Sürekli yüzümle uğraşıyorum?

Berryhibiscus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
181
130
53
Fotoğraf çekinmekten hep kaçınıyorum kendi görüntümü kabul edemiyorum dışarıda yürürken bile rahat rahat yürüyemiyorum.

Çok güzel olmak istiyorum bu düşüncenin altındaki nedenleri de az çok tahmin edebiliyorum ama engelleyemiyorum kendimi.
26 yaşındayım.

Zaten güzel olsam erkekler peşimde sıra olurdu.
Siz görüntünüzü kabul edebiliyor musunuz kendinizle nasıl barıştınız?

Bu soruyu açtığım için utanıyorum çok saçma fakat engel olamıyorum

Mükemmel yüz diye bir şey yok mükemmel bir insan da yok. Herkesin bir kusuru var. Kiminin burnu, kiminin dişi, kiminin kaşı uzar da uzar.
Kusurlarımızla güzeliz klişesi yapmak istemiyorum ama tamamen böyle düşünüyorum.

Sosyal medya, photoshop sağolsun neredeyse herkes manken gibi dolaşıyor, haliyle de insanlar etkisinde kalıyor.
Her gün aynı yüzü görüyorum aynada, normal yurdumun insanıyım işte. Belli bir yaştan sonra küçük rütuşlar yapılabilir, onun dışında siz ne kadar kendinize güvenen profil çizerseniz o kadar da dışarıya dönük etkili gözükürsünüz.

Kendimi de yüzümü de seviyorum. Çünkü kendimi ne kadar çok seversem özgüvenim de kendime değerimde bin kat artar. Zaten şimdi herkes bir estetik tutmuş gidiyor sosyal medyaya takılmayın. Filtre, photoshop yapıyorlar, herkes birbirine benziyor.

ben cok gozel bir kadinam diyerek :)

yani gidip kendimizi Adriana Lima ile kiyaslarsak haksizlik etmis oluruz. Guzelligi ile dillere destan insanlar var, onlari ayri tur olarak dusunursek;

biz diger normal kisiler eger ki cidden bakimsiz degilsek hepimiz guzelizdir. Zira bazen farkli olmak kendine has guzelligi getirir.

Eger ki cok tarzimi bulamadim durumundaysaniz, biraz paraya kiyip bu konuda danismanlik alin, ozellikle stil danismanlarinin oncesi-sonrasi orneklerinde buyuk etki gozukuyor.

Fotoğraf çekinmekten hep kaçınıyorum kendi görüntümü kabul edemiyorum dışarıda yürürken bile rahat rahat yürüyemiyorum.

Çok güzel olmak istiyorum bu düşüncenin altındaki nedenleri de az çok tahmin edebiliyorum ama engelleyemiyorum kendimi.
26 yaşındayım.

Mesela yüzünüzde nelerden şikayetçisiniz?

Tüyler, sivilceler, asimetri?

Sizi mutsuz eden neyse tespit edin ve üzerine gidin.

Yoksa kendinle barış falan demeyeceğim, çünkü kendini güzel hissedince çok mutlu oluyor insan, biliyorum 😊

Bir Türkan Şoray ya da Gülşen Bubioğlu değilsek,hepimiz sıradan yüzlere sahip insanlarız.Bana da güzel görünmek uğruna birbirine benzeyen kadınlar çok komik geliyor.

Herkes kendini hoş güzel bulmak ister de bunu takinti haline getirmek bir tik fazla. Orada bazi psikolojik problemler devreye giriyor demektir. Bu kismin ustune gidin bence çozulur. Eminim gayet güzelsinizdir de bakis acisini degistirmeniz lazim.

26 yaşındayım.

Psikolojik tedavi gorun, onur boyu yapmayin kendinize bu eziyeti.

Erkeklerin sira olmasina gelirsek; tek kriter cok guzel olmak degil. Oyle guzel oyle guzel arkadaslarim vardi, kimse de kapilarinda sira degildi :)

Back
X