Suriyelilerden Dans Șov

• Konu Sahibi Konu Sahibi The
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle konular ve sohbetler bana çok komik geliyor.Neyine şaşırdınız anlamadım.Siz de kadınsınız onlar da kadın.
Onlar da dans ediyor,makyaj yapıyor,kısa etekler giyiyor.Kapalılar diye her şeyden uzak falan mı sanıyorsunuz ? İnsanlar onlar da tıpkı sizin gibi.

Ben doğumda yanımda yatan suriyeli kadından sonra kadınlığımı elime aldım vallahi o günden sonra korktum bu kadınlardan.. yani ikimizde doğum yapmıştık sözde kadının giydiği dantelli taytı gördükten sonra değişti hersey birde ben aşırı halsiz yorgun o dipdiri ordan oraya cilveli cilveli geziniyordu..

Ellerinin üzerine beyaz görünsün diye pudra süreni gördüm
Aman ya Rabbim. Vallahi 65 yasinda bir adamin esinden dekolte istedigini duydum araplarda . Yani kadinin kendini salmasini istemiyorlar :)

Suriyeli kadınlar madem o kadar bakımlı çoluk çocuk neden salya sümük dolaşıyor, sanırım kendilerine bakim yapmaktan çocukları unutmuşlar. ..
Bak onu ben de anlayamadim :) Cocuklar da disarda taslara cislerini yapiyorlardi :))

Benide suruyeli 4 çocuk annesi bir kadın onlara özel çaydanlıkta pişen bir kahve için çağırmıştı kapıyı bir açtı aman yareb ben o Feraceli kadının altında kim kardaşıyanın(düzgün yazmamış olabilirim)yatığını bilmiyordum neler biliyorlar bilseniz beyazlatıcı tozlar özel bakım kremleri anında etkili bir sürü şey babada hediye etti o an denedim bayıldım ama sonra içinde ne olduğunu bilmediğim için kanserojen madde içerir felan diye kullanmadım

Hahahah dogurmaya alismistir cicim o :)))

Bende eşimle gidip açık elbiseler almisligim var. Hemde çokda güzel dekolteli şekilli elbiseler. Acaba başkaları farklı mi düşünüyor.

Inan ben de kendime geldim onlari gorunce. Cok saskinim demek ki ben cok da dikkatli degilmisim ne kadinlar var :)

Bende eşimle gidip açık elbiseler almisligim var. Hemde çokda güzel dekolteli şekilli elbiseler. Acaba başkaları farklı mi düşünüyor.
Hayir canim benim ben de acik giyinirim. Ama bunlar bir birilerinin yaninda giyiniyor. Ben kimim ki onlar icin? Benim yanimda Ciplak gezebiliyor ..

Hayir canim boyle dusunme sebebim onlarin savastan kacip burda aciz diye gezmeleri anladin? Cok namuslu diye gozukup carsafa girip fantazileri gozumuze batti magazadakilerle. Guya karinlari ac ama hepside avmyi alabiliyodu.. anladin

Halbu ki ben onları pasaklı pespaye bekliyorum

Bu konunuz hic dogru degil neden baska bi millet hakkinda onlari kucumseyecek sozlee yazmissiniz.sadece dans ettiklerini yazsaniz neyse ama giyimlerini elestirmissiniz.ne sizi nede beni hic ilgilendirmez.sizin konunuz yuzunden butun suriyeli kadinlar zan altinda kaliyor.hadi diyelim hepsi oyle kime ne bundan.kendinizi neden onlarla kiyasliyorsunuz gidin baska milletlerdekilerle kiyaslayin.hele o turk erkekleri kismina hic girmiyorum

Hangi kisimda elestiriyorum? Igrenc mi dedim nerde kucumsedim? Onlari ovdugumu dusunenler bile oldu yorum yapanlardan . Bence siz o sekilde gormek istemissiniz zira danslarini ve bakimliliklarini ÖVDÜM.

Hangi kisimda elestiriyorum? Igrenc mi dedim nerde kucumsedim? Onlari ovdugumu dusunenler bile oldu yorum yapanlardan . Bence siz o sekilde gormek istemissiniz zira danslarini ve bakimliliklarini ÖVDÜM.
Bakimliliklarini ovmediniz kandirmayin kendinizi.yok meme ucuna kadar acikmis falan dediniz bunun neresi ovulecek bisey ben anlamadim.ayrica disarda ne giyerlerse giysinler icerde istediklerini belli olcude giyebilirler.diger yorumlarda temiz falan degiller yazmissiniz.baska milletler hakkinda konusup genelleme yapmayin lutfen

Konu sahibesi siz birde 2010larda halep'e gitseydiniz bir yerlerde eğlenceye katılsaydınız küçük dilinizi yutardınız sanırım...Dini baskı mı, ırk kültürü mü bilemem ama içlerindeki bastırılmış duygular burdan uzaya yol olacak bir kitle...Fırsatını buldukları an çılgınlığın nirvanasını zorluyorlar.ben de çok şaşırmıştım.

Genele; ayrıca bu başlıkdan ve yazdıklarımızdan sonra 1 haftaya kalmaz başka başka üyelerden "eşimin suriyeli sevgilisi" diye konular okumaya hazır olmalıyız sanırım

Siteyi okuyan erkeklerin şu an ne düşündüklerini düşünmek dahi istemem

Sanirim savastan ciktiklari icin perisan olup sokaklara falan dusmeleri hosumuza gidiyormus.ne tuhaf

Meme ucuna kadar acik olmasi cirkin gorunduklerini anlatmak icin kullandigim bir Ayrinti degildi sadece cok acik ve bakimli giyindiklerini soyluyorum. Temiz degiller derken de tanidigim o kisilerden bahdederken Kullandim, Evlerini hortumla yikiyorlar dedim zaten suriyeliler pis demedim. Ordan bence tesettur karsiti veya irkci gibi gorundum Hayir asla degilim ben de feraceliyim ben de icerde acik giyiniyorum ama benim elestirdigim bayan arasinda da olsa namahrem bolgeler vardır ve buna gobek dizkapagina kadar olan bölge de dahildir. Ben animi anlattim, bir de bu acidan bakin gozleri dahi kapali olan bu kadinlara ne kadar kendilerine bakiyorlar dedim ve paylasmak istedim. Ozel bir dusmanligim yok ve olamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…