• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SURIYELI MASUM KIZ

Burayi ruslar basmiş almanlar kendi vatanimda turist benim resmen nedenbukadar dile getrilmiyor
Paramıdir yoksa ırkcilikmidir

önceden aciyorudum ama artik malesef aciyamiyorum onlara... Almanyada yasiyorum, son 1-2 ay onlarca suriyeli alindi. Fuar alanlarina, eski okullara, spor salonlarina, bos dairelere vs yerlestirildiler.

Binlerce kisi ayni yerde yatip kalktigi halde durmadan hamile kaliyorlar, bunu nasil beceriyorlar bilmiyorum okadar kisinin icinde.

Sözde savastan kacan insanlar nasil olduysa ordan buraya nargile getirmeyi ihmal etmemisler. Gec saatlere kadar cimlerin üzerinde oturup nargile icip bagirip cagiriyorlar.

Devletten aldiklari okadar yardima ragmen, alirveris yerlerinin önlerinde dileniyorlar.

Yerlestirdikleri yerleri beyenmeyip yikip yakiyorlar. Aralarinda kavga edip birbirlerini dövüyorlar.

Ve Türkiyeye nazaran burdakilerin sayisi gercekten cok cok az. Allah size sabir versin.

Aralarinda tabiki gercekten iyi olanlarda var, ama istisnalar kaydeyi bozmuyor:KK20:

Konuyu nasıl getirdiginizi merak ettim Kemalistlige ?
İçip içip kufredene bir şey demezmisiz. Ne kadar hadsizce bir yorum ya hu !
Türk Milliyetçisi bir insanım her zaman böyle olacak bu. Benim ülkemde ki yavrulara yetmezken olanaklarımız birde elalemin çocuklarını almamız resmen eziyet bize. Bunun mantıklı bir açıklaması olabilir mi ?
Daha iki gün önce haberlerde görmedik mi çocuğunun ameliyat parasını veremediği için ağlayan babayı ?
Biz ulke olarak bu durumdayken elaleme hiic aciyamam kusura bakmayın.
Bunun sebebi ne ırkı ne dili ne dini.
Onlar isterse Rusyadan gelsinler isterse Japonya dan . Önce benim ülkem, önce benim ülkemin evlatları.
Ne anladiysanız odur
Ben anlasilir yazdim

evet çocuklar masum ama türkiye cumhuriyeti devletinin çocukları bebekleri yesin diye dağıttığı bebe bisküvisini kocası formdan düşmesin diye ona yediren kadın ve onu yiyen adama acımam imkansız bu konuda söyleyecek çok şey varda ban yemememek için susuyorum :KK43:

Boşverin arkadaşlar bazılarının cahillikten ciğeri solmuş
Sirf ideolojileri icin burda bile ayrimcilil yapan var ulkemizde esege kopege tecavuz eden var insan o ırktan oldugu icin bunlari yapmaz
Birde bunlar kemalist olurlar icip icip kufredenleri korurlar kemalist olsa dahi cocuguna laf atilsa ses cikarmazlar
Yazik ya bende cokaciyorum

Almanlarda türkleri istemiyordu-istemiyor ya valla çok haklılar. Bizimkilerde suriyeliler gibi sardı Almanyayı. Gerçi elleri iş tutuyo ama ne fark eder. Almanyadaki türkler neyse, Türkiyedeki suriyeliler de o olcak gbime gelio

Türkler almanlara hic bir zaman bukadar rahatsizlik vermediler, almanyada yasayan biri olarak bunu asla kabul etmiyorum :KK20:

Bir taksici abimize Suriyeli bir adam yaklaşıp para istiyor, abimiz yok git burdan diyor. Sonra adam 2 kadın var anam, avradım göndereyim 20 yeter demiş. Bu olanları Eşime anlatmış taksici abimiz.
Dışarı yalnız çıkmak dert oldu. Hep tetikte olmak kaderimiz oldu.

Kimse ulkesini terkedip keyfinden gelmedi buralara

Atip tutanlarin sanirim Canakkale de sehit dusen suriyeli sayisindan haberi yok

Sahip oldugunuz herseyi ev araba resimleriniz anilariniz sevdiklerinizi biranda elinizden alindigini dusunun ne yapardiniz

Oturdugumuz yerden ahkam kesmek kolay empati yetenegi olmayan merhameti olmayan herseyi soyler

Bir kase sicak corbaya muhtac olmak ne demek bi dusunelim once

Savaşin ortasinda kalmak bi toplumun basina gelecek en kotu sey

Birde yaradanin rizasini almak var isin ucunda

Nasil gelmesinler der bir insan anlamiyorum anlamayacagim

Yasın 16 galiba ahh bu cumleler
:KK53::KK53: bosver canim sen bekaretini sorgulamaya bak
Siz gerçekten çok terbiyesiz bir insansınız ne bekareti sorgulaması benim öyle bir konum dahi yok burada. Yaşım hakkında bıkıp bilmeden atıp tutmayın isterseniz. Yoksa mahkeme kağıdını kapınızda görürsünüz haberiniz olsun.

İnsanlık önemli olan ne dil ne ırk ne başka birşey..
Bende çok acıyorum ama..Sana bu ülke kapısını açmış dünya seni görmezden gelirken!
Niye taşkınlık yaparsın saldırırsın yol kesersin vs..
Ne yazık ki çoğunda vefa yok. Geldikleri ülkenin halini çabuk unuttular..

öyle nefret ettim ki artık hiç birine üzülmüyorum..

hele hele yiyecek ekmekleri olmadıklaır halde devamlı doğuran o kadınlara artık hiiç acımıyorum en kısa sürede defolup giderler umarım.

he şimdi taşa tutmak isteyenler olabilir tutun önemli değil kendi yurdumda sokakta yürüyemez oldum laf atını mı dersin saldıranı mı dilenen mi ne ararsan var. mahalleyi rehin aldılar. çocuktur suçu yok elbet ama onlara bile üzülmüyorum 4-5 sene sonra benim evladıma kim bilir ne gözle bakacaklar. belki çocuğumu okulda rahatsız edecekler.
Asla istemiyorum onları ve üzülmüyorumda.
RESMEN İÇİMDEKİLERİ YAZMIŞSIN ARKADAŞIM MEMLEKETİMİZİ BATIRDILAR SOKAKLAR SİDİK KOKUYOR DİLENCİLİK RAHATSIZ EDİCİLİK VE O KAPARA KARA ÇARŞAFLAR , BENDE İSTEMİYORUM VE BİR AN ÖNCE DEFOLUP GİTMELERİN İSTİYORUM

Siz gerçekten çok terbiyesiz bir insansınız ne bekareti sorgulaması benim öyle bir konum dahi yok burada. Yaşım hakkında bıkıp bilmeden atıp tutmayın isterseniz. Yoksa mahkeme kağıdını kapınızda görürsünüz haberiniz olsun.
Sen kimsinde koyun hakaretini yapiyorsundikkat ette sengorme okagidi elinde
2.onyargi yapan onyargıyla cevabini alir
Daha fazla yazma cevap olrark

Onların yerinde bizde olduk atalarımız ama hiçbir zaman vatanı terk etmediler kundakta bebeğini birakan ninelerimizden tut tüyü bitmemiş delikanlılara kadar
Vatan namustur gerisi teferruatı
Turkiyede gezen essek gibi Suriyeliler varken onları neden mehmetçik koruyacakmis biri bana anlatsin

ya bırakın bu sacmalıkları....ne savasması...benım evladım varken ben onu savas olmayan bır yere göturmek ıcın herseyı yaparım....kendım ıcın degıl herseyden once evladım ıcın...yok ben savasırdım ulkemı terketmezdım sacmalıklarına ınanmıyorum....boş atmak serbest nasılsa
onların yerınde bız olmadık bugun ıle dunun arasında dunyalar kadar fark var.....bugun olsaydı görurdum ben kım kalıyo kım kaçıyo

Back
X