Savas varsa cocuk yapilmazz iste bunlar kim aciyo anammBurda da 20 yasinda kizin 3 bebegi vardi zaten cok sasirdim ben de :)
Dekolte filan bilmem ama çoğu pis ve pasaklıMerhaba kizceleerr :))
Ay aslinda dert degil ama Sizinle bir sey paylasacagim. Bugun kayinvalidemdeyim , ayni binada suriyeliler var. Dugunleri mi ne varmis, normalde bu bayanlar peceliler yani. Neyse kayinvalidem cok israr etti ben de gideyim dedim. Kizlar eve bir girdim, size anlatamam gozlerim kanadi. Giyinis tarzlari acayippp . Bakin ben de evde dekolte giyinmeyi severim tesetturluyum normalde. Evde acik guzel giyinirim. Ama bunlar cok farkliydi, dugun derken boyle bir sey beklemiyordum koskoca kadinlar afedersiniz memelerinin bir ucu kapali yani. Oyle dar oyle acik ki kiyafetleri. Ve bir de muzik actilar. Anam size anlatamam bir kiviriyorlarbakarken utandim yeminle bakamadim, dedim Anne ben gidiyorum.
Ben bu hatunlari kiskandim mi ki?? Ay hic sanmiyorum ama bu ne dișilik bu ne kendini gostermek soka ugradim. Dedim sonra turk erkekleri bu kadinlari bu yuzden alip duruyor . Acayip bakimlilar kizlaaaar. Bizim gibi valla esofman falan giymiyor bunlar bildigin tum disiliklerini kullaniyor. Bu da boyle bir animdi
Evlerini hortumla yikiyorlar.. Yani genel temizlikleri bu sekilde. Degisiklik hakkaten .Dekolte filan bilmem ama çoğu pis ve pasaklı
Evi hortumla yıkamak bir temizlik göstergesi midir? Anlayamadım? Eğer öyle demek istiosanız ev hortumla yıkanmaz daEvlerini hortumla yikiyorlar.. Yani genel temizlikleri bu sekilde. Degisiklik hakkaten .
Herkes kayinvalidesini esini mi anlatmak zorunda ne olacak ki :) gereksiz bulduysaniz uzgunum, paylasmak istedim sadeceSize imrendim hayattaki tek derdiniz kv binasındaki kadınların dansı:)
Hayir temiz olmadiklarini soyluyorumEvi hortumla yıkamak bir temizlik göstergesi midir? Anlayamadım? Eğer öyle demek istiosanız ev hortumla yıkanmaz da
Hayır da bu bi dert değil onu anlatmaya çalışıyorum sizeHerkes kayinvalidesini esini mi anlatmak zorunda ne olacak ki :) gereksiz bulduysaniz uzgunum, paylasmak istedim sadece
Tamam anladim zamaninizi aldigim icin uzgunum diyorum ya canim. Paylasmak istedim Gerekirse tasinir konu burada bana kalirsa dert olmayan cok sey var yani ben yorum yapmiyorum gerek gormuyorsam siz de oyle yapabilirsinizHayır da bu bi dert değil onu anlatmaya çalışıyorum size
çok çok güzel kadınlar ama biz neyiz ki yanlarında herşey onlara yakışıyor gıyım makyajBenim halep de gördüklerim çok iyi dans ediyordu utandık oynayamadik içlerinde :)) ama kıyafetler o biçimdi. Hepsi de dışarıda feraceli kadınlardı . İçlerinden çıkana biz inanamadik :))
Tamam anladim zamaninizi aldigim icin uzgunum diyorum ya canim. Paylasmak istedim Gerekirse tasinir konu burada bana kalirsa dert olmayan cok sey var yani ben yorum yapmiyorum gerek gormuyorsam siz de oyle yapabilirsiniz
Hahah ayni saskinligi ben de yasadimYaaa aynen bende bir kac ay once annemlerin komşusu suriyeli onların düğününe gittim inanamadım odaya çarşaflı giren wooooww dekolte manyağı cikti ve o kivirmalari beni benden almisti inanamamistim
Bence uzulenicek hic bir yerleri yok!bir kısmına üzülüyorum bir kısmına acımıyorum bile.
ya o makyajları sizinkiler de özlemiydi disko topu gibi makyajlilardi hatta kiminde dövme de vardiHahah ayni saskinligi ben de yasadim
Yetenek bence. En güzeli de içten. Sadece ırk aurimciligigini sevmiyorum. Bunu türkü yabancısı kurdu arabıda yapar.En garibime giden dans oldu zaten hicbir yerde oyle icten dans eden gormedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?