- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne anladiysanız odur
Ben anlasilir yazdim
Sirf ideolojileri icin burda bile ayrimcilil yapan var ulkemizde esege kopege tecavuz eden var insan o ırktan oldugu icin bunlari yapmaz
Birde bunlar kemalist olurlar icip icip kufredenleri korurlar kemalist olsa dahi cocuguna laf atilsa ses cikarmazlar
Yazik ya bende cokaciyorum
Senin kafan karışmış benceBiride asilmile olmaktan bahsediyor
Yahu ulkenin karadenizi rum
Egesi yunan guneyi arap zaten
Almanlarda türkleri istemiyordu-istemiyor ya valla çok haklılar. Bizimkilerde suriyeliler gibi sardı Almanyayı. Gerçi elleri iş tutuyo ama ne fark eder. Almanyadaki türkler neyse, Türkiyedeki suriyeliler de o olcak gbime gelio
Yasın 16 galiba ahh bu cumlelerBoşverin arkadaşlar bazılarının cahillikten ciğeri solmuş
İnanın bizde sizin gibi koyunlara açıyoruz.
Yoo gayet netSenin kafan karışmış bence
Siz gerçekten çok terbiyesiz bir insansınız ne bekareti sorgulaması benim öyle bir konum dahi yok burada. Yaşım hakkında bıkıp bilmeden atıp tutmayın isterseniz. Yoksa mahkeme kağıdını kapınızda görürsünüz haberiniz olsun.Yasın 16 galiba ahh bu cumleler
bosver canim sen bekaretini sorgulamaya bak
Yasın 16 galiba ahh bu cumleler
bosver canim sen bekaretini sorgulamaya bak
Çok haddini aşan yorumlar yapıyorsun dikkat et! benim kafam yerinde ama senin kafanın içinde başka birşey var galiba bir kontrol ettirYoo gayet net
Sizin kafaniz yerindemi bi ona bakın
RESMEN İÇİMDEKİLERİ YAZMIŞSIN ARKADAŞIM MEMLEKETİMİZİ BATIRDILAR SOKAKLAR SİDİK KOKUYOR DİLENCİLİK RAHATSIZ EDİCİLİK VE O KAPARA KARA ÇARŞAFLAR , BENDE İSTEMİYORUM VE BİR AN ÖNCE DEFOLUP GİTMELERİN İSTİYORUMöyle nefret ettim ki artık hiç birine üzülmüyorum..
hele hele yiyecek ekmekleri olmadıklaır halde devamlı doğuran o kadınlara artık hiiç acımıyorum en kısa sürede defolup giderler umarım.
he şimdi taşa tutmak isteyenler olabilir tutun önemli değil kendi yurdumda sokakta yürüyemez oldum laf atını mı dersin saldıranı mı dilenen mi ne ararsan var. mahalleyi rehin aldılar. çocuktur suçu yok elbet ama onlara bile üzülmüyorum 4-5 sene sonra benim evladıma kim bilir ne gözle bakacaklar. belki çocuğumu okulda rahatsız edecekler.
Asla istemiyorum onları ve üzülmüyorumda.
Sen kimsinde koyun hakaretini yapiyorsundikkat ette sengorme okagidi elindeSiz gerçekten çok terbiyesiz bir insansınız ne bekareti sorgulaması benim öyle bir konum dahi yok burada. Yaşım hakkında bıkıp bilmeden atıp tutmayın isterseniz. Yoksa mahkeme kağıdını kapınızda görürsünüz haberiniz olsun.
Onların yerinde bizde olduk atalarımız ama hiçbir zaman vatanı terk etmediler kundakta bebeğini birakan ninelerimizden tut tüyü bitmemiş delikanlılara kadar
Vatan namustur gerisi teferruatı
Turkiyede gezen essek gibi Suriyeliler varken onları neden mehmetçik koruyacakmis biri bana anlatsin