Suriyelilerden Dans Șov

• Konu Sahibi Konu Sahibi The
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

The

bir mimarım bir de anne.
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
7.094
16.424
248
Merhaba kizceleerr :))
Ay aslinda dert degil ama Sizinle bir sey paylasacagim. Bugun kayinvalidemdeyim , ayni binada suriyeliler var. Dugunleri mi ne varmis, normalde bu bayanlar peceliler yani. Neyse kayinvalidem cok israr etti ben de gideyim dedim. Kizlar eve bir girdim, size anlatamam gozlerim kanadi. Giyinis tarzlari acayippp . Bakin ben de evde dekolte giyinmeyi severim tesetturluyum normalde. Evde acik guzel giyinirim. Ama bunlar cok farkliydi, dugun derken boyle bir sey beklemiyordum koskoca kadinlar afedersiniz memelerinin bir ucu kapali yani. Oyle dar oyle acik ki kiyafetleri. Ve bir de muzik actilar. Anam size anlatamam bir kiviriyorlar bakarken utandim yeminle bakamadim, dedim Anne ben gidiyorum.
Ben bu hatunlari kiskandim mi ki?? Ay hic sanmiyorum ama bu ne dișilik bu ne kendini gostermek soka ugradim. Dedim sonra turk erkekleri bu kadinlari bu yuzden alip duruyor . Acayip bakimlilar kizlaaaar. Bizim gibi valla esofman falan giymiyor bunlar bildigin tum disiliklerini kullaniyor. Bu da boyle bir animdi
NOT:5 YIL BOYUNCA UNIVERSITE HAYATIMDA AYNI ODADA SURIYELI VE COK SEVDIGIM BIR ARKADASLA KALDIM. AMACIM IRKCILIK DEGIL!!

Son düzenleme:
Peki bunu dertmi yaptinizda konu actiniz? Buranin ismi "Bir derdim var" da.. yani burdaki konularla alakasini goremedim.

Anlattiginiz seye gelincede onlardan hersey beklenir zerre acimiyorum ve hicte sevmiyorum. En yakin zamanda defolup gitmeleri dilegiyle..

Yoo aslinda basta da belirttim gerekirse tasinir konum sorun degil degisik bir konu olsun istedim :)
Acimak degil sevmek de degil saskinligimi dile getirdim.

Iyi ki kapanmişlar mi diyorsun
Saka bir yana da bunu bi yerden daha duymustum ben :)
Zaten kadınsi hatlara sahipler bakım da birlesince normal...

Iyi ki kapanmişlar mi diyorsun
Saka bir yana da bunu bi yerden daha duymustum ben :)
Zaten kadınsi hatlara sahipler bakım da birlesince normal...
Sasirdim sadece canim. Inan leoparlar filan havada ucusuyordu

Üniversite yıllarında henüz Suriye'de savaş yokken halep de bir düğüne gitmiş hayatımın şokunu yaşamıştım. Bir de bı komşu vardı öyle baharat istemeye gittik kadin evde leopar desen derin yırtmaçlı elbiseyle oturuyordu. Bir yere gideceksiniz gelmeyelim dedik gitneyecekmis kahve filan yapti bize. Hep iyi anıyorum suriyeyi herkes bizi harika ağırladı .Buradaki hallerine çok üzülüyorum

Ben magazada calisiyodum suan ogretmenim.. 2 ay once ayrildim ve birgun magazadan kapali kiyafet aldiklarini gormedim 16lik kiz 35lik adamla geliyodu kocasi diye ve birsuru parlak acik elbise aliyodu.. sonrada savas maddi durum bilmem ne valla suriyelilere aciyanda zerre beyin yok..

Herkes kendine göre dişi. Siz sadece onlarda gördüğünüz için size bir acayip. Ama dansı herkes çekici yapamaz orası ayrı. Sadece suriyeliler de özel birşey değil.

Burda da 20 yasinda kizin 3 bebegi vardi zaten cok sasirdim ben de :)

En garibime giden dans oldu zaten hicbir yerde oyle icten dans eden gormedim :))
Benim halep de gördüklerim çok iyi dans ediyordu utandık oynayamadik içlerinde :)) ama kıyafetler o biçimdi. Hepsi de dışarıda feraceli kadınlardı . İçlerinden çıkana biz inanamadik :))

Evet onca ailelerini kaybeden insanlar burda fazlaca rahatlar sanki :)

Benim halep de gördüklerim çok iyi dans ediyordu utandık oynayamadik içlerinde :)) ama kıyafetler o biçimdi. Hepsi de dışarıda feraceli kadınlardı . İçlerinden çıkana biz inanamadik :))
Dans dersi filan mi aliyor bunlar :)) ben de oyle dans edebilmek isterdim acikcasi guzel oynuyorlar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…