Süresiz yoksulluk nafakası

İşinize gelen mesajlari okumuşsunuz malesef çoğunun yaptigi gibi hepsini okusaniz görürsünüz. Benim iftira attiginiz gibi bir durumum yok ancak çok merak ettim sizin gibiler eşleri eski eşlerine nafaka oderken kendi kıt geçiniyorsa hakli canım alacak parasını dermiydi acaba.
Hadi canım hadi sen nerden biliyosun benim ne yaşadığımı he kolumda 3 adet yarık var kim yaptı biliyo musun eski.eşim. Şimdi benden mağdur olan kadınlardan nasıl hak vermemizi bekliyorsun! Edebiyat yapma bence. Koluma her baktığımda o adamı hatırlıyorum benim psikolojim nolucak kim hesabını soracak sen mi?

Sadece kendi adima konusayim esimle bosandiktan snra ne olacagimzi konustk
Kesinlikle Nafaka istemiyorum dedim. “ Cocuklarinada vicdanina kalmis onlarin para hesabi var gelecege yatirim olarak. Oraya gonderirsen sen bilirsin yada harclik hediye vs.. karismam “ dedim ..

Cocugu olanlar Ailesi arkasinda olmayip gercekten ihtiyaci olanlar Bi işe girene kadar alabilir ama evlenince o nafaka devam ediyor mu bi bilgim Yok . Kadin tekrar evlendignde nafaka ödenmemeli..
Evlenirse veya işe girerse kesiliyor nafaka

Hadi canım hadi sen nerden biliyosun benim ne yaşadığımı he kolumda 3 adet yarık var kim yaptı biliyo musun eski.eşim. Şimdi benden mağdur olan kadınlardan nasıl hak vermemizi bekliyorsun! Edebiyat yapma bence. Koluma her baktığımda o adamı hatırlıyorum benim psikolojim nolucak kim hesabını soracak sen mi?
Neyse sen gibileri muhatap almam hata. Kolun için uzgunum adam cezasini ceker sende psikolojini düzelirsin inşallah.

Yani boşanan kadına rahat var mı ki

Mahkeme kararı çıkar çıkmaz abi dediğin adam gelip asılıyor

Boşanmış kadın gören her erkek acaba bana da .... mi şeklinde (çok afedersiniz) mide bulandırıcı şekilde şansını deniyor.

Kadın insan yerine konmuyor ki bu toplumda

Paran varsa da işin varsa da dulsun hani konu sahibesi muhtaçlıktan dem vurmuş ya. Bu sefer de işyerindekiler ağız değiştirip abiden beyden canıma cicime dönüyor. Muhtaç ol olma kadınsan bir şekilde eziliyorsun kardeşim mesele para da değil
Hiç biri olmuyorsa muhtaç sın diye ediyorlar... Her işi üzerine yıkıyorlar çünkü evladın var kipairdayamazin... Ben 6 ay için bir rakam kabul etmiştim sonra talep ettiğimi alacaktım. Ne oldu dersiniz alamadım tabi... Kem küm biliyorsun ekonomi kötü oldu dur hele hallederiz 6 ay daha geçsin de oldu... Oldu da oldu normalde asla kalmazdim. Çocuğu yaz boyu cumartesi işe getirdim bir şey demedik oldu... Fırsat çılik diz boyu...

Son düzenleme:
Neyse sen gibileri muhatap almam hata. Kolun için uzgunum adam cezasini ceker sende psikolojini düzelirsin inşallah.
Senin gibiler derken? Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın fakat şunu söylemeden geçemeyeceğim parazit yapma git öte tarafta oyna!

aynen bende öyle düşünüyorum elli yaşına gelmiş hiç çalışmamış sosyal hayatı olmayan bir kadın o yastan sonra kendi ayaklari üzerinde durmakta zorlanır ama gençler için geçerli bulmuyorum bunu

Yaşı farketmez. Çalışmayan kadınla evlenen erkek Ömür boyu nafaka ödemeyi göze alamalı.

Ha bana kalırsa hiçbir kadın ev hanımı olmamalı. Kadınlar da erkekler gibi hayatını kazanmalı. Niye bir erkeğe yemek yaparak , temizlik yaparak hayatımı kazanayım ki? Bu bence onur kırıcı. Kölelik.

Boynu altinda kalasica herif..

ömründe sokağa tek başına çıkamayan kzı nasıl burs bulup okuyacakmış güldürmeyin beni.sizi türkiye turuna davet ediyorum masraflar benden ne hayatlar var bir görün de insanları bilmeden yargılamayın istiyorum

Yorumlariniza cevap yazmak istemiyorum cünkü yazdiklarimi okumuyorsunuz. Sadece yüksekten bakmak, herseyi daha iyi biliyormus gibi davranmak istiyorsunuz. Polemige girmek istemiyorum cünkü konu aslinda cok güzel ve dogru kisiler ile güzel bir sekilde tartisilir, darkmore ile yaptigim gibi.

Ancak bu sefer tutamadim kendimi. Yahu burs felan var demedim Türkiyede. Türkiyenin hali ne kadar kötü oldugunu bende farkindayim. Tekrar okursaniz KESKE diye yaziyordum. Evet keske burslar olsa, ücretsiz egitim olsa. Keske daha önce dedigim gibi bu ülkedeki kadinlar kendini muhtac his etmese, kendileri bir kurtaricaya ihtiyac oldugunu düsünmese. Kadinlarin arasinda dayanisma olsa. Ki bence zaten bu sorun tek cözebilecek olan kadinlar. Hic kimseyi yargiladigim felanda yok.

Lütfen beni alintalamayin artik. Kendi egonuzu tatmin etmek istiyorsaniz gidip baskalarini alintilayin. Bu size karsi son mesajim olacak zaten.

Ben de onu düşünüyorum ben feministim de siz kendini feminist sananlarla ne yapacağız bilmiyorum. İki adım ileri üç adım geri gidiyoruz sayenizde.
Benim sayemde geri gittigimizi sanmiyorum ;) hic feministim ben dememisimdir burada. konu acinca biraz daha kibar olmaliyiz bence. Sonucta bizlerin nasil dusundugunu ogrenmek icin soru sordunuz biz de cevapladik.

Konu sahibin tuzu kuru tabi hava hoş üstüne 40 bin borc taktı arabamı aldı elimden aldattı dövdü kesti ve kaçıp gitti.eee sonuç kadın erkek eşitliği baksen şu işe :KK57:f
Şu konuları kendi aramizda bile çarptırmadan konuşamadığı kız sürece erkek tarafından eşitlik adalet namına birşey beklememek lazım.

Basina gelse napardi iste. Onu bilemez. Bekara kari bosamasi kolay derler.
Bu kadar basit düşündüğüne inanamıyorum gercekten. Türkiye de geçinmek ne kadar zor ve boşanan kadına nasıl davranılıyor ne gözle bakınılıyor. Keşke bunları konu olarak açsaymış hanım efendi..

Back
X