Suriyelilerden Dans Șov

• Konu Sahibi Konu Sahibi The
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınları süse parayı buluyorlar ama yemeğe gelince gidip camilerden alıyorlar. Ben kendi vatandaşıma üzülüyorum gerçekten ihtiyacı olan varsa alsın ona hiçbir şey demiyorum. Ama suse gelince var yemeğe gelince yok gidip benim vatandaşımın hakkını yiyorlar

Dans șovdan siz ne anliyorsunuz? Birilerini oynuyor birileri de onu izliyor. Ben bunu ima ediyorum ama siz nasil bir Cikarim yaptiysaniz uzerime alinmiyorum.

Konu kapanmamış hayret.

Irkçı olmayan birini bile en azılı ırkçı yapar bahsi geçen millet. Umarım bir an önce ülkelerine dönerler,bizim pisliğimiz bize yetiyordu bir de ithal ettiklerimiz çıktı

Gayet ırkçısınız,böyle gerzekçe bir konu açtığınız içinsize ne giyimlerinden eğlencelerinden rahatsız olduysanız terk edersiniz ortamı olur biter boş boş burda gelmiş insanların eğlencesini çekiştirmek için konu açmışsınız.

Cevap vermeyin begenmediyseniz. Yuzlerce binlerce konu var gelin illa yorum yapin demiyorum zaten.

Dans șovdan siz ne anliyorsunuz? Birilerini oynuyor birileri de onu izliyor. Ben bunu ima ediyorum ama siz nasil bir Cikarim yaptiysaniz uzerime alinmiyorum.
Dans şov deyince birini etkilemek için yapılan sadece dans etmenin ötesinde olan bi dans gelir benim aklıma ama bu insanlar kendi kültürleri çerçevesinde eğleniyormuş,bakın bende tesettürlüyüm yazmışsınız bende tesettürlüyüm ve bazen bende rahatsız oluyorum Suriyelilerin umarsızlığından ama bu konu çok farklı yerlere çekilebilecek bi konu evet ilk kez girdiğiniz bi ortamdan rahatsız olmuş ve şaşırmış olabilirsiniz bende olsam bende şok olurdum ama bu şekilde yazmanız bi garibime gitti benim

Ben kesinlikle dusundugunuz partiden falan degilim sadece nefret edilmesini yanlis buluyorum.burda ingiliz alman yada baska bi irk olsa yine ayni seyi soylerim.yoksa onlari tamamen gozu kapali savunmuyorum.sadeve bu konu uzerinden fikir yurutuyorum
Ben parti düşünmedim siyasetle Suriyelileri bağdaştırmıyorum ki o partiden olsanız ne olur? Hepimiz özgürüz siz onlara sempati duyuyorsunuz diye laf edecek hadde sahip değilim. Ben ülkesini bırakıp burada sefa sürüp savaş sanki bizim ülkedeymiş gibi davrananlara sinir oluyorum. Hayat devam ediyor ama orada büyük bir yıkım oldu. Nereye giderseniz gidin hangi ülkeye giderseniz gidin vatana ihanet kabul edilemez bir şey.

Evet farkli yerlere de cekildi zaten. Diyorum ya hata etmisim bu konuyu acmakla diye

Tezatlık yok dini yorum yasak diye geçiştirdim çok açamıyorum.

Tamam bence konu kapansin

Ce-eeeee kim gelmiş

ding dong duydunuz zilin sesini, en popüler cevabı arıyoruz, kurallara uymayanlara ne olur?
Heyecanlandınız değil mi? Cevaaaaappp az sonra uygulamalı olarak verilecektir, öpüldünüz canlar, konu bitti, çıkışlar sağdan, tek sıra lütfen

Son düzenleme:
Heyecan dorukta :))) bakın işlem yapacağım ama yeterli kötü içerik oldu mu? Sonra uyarı alması gereken yorumlar uyarı almaz, küsersiniz karışmam, biz kötü içerik okuyoruz, sayfaları yorum yorum okuma şansımız olamıyor çoğunlukla, o narin minik parmaklar çalışsın lütfen, yardımcı olun bu ablanıza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…