Sürekli yatılı gelen elti ve kaynım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu iş müsait değiliz, hastayız, evde yokuz'la surat asmakla çözülmeyecek belli ki. denemişsiniz hepsini gene de gelmişler. yüzsüzler belli ki. evet ben de çok severim kayınlarım sevgilileriyle gelir, biramızı içer muhabbet ederiz, eşimin kuzenleri gelir arkadaşları gelir, severiz yatılı misafir ama ayda yılda bir olur bu. aynı insanları haftanın 3 günü görmeye asla dayanamam. sorunu eşiniz çözecek. aradıklarında açmayacaksınız. ya da açık açık evde huzurumuz kalmadı diyeceksiniz.

Kayinvalidenizle konuşacaksınz . Eşinizin mudahele edeceği yok konsuurken memnuniyetsizliginizi tatlı dille anlatın. Ya da eşinizle ciddi konuşma yapın annesine anlatsın diyeceğim ama abim abim diyen biri annesine uygun dille zor söyler :/

kac haftadir devam ediyor bu durum? bir problemleri mi var? esin ne diyor? bence esin annesiyle konussun.
Bayramda bir hafta kalıcaklardı gitmiyolardı eşyalarımı alıp ben gittim kaynım eşini evine bırakıp kalmaya devam etmiş abisi eşimle kafayı o kadar bozmuş ki yeni evlendiği karısını bile görmüyo ruh hastası

Kaynınız niye evlenmiş şaka gibi gerçekten tek amacı cinsellik mi yani 1 aylık karısına evde tahammül edemiyor da size mi geliyor? Evlenmeden önce de böyle gelir miydi?
Yalnız eşiniz abisine babalık yapıyor mu bilemem ama normal bir baba oğluyla balayına gitmez, normal bir adam da yenge ve kardeşini balayına çağirmaz. Gitmesin daha iyi, karısı adına üzüldüm. Allah yardım etsin.
Eşimin babası yeni vefat etti ondan sonra çok düştü üstüne evlenmeden önce gelir ben yokken para alır giderdi babasından kalan arabayı ailecek abisinin üstüne yaptılar sattı külüstür araba aldı eşimle ben çalışıp çabalayıp araba aldık kendi arabası kötü diye şehir dışına giderken isteyip duruyorlar

sorun kendi eşinde.çekirdek ailesine değer vermeyen o.o yüzü de kayına veren gene o.
Zaten o büyük suçlu ama konu sahibi eşinden çekiniyor keşke çekinmese inceldigi yerden kopsun dese o sümsük koca korumayacak eşini bellliki ... bu kayina etmediği lafı bırakmasa içini bir dokse harika olurdu
.. terbiyesiz adam ya ne insanlar var bu hayatta pes

Daha şaşırmam diyorum gene şaşırıyorum milana abla. Burdaki en saçma konular listesine alıyorum bu konuyu🤭

En saçma konular listemden ilk 3 konuyu sana yazmak istiyorum.

3_ yemeğe gelecek olan kayınpederine et yemeği yapmak için tek taş yüzük bozduran kadının konusu

2_ yeni evlenmiş erkek kuzeninin evine tebrik etmeye giden ve kuzeninin eşi de ortamdayken "ilk geceniz nasıl geçti keyif aldın mı" diyen teyze kızı konusu

1_ boşanalım tekrar evlenelim,birbirimizi tanıyarak evlenirsek daha güzel evleniriz diyen adam ve bunu oldukça mantıklı ve makul bulan konu sahibinin konusu .

Bu konu zirveye oynamaz belki ama top 10 da kesin var.

4. Saçmalık konusunda zirveye oynayan bir konu da benden gelsin. Eşi ve kendisi işteyken, eşinin çocuk yeğenleri sürekli evlerine girip duş alıyordu. Eş de bunu gayet normal bulup laf ettirmiyordu

Daha şaşırmam diyorum gene şaşırıyorum milana abla. Burdaki en saçma konular listesine alıyorum bu konuyu🤭

En saçma konular listemden ilk 3 konuyu sana yazmak istiyorum.

3_ yemeğe gelecek olan kayınpederine et yemeği yapmak için tek taş yüzük bozduran kadının konusu

2_ yeni evlenmiş erkek kuzeninin evine tebrik etmeye giden ve kuzeninin eşi de ortamdayken "ilk geceniz nasıl geçti keyif aldın mı" diyen teyze kızı konusu

1_ boşanalım tekrar evlenelim,birbirimizi tanıyarak evlenirsek daha güzel evleniriz diyen adam ve bunu oldukça mantıklı ve makul bulan konu sahibinin konusu .

Bu konu zirveye oynamaz belki ama top 10 da kesin var.
Lütfen konu link çok merak ettim bu konuları bi amme hizmeti yapıver hayrına :KK45:

Lütfen konu link çok merak ettim bu konuları bi amme hizmeti yapıver hayrına :KK45:
çok ünlü ingiliz bir oyuncuyla konuştuğunu sanan ona onbinlerce lira yollayan da vardı.konunun adını hatırlayamadım valla.kral arthur da başrol oynayan adam sanıyordu. :rolleyes:

çok ünlü ingiliz bir oyuncuyla konuştuğunu sanan ona onbinlerce lira yollayan da vardı.konunun adını hatırlayamadım valla.kral arthur da başrol oynayan adam sanıyordu. :rolleyes:
Yaa ciddimisin neler kaçırmışım :D

Boşanma aşamasına geldik geçen kavgalı yız dışarı çıktım arkadaşımla sohbet ediyoz yeni arama eltim müsaitseniz size geliyoruz
Tamam da değiliz deyin. Bu hafta herkes ayri takılsın evinizde oturun siz de azıcık falan deyin. Zaten bu kadar görüşmeye yüz göz olunmuştur bunlar denebilir bence.

4. Saçmalık konusunda zirveye oynayan bir konu da benden gelsin. Eşi ve kendisi işteyken, eşinin çocuk yeğenleri sürekli evlerine girip duş alıyordu. Eş de bunu gayet normal bulup laf ettirmiyordu
Haha bu konuyu hatırladım. Bu konu bence top 10da bu hafta 3. Olmalı🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X