- 30 Eylül 2016
- 736
- 488
- 18
- 29
- Konu Sahibi scarlettjohansson
B
en küçük çocuklara Suriyeli olsun olmasın açlarsa para dileniyorlarda poğaça falan alıyorum yiyip bitirene kadar da yanlarından ayrılmıyorum hiç değilse karınları tok olsunE bebeğe gittim dün kızım için
Kapının girişinde suriyeli anne baba ve kucaklarında minicik taş çatlasın 5 aylık bi bebek var üzeri incecik battaniyesi incecik içim yandı ..
Babası el açtı kızımı göstererek bişeyler söyledi mama dedi bez dedi ...
Tamam dedim alıp vereyim girdim e bebeğe alışverişimi bitirdim tam çıkıyordum ki ..
Girişte dilenen suriyeli annenin elinde e bebek poşeti ve kasaya gidiyor ( bi yardım sever bebeğe oyuncak bez mama vs almış ) baktım kasada poşeti geri verip ürünlerin parasını alıyor
Aklım allak bullak oldu ve aldıklarımı vermekten vazgeçtim !
Tam arabaya doğru ilerlerken suriyeli baba yanındaki küçük oğluna el işareti yaptı farkettim ve ufaklık peşime takıldı montumu çekiştiriyor para diye .. cüzdandan 2 tl çıkarıp verdim daha da çekiştirdi üzerimi ! Bütün bozuklukları verdim eline gitti ...
Öyle sinirlendim ki o babaya lanet herif !
Benim aldığım mamayı bebeğine yedirmeyip onunda parasını alıcaktı eminim
Aklım allak bullak oldu yemin ederim
Dünden beri hala o bebeği düşünüyorum babasının bi işaretiyle yanıma gelip para diye yalvaran o ufak oğlan çocuğunu düşünüyorum elimden çocuklara karşı birşey gelmiyor
Gelsede ana babaları engel oluyor rızıklarına..
Aklım karışık paylaşmak istedim kızlar