- 29 Mayıs 2021
- 14.950
- 97.451
- 548
- 37
Müsait değiliz gelmeyin deyin açık açık. Niye demiyorsunuz?Kaynım aratıyor eltime hahaha biz geliyoruz bi ihtiyacınız varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müsait değiliz gelmeyin deyin açık açık. Niye demiyorsunuz?Kaynım aratıyor eltime hahaha biz geliyoruz bi ihtiyacınız varmı
Sız haftanın 4 günü gidince. CiddiyimBi kaç ay önce büyük kaynım evlendi bizden bi buçuk saat uzakta oturmalarına rağmen her hafta 3 gece bizde kalıyorlar piskolojim bozuldu eşim gelmeyin demiyo eltiyle zaten kafam çok uyuşmadı bunlar ne zaman ve nasıl bizim ayrı bir aile olduğumuzu anlıya caklar..![]()
Bu konuyu eşinizin konuşması lazim , artık ayıbı falan kalmamış bunun , pes yahu daha neler okuyacağız burada , nasıl tuhaf bir hayat bu
Kusucucam maalesef evimi eşyalarımı sevip benimseyen bir insanım insanımYarın evde yokuz dediğiniz halde geldiklerine göre siz evde yokken sizin evde kalacaklar anlaşılan
Asıyorum eşim gelip niye yengemle abime öyle davranıyon diyoEee sende surat as hemde elasindan misafir severim ama yatilisini aslaaa
Ablam haftaya kendi geleceği haldeAnormal şeyleri de karşıda ki kırılmasın diye alttan mı alalım o zaman nerde benim hayatım benim isteklerim doğum yaptığımda kv bi gece kaldı sezeryanlıyım diye o bile tuhaf geldi sevmediğimden değil evin düzeni değişiyor şu sıcakta sütyen takmak bile sıkıntı evde misafir var diye ben çekemez söylerdim sizin eviniz yokmu ben böyle rahat edemiyorum diye
Hafta sonu yokuz dedi evlilik yıl dönümümüz demesek bizimle gelirlerdiYarın evde yokuz dediğiniz halde geldiklerine göre siz evde yokken sizin evde kalacaklar anlaşılan
e biraz da biz gidelim onlara pastamızı meyvemizi götürüp deseniz.maddiyatı geçtim devamlı insanlara hizmet etmek bile psikoloji bozar bir süre sonra.insan kimi gün bonfile yer kimi gün makarna sadece.onlara ne pişireceğim derdi de var.valla sanki kendime yapılmış gibi kızdım eşinize de kaynınıza daKusucucam maalesef evimi eşyalarımı sevip benimseyen bir insanım insanım
Asıyorum eşim gelip niye yengemle abime öyle davranıyon diyo
Boşanma aşamasına geldik geçen kavgalı yız dışarı çıktım arkadaşımla sohbet ediyoz yeni arama eltim müsaitseniz size geliyoruzKovarım! Baktım koca laf ediyor onuda boşarım. Herkes akıllı olsun cinnet geldi yineIlkel kabile miyiz hayırdır,herkes kendi evine
Siz onlara gidiyor musunuz. Bunlar niye size geliyor, müsait değilim diyinBoşanma aşamasına geldik geçen kavgalı yız dışarı çıktım arkadaşımla sohbet ediyoz yeni arama eltim müsaitseniz size geliyoruz
Anahtar vermeyi sakın düşünmeyin iyicene alışkanlık edinirler siz evde yokken bile gelip kalırlar kafalarına göre. Eltiniz gelmek için aradığında müsait değilim keşke yola çıkmadan önce arasaydın şimdi boşuna geri dönmek zorunda kalacaksınız de kabul etme, eşinde sorun çıkarırsa her hafta yatılı misafir ağırlamak istemediğini açıkça söyleHafta sonu yokuz dedi evlilik yıl dönümümüz demesek bizimle gelirlerdi
Eşim istersen anahtarı veriyim falan hiç mi utanma yok anlamıyorum eşime şikayet edince ben kötü oluyorum yolurdum artık
Kayın validem de polyanna, maşallah nasıl güzel anlaşıyosunuuz hep birlikte biz koca bir aileyiz kafasında. kendi eltisi onda bi gün kalmamıştır tabi.oyleyse kv niz konussun ogluyla , sizin geliriniz fazla diye giderleri azaltmaya mi calisiyor adam anlamadim bisey
Bi kere gittik onda da eşim ısrar etti. Gelmesinler diye hastayım dedirtirdim biz ona bakarız deyip geldiler hasta numarası yaptım iki günSiz onlara gidiyor musunuz. Bunlar niye size geliyor, müsait değilim diyin
Kardeşiyle balayına gideni de yeni gördüm.Düzenli bir işi yok eşimin işide düzenli değil ama abisinden 10 kat fazla kazanıyor benimkide herşeyi abisine anlattığından sırtımıza yapıştılar
Arabaları düzgün değil diye balayına birlikte gidelim bile dedi eşim abisine babalık yapıyo resmen
o zaman siz onlara bir oda hazrlayin her geldiklerinde ugrasmazsinizKayın validem de polyanna, maşallah nasıl güzel anlaşıyosunuuz hep birlikte biz koca bir aileyiz kafasında. kendi eltisi onda bi gün kalmamıştır tabi.
Pazar görümcemin kızının mevlütü var ona geliyolar güya pazar sabahtan gelseniz ölürsünüz çünkü off hesaplayınca iki gece daha bizdeler anlaşılan tiksindim artıkneyyy bu saatte yola çıkmış geliyorlar mı?
Daha şaşırmam diyorum gene şaşırıyorum milana abla. Burdaki en saçma konular listesine alıyorum bu konuyuBu konuyu eşinizin konuşması lazim , artık ayıbı falan kalmamış bunun , pes yahu daha neler okuyacağız burada , nasıl tuhaf bir hayat bu
Kardeşiyle balayına gideni de yeni gördüm.
Yeni evliler diyorsunuz, yani insan geceleri rahat olmak ister en azından. Ne işleri var sizin evde sahiden? Rahat sevişemezler bile. Abisi eşime bakınca dolarlar mı görüyo yoksa aşıkmı anlamadım geliri yokken haftada bir arardı halbuki...