- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.037
- 498
- Konu Sahibi Kupecicegi
Yemek yaparken ocak başından ayrılmayın. Ben yemeklerim pişerken bile ocak başındayım. Hayatımda bir kere yemek yaktım. O da içeri geçip elime telefonu aldığımda oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ReglimHamile olabilirmisin
Bende hamileyken herşeyi unutuyordum
Yemek yakmadım çok ama tepsi yemeklerinde tuz ve yağı hep unutuyordum
Makarna yaparken tuz koymayı unutuyordum
Bi kerede cay ocaktayken altını açık unutup hastaneye gitmistim
Benim hamileliklerde böyle unutkan geçti hep
Hatta odadan bişey almaya girdiğimde ne alacağımı unutuyordum geri dönüyordum![]()
Bir dra görünün o zamanReglim.
Ayarladım yanmayan yemeğime kavuştumÇözümü yemek yaparken telefonu ayarlamakta buldum. 20dk ayarlıyorum mesela. Yoksa benimde çok tencere yakmışlığım var.
Süpermiş. Bunu bir deneyeyimhiç yemek yapmadığım için yakmıyorum da mikemmel çözüm![]()
Bu telefon milletin evini yıkacak der valide hzBen yatağa uzanıp telefonla takılıyorum. Her zaman yaptığım şey yemek aklımdan çıkmazdı. Ama artık dalıyorum hatta unutup uyuduğum oldu
Aşığım şu merete . Bir an gözgöze gelmesek panik olurum. Alarm kuruyorum artıkBu telefon milletin evini yıkacak der valide hz
Yemeğiniz pişene kadar telefonla boşanın![]()
Mutfak düdük gibiBenim annem gibi mutfakta kendine köşe yap:) mesela peteğin oraya oturma yastıkları ser,orada takıl telefonunla. Mutfaktan ayrılma. Ben yemek yaparken mutfaktan hiç çıkmam ya,eger fırına atmadiysam. Sıcak sıcak, ne güzel oda işte:)