Dans șovdan siz ne anliyorsunuz? Birilerini oynuyor birileri de onu izliyor. Ben bunu ima ediyorum ama siz nasil bir Cikarim yaptiysaniz uzerime alinmiyorum.Bence yazım tarzınız özellikle başlığınız çok çirkin konuyu anlayana kadar sandım ki sokak ortasında dans ettiler , dans şov ne demek ya ne ayıp , amacım ırkçılık değil demişsiniz ama ortaya resmen saatli bi bomba atmışsınız
siz de insan olmadığınızı belli ettiniz ama konuşarak anlaşan insanlar olarak hoş size laf anlatmaya çalışıyorlar.Hangi partili oldugunuzu belli ettiniz rahat olun o yuzden muhattap olmicam
Anlatmasinlar?siz de insan olmadığınızı belli ettiniz ama konuşarak anlaşan insanlar olarak hoş size laf anlatmaya çalışıyorlar.
Cevap vermeyin begenmediyseniz. Yuzlerce binlerce konu var gelin illa yorum yapin demiyorum zaten.Gayet ırkçısınız,böyle gerzekçe bir konu açtığınız içinsize ne giyimlerinden eğlencelerinden rahatsız olduysanız terk edersiniz ortamı olur biter boş boş burda gelmiş insanların eğlencesini çekiştirmek için konu açmışsınız.
Dans şov deyince birini etkilemek için yapılan sadece dans etmenin ötesinde olan bi dans gelir benim aklıma ama bu insanlar kendi kültürleri çerçevesinde eğleniyormuş,bakın bende tesettürlüyüm yazmışsınız bende tesettürlüyüm ve bazen bende rahatsız oluyorum Suriyelilerin umarsızlığından ama bu konu çok farklı yerlere çekilebilecek bi konu evet ilk kez girdiğiniz bi ortamdan rahatsız olmuş ve şaşırmış olabilirsiniz bende olsam bende şok olurdum ama bu şekilde yazmanız bi garibime gitti benimDans șovdan siz ne anliyorsunuz? Birilerini oynuyor birileri de onu izliyor. Ben bunu ima ediyorum ama siz nasil bir Cikarim yaptiysaniz uzerime alinmiyorum.
Ben parti düşünmedim siyasetle Suriyelileri bağdaştırmıyorum ki o partiden olsanız ne olur? Hepimiz özgürüz siz onlara sempati duyuyorsunuz diye laf edecek hadde sahip değilim. Ben ülkesini bırakıp burada sefa sürüp savaş sanki bizim ülkedeymiş gibi davrananlara sinir oluyorum. Hayat devam ediyor ama orada büyük bir yıkım oldu. Nereye giderseniz gidin hangi ülkeye giderseniz gidin vatana ihanet kabul edilemez bir şey.Ben kesinlikle dusundugunuz partiden falan degilim sadece nefret edilmesini yanlis buluyorum.burda ingiliz alman yada baska bi irk olsa yine ayni seyi soylerim.yoksa onlari tamamen gozu kapali savunmuyorum.sadeve bu konu uzerinden fikir yurutuyorum
Evet farkli yerlere de cekildi zaten. Diyorum ya hata etmisim bu konuyu acmakla diyeDans şov deyince birini etkilemek için yapılan sadece dans etmenin ötesinde olan bi dans gelir benim aklıma ama bu insanlar kendi kültürleri çerçevesinde eğleniyormuş,bakın bende tesettürlüyüm yazmışsınız bende tesettürlüyüm ve bazen bende rahatsız oluyorum Suriyelilerin umarsızlığından ama bu konu çok farklı yerlere çekilebilecek bi konu evet ilk kez girdiğiniz bi ortamdan rahatsız olmuş ve şaşırmış olabilirsiniz bende olsam bende şok olurdum ama bu şekilde yazmanız bi garibime gitti benim
Tezatlık yok dini yorum yasak diye geçiştirdim çok açamıyorum.İslamiyete göre hoş görü dini olan dinimizce İslamiyete davet etmemiz gerek ve üzerimize vazife dimi bir yerde. Ama ya yok bu içki içiyor kitapta bu yazmıyor, zina yapıyor kitapta bu yazmıyor o yasak plan birşeyi yapmış ben neden üzerime düşeni yapayım? Mı diyeceğiz???
Kutsal kitaba ( Kuran-ı Kerime) göre onların yanlış yapması, bizim üzerimize düşeni yapmamıza engel değil.
Yazmıyordum ama tezatlığı yazmak istedim.
Yok mu :)Tezatlık yok dini yorum yasak diye geçiştirdim çok açamıyorum.
Yok :) bilahare bunu açarım siz de olmadığını görürsünüz :)Yok mu :)
Ben açtım. Biraz okuyun tezatı görürsünüz.
Ay yok ben anlatamıyorum sanırım ya. Saçımı yolucam şimdi.Yok :) bilahare bunu açarım siz de olmadığını görürsünüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?