Ben bu kadinlari icten gormeden ben de oyle diyordum șekerimHepsine 10 basarim.
Yoo aslinda basta da belirttim gerekirse tasinir konum sorun degil degisik bir konu olsun istedim :)Peki bunu dertmi yaptinizda konu actiniz? Buranin ismi "Bir derdim var" da.. yani burdaki konularla alakasini goremedim.
Anlattiginiz seye gelincede onlardan hersey beklenir zerre acimiyorum ve hicte sevmiyorum. En yakin zamanda defolup gitmeleri dilegiyle..
Sasirdim sadece canim. Inan leoparlar filan havada ucusuyorduIyi ki kapanmişlar mi diyorsun
Saka bir yana da bunu bi yerden daha duymustum ben :)
Zaten kadınsi hatlara sahipler bakım da birlesince normal...
Pekala okudugunuz icin cok uzgunum vaktinizi caldim. Yorum yapmayin oyleyse. Gerekirse kapanir konu.Suriyelilerin bi kadınlarının dişiliklerinin dert olmadığı kalmıştı.
En garibime giden dans oldu zaten hicbir yerde oyle icten dans eden gormedim :))Herkes kendine göre dişi. Siz sadece onlarda gördüğünüz için size bir acayip. Ama dansı herkes çekici yapamaz orası ayrı. Sadece suriyeliler de özel birşey değil.
Burda da 20 yasinda kizin 3 bebegi vardi zaten cok sasirdim ben de :)Ben magazada calisiyodum suan ogretmenim.. 2 ay once ayrildim ve birgun magazadan kapali kiyafet aldiklarini gormedim 16lik kiz 35lik adamla geliyodu kocasi diye ve birsuru parlak acik elbise aliyodu.. sonrada savas maddi durum bilmem ne valla suriyelilere aciyanda zerre beyin yok..
Benim halep de gördüklerim çok iyi dans ediyordu utandık oynayamadik içlerinde :)) ama kıyafetler o biçimdi. Hepsi de dışarıda feraceli kadınlardı . İçlerinden çıkana biz inanamadik :))En garibime giden dans oldu zaten hicbir yerde oyle icten dans eden gormedim :))
Evet onca ailelerini kaybeden insanlar burda fazlaca rahatlar sanki :)Üniversite yıllarında henüz Suriye'de savaş yokken halep de bir düğüne gitmiş hayatımın şokunu yaşamıştım. Bir de bı komşu vardı öyle baharat istemeye gittik kadin evde leopar desen derin yırtmaçlı elbiseyle oturuyordu. Bir yere gideceksiniz gelmeyelim dedik gitneyecekmis kahve filan yapti bize. Hep iyi anıyorum suriyeyi herkes bizi harika ağırladı .Buradaki hallerine çok üzülüyorum
Dans dersi filan mi aliyor bunlar :)) ben de oyle dans edebilmek isterdim acikcasi guzel oynuyorlar :)Benim halep de gördüklerim çok iyi dans ediyordu utandık oynayamadik içlerinde :)) ama kıyafetler o biçimdi. Hepsi de dışarıda feraceli kadınlardı . İçlerinden çıkana biz inanamadik :))
Aynen ilk kez gordum ve cok rahat ve esnek dans ediyorlar .. Kulturel bir sey demek ki :)Araplar guzel dans eder zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?