Sürekli yatılı gelen elti ve kaynım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahahha ay daha neler. Yuh yani yeni evliler evde başbaşa olmak ister bunlar eltiye kalmaya gidiyor 3 gün. Hiç mi sevişmiyorlar Valla insanlar hepten delirdi artık

Dediğiniz gibi değil
Çünkü ablam küçük oğlunu(19 yasindakini ) bana yollayacakti

Büyük oğlu(23 yaşındaki) evde, ailesiyle yaşıyor kpss hazirlaniyor gonderemezdi

Kayınvalidesi de oradaydı
O zaman abla cidden saçmalamış

Esiniz kardesinize artik rahatsiz olmaya basladiginizi söylemeli. Sizin naziniz gecmez ama onunli gecer. Bahane bulmaya gerek bile yok. Kimse baskasina bu kadar yük olmamali. Garip yeni evliler..ben esimle boş zaman bulamiyorum yoksa bizi kimse bulamazdi

Daha ne kadar saçma konular okuyacağız diyorum gün geçmiyor ki yenisi gelmesin. Eğer eşinizi kaybetmekten korkmuyor ve gerçekten durumdan bezdi iseniz eşiniz ile önce konuşun baktınız bişey yapamıyor siz Cat çat söyleyin

Ben her Allahın günü burda konu okuyorum bu 3 konudan nasıl haberim olmaz inanamıyorum

Neden sen gelmeyin demiyorsun?

Yok artık yüzsüzlük demek bile hafif kalır. Eşyalarını da yavaş yavaş getiriyorlar mı peki her geldiklerinde? Gerekirse yüzlerine söylerim kabul etmem ben.

Sana daha ilgincini söyleyim birisi benimle zaafını paylaşmıştı bunu sevgilisi dışında kimse bilmiyordu bende üniversiteye gidiyor psikiyatri dersi alıyordum o sıra ilginç olur diye dinlemeye karar verdim ama şok olmuştum...adam bir yerde müdür ve çok bol pantolonlar giyiyor çünkü altına çocuk bezi bağlıyor ona işiyor, dedim hiç hijyenik değil, ama bu onun tutkusuymus hatta biberon çıngırak gibi bebek eşyaları alıp oynuyormuş sevgilisi kabul etmiş acaba dedim ayni adam mı bu arada bu olay yaklaşık 10 yıl önce oldu bana hala korkutucu geliyor adam anlattıkça benim psikolojim bozuluyordu sonunda en iyisi bana anlatmayın bir doktora görünseniz iyi olur demiştim

Yok artık Beze uygun pantolon da diktiriyordur o. Bu nasıl bir fantezi ya

Problem eşiniz

Eşinizle olacK iş değil eşini düşünmeyen adamlar ailesine tek kelime etmez.
Elti ile arayı boz, eleştir, yaptığı en ufak yanlışı bile söyle huzursuz olduğu yere gelmek istemeyecek böylece rahat edeceksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…