istedim aynısı oldu. Ayarlardan mesajları kimse görmesin özelliği mi geldi acaba

Ay ama olmaz ki!!!
Șimdi geçmiş konulari nasil deseliycez biiz??

Ben mi çok fesatim..
Evli bir ciftin evli olan başka bir cifte 3 gece yatılı gelmesi,üstelik evleri yakın olmasına karşın.. Yani bir tatildir,millet uzaktadır o tamam da bu başka bir şey.
Birlikte kalmak.. Haftada 3 gün hemde.
Umrarim benim aklıma gelenleri düşünmüyorlardir.

Konu sahibi nerelerdesiniz? Sonucu merak ettim. Son durum nedir? Hala gelmeye devam ediyorlar mı?
Yok ondan sonra kalmaya gelmediler en son istemediğimi belli ettim baya
Yüz bulmak için durduk yere onlara gelip kalmamızı istediler hafta sonu yok gitmedik. Ki neden gidiyim. Öyle

Yok ondan sonra kalmaya gelmediler en son istemediğimi belli ettim baya
Yüz bulmak için durduk yere onlara gelip kalmamızı istediler hafta sonu yok gitmedik. Ki neden gidiyim. Öyle
oh rahatladım valla ben bile kfjsdkd

Neyki akliniza gelen?
(bugün pek bir merakli günümdeyim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…