- 22 Eylül 2013
- 643
- 913
- 303
-Neden yardımcı almıyorsunuz eşinizde siz de kariyer sahibiniz maddi olarak sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Ben de çok yoğun tempoda çalışıyorum keza eşimde öyle.İki hafta da bir yardımcı alıyorum böylece eşimle geçirdiğim zaman dilimi artıyor ,böylece keyfimiz yerinde oluyor.Aksi halde karı-koca ilişkimiz zedelenebilir.
-Gittiğiniz günler belli ise neden daha önceden bilet alıp uçakla seyahat etmiyorsunuz?(uçak var mı bilemiyorum tabi)
-zaman çabuk geçiyor ve maalesef kadın olarak biz de çalışmak zorundayız dolayısıyla bazı fedakarlıklar mecburi oluyor. fiziki yorgunluğunuzu minimuma indirmek ve eşinizle zaman geçirmek için maddi olarak biraz feragat etmeniz lazım. Naçizane fikrim bunlar.
Eşim kendini paralama olduğu kadar yapalım olmayan da dursun kafasında, başka ödemelerimiz de var onlara ayrılıyor bütçenin çoğu, işte sempozyumdu kongreydi, çeşitli eğitimlerdi oluyor onlara da gidiliyor hep masraf. O yüzden yardımcı düşünmedik. Ben kendim yapayım diye takılıyorum ama eşim hiç o kafada değil yani bırak dursun, dağınık kalsın sen işine bak modunda.
Uçak olayı da dediğim gibi buradan direkt yok aktarmalı ve bekleme süresi de var 5-6 saatte gelip 250-300 vermek her uçuşta bilemiyorum kararsızım o konuda. Bulacağım bakalım bir formül.