Allah belalarini versin.Bilemiyorum bazen çok,acıyorum,bazen de çok kızıyorum geçen kızımı eve kadar takip etmişler.Telde söyledi eve gelirken indim polis çağırıyorum diye üstlerine yürüdüm deli gibi korkup kaçtılar.Siz ce ne hissetmeliyim,?
Amin canım benim ....kızımda masum bir kız , o günden beri tek çıkmaya korkuyor.Normalde çok cesaret li ve uyanık bir kız ,kızım sen korkmazdın dedim anne bunlar çok kötü dedi neden yavrum dedim ...Kız arkadaşımın totosunu iki kişi koşarak sıkıp kaçmış dedi .İçim yandı ....Tamam her milletde oluyor ama aynı dilde olmayan insanlar ürkütüyor.Malesef konu sahibi onlarca şeyle mücadele ederken bir de bunlar çıktı.Benim için önce Canannn...Allah belalarini versin.
Allah bu kotu insanlara firsat vermesin.
Simdi simdi kabullendiler ben bilirim yasadigimisiz nerde yasiyorsunuz da kurt oldugunuz icin dislaniyorsunuz ben anlamadim?
bu ulkenin kurt demokratlari,askerleri hatta cumhurbaskani bile oldu,bence durumu abartiyorsunuz.
eger guneydoguda bazi bolgelere turk oldugun icin korkudan giremiyorsan fakat izmir`de antalya`Da konya`Da kurt oldugun icin hic sorun yasamadan gezip tozuyorsan bi durup dusunmek lazim..
hernyse suriyelilere de Allah yardim etsin insallah,ulkelerinde kan dursun ve evlerine geri donsunler cunku bu durum hem onlar icin sIkinti hemde misafir eden ulkeler icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?