• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SURIYELI MASUM KIZ

ya bırakın bu sacmalıkları....ne savasması...benım evladım varken ben onu savas olmayan bır yere göturmek ıcın herseyı yaparım....kendım ıcın degıl herseyden once evladım ıcın...yok ben savasırdım ulkemı terketmezdım sacmalıklarına ınanmıyorum....boş atmak serbest nasılsa
onların yerınde bız olmadık bugun ıle dunun arasında dunyalar kadar fark var.....bugun olsaydı görurdum ben kım kalıyo kım kaçıyo
Bak savaş çıkarsa o zaman sen tabanları yaglarsin tamammi hadi ülkem mehmetcige emanet deyip sen oğlunu kardeşini yollamazsin askere olur biter
Zamanında sacmalayanlar sayesinde bir vatanın var en sevmediği insan tipi nankor

Hemfikirim seninle. Ne o öyle buralarda, evlerde, kahvehanelerde millet vatan kurtarıyor :KK53:

Kardeş biz sade vatandaşız, fikrin ne olursa olsun, yapabileceğin tek şey, elinde tek hakkın var vatandaş olarak, o da oy kullanmak. .
Aynen öyle canım. Bi kere başlık bile buram buram siyaset kokuyor. Belki konu sahibinin böyle bir amacı yoktu, aklına bile gelmedi ama bariz belli. O yüzden uzak durmayı tercih ettim, yanılmadığıma sevindim :KK53:

Back
X