Suriyelilerden Dans Șov

• Konu Sahibi Konu Sahibi The
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dekolte filan bilmem ama çoğu pis ve pasaklı

Size imrendim hayattaki tek derdiniz kv binasındaki kadınların dansı:)

Size imrendim hayattaki tek derdiniz kv binasındaki kadınların dansı:)
Herkes kayinvalidesini esini mi anlatmak zorunda ne olacak ki :) gereksiz bulduysaniz uzgunum, paylasmak istedim sadece

Hayır da bu bi dert değil onu anlatmaya çalışıyorum size
Tamam anladim zamaninizi aldigim icin uzgunum diyorum ya canim. Paylasmak istedim Gerekirse tasinir konu burada bana kalirsa dert olmayan cok sey var yani ben yorum yapmiyorum gerek gormuyorsam siz de oyle yapabilirsiniz

Benim halep de gördüklerim çok iyi dans ediyordu utandık oynayamadik içlerinde :)) ama kıyafetler o biçimdi. Hepsi de dışarıda feraceli kadınlardı . İçlerinden çıkana biz inanamadik :))
çok çok güzel kadınlar ama biz neyiz ki yanlarında herşey onlara yakışıyor gıyım makyaj

bir kısmına üzülüyorum bir kısmına acımıyorum bile.

Tamam anladim zamaninizi aldigim icin uzgunum diyorum ya canim. Paylasmak istedim Gerekirse tasinir konu burada bana kalirsa dert olmayan cok sey var yani ben yorum yapmiyorum gerek gormuyorsam siz de oyle yapabilirsiniz

Iyi fikir

Yaaa aynen bende bir kac ay once annemlerin komşusu suriyeli onların düğününe gittim inanamadım odaya çarşaflı giren wooooww dekolte manyağı cikti ve o kivirmalari beni benden almisti inanamamistim

Yaaa aynen bende bir kac ay once annemlerin komşusu suriyeli onların düğününe gittim inanamadım odaya çarşaflı giren wooooww dekolte manyağı cikti ve o kivirmalari beni benden almisti inanamamistim
Hahah ayni saskinligi ben de yasadim

En garibime giden dans oldu zaten hicbir yerde oyle icten dans eden gormedim :))
Yetenek bence. En güzeli de içten. Sadece ırk aurimciligigini sevmiyorum. Bunu türkü yabancısı kurdu arabıda yapar.

İşleri güçleri çiftleşip, çocuk doğurup, sokağa salip, başımıza bela etmek. Niye disilige önem veriyorlar çünkü mecburlar. Genelde kumalariyla beraber yaşadıkları için büyük bir rekabet var kendi aralarında. Hepsi bulunmaz hint kumasi kocalarının gözüne girmeye çalışıyor. Kabile kafası.

Savaşmış, vatansız kalmislarmis zerre umurlarinda değil. Umurlarinda olan tek sey malum yerleri ve zevkleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…