Evet kapanmasini umut ediyorum ben de su an :) pisman oldum ne yazik ki uzgunum su anda.Bu konu kapanır ..
Ülkemizde de dişiliğini iyi kullanan kadinlar var . Kendimizi hafife almayalım şimdi :) leoparsa leopar nedir yani :)))))
Cagirmana gerek yoktu. Zaten goruceklerdi
Etmedigimi nerden biliyosun ben hergun erkeklere kufur eden insanim simdi kendi yolunabunu tüm toplumumuza mal ettiniz mi?
ben size etmediniz demedimEtmedigimi nerden biliyosun ben hergun erkeklere kufur eden insanim simdi kendi yoluna
Ayyy kızlaaarr,
Bir derdim var olmuş,
Bir dedikodum var
Benim bir tanıdığım eşi öldü diye kızları dahil kimsenin düğününde oynamıyor, evlenmedi. Ama gayet güzel pozitif, tatlı bir kadın. Yani seks yapıp bir sürü çocuk yapmak ya da kıvırmak hayata devam ettiğimizin belirtisi olmuyor. Evet kötü durumda olanları, bu ülkede okuyan gençleri, çocukları bu durumdan tenzih ediyorum. Ama inançlı mısınız bilmiyorum da kutsal kitaplarında bile vatanınızı bırakmayın yazıyor. Ben yine de Allah o çocuklara yardım etsin diyorum. Gördüğümde seviyorum, öpüyorum, sohbet ediyorum arkadaşlarım da öyle yapıyor. Ama konu sahibinin bahsettiği kadınları görsem neyse banlanmayayım.Buyuk laflar etmeyin savastan ciktilar dogru ama hayatlari devam ediyor.insan en yakinlarini kaybedince bi omur yas mi tutuyor.burdaki yanlis bir irk hakkinda kucumsenmesi hakaret edilmesi
Sana ne yazsak boşşşşş..Çünkü düşünme yetin yokk!!! Bol bol kibledim en az bir hafta banlanirsin..byyy şekerimEvet irkciyim insallah hepsi geberir.. gurur duyuyorum. Onlara aciyanlarda umarim oblar gibi olur
Kardesınızı cabuk unuttunuz bakıyorum birde 23 yasa kucuk degıl dıyosunuzCagirmana gerek yoktu. Zaten goruceklerdi
Ben bi suru sey yazardim ama siyasete girecek diye yazmiyorum.Benim bir tanıdığım eşi öldü diye kızları dahil kimsenin düğününde oynamıyor, evlenmedi. Ama gayet güzel pozitif, tatlı bir kadın. Yani seks yapıp bir sürü çocuk yapmak ya da kıvırmak hayata devam ettiğimizin belirtisi olmuyor. Evet kötü durumda olanları, bu ülkede okuyan gençleri, çocukları bu durumdan tenzih ediyorum. Ama inançlı mısınız bilmiyorum da kutsal kitaplarında bile vatanınızı bırakmayın yazıyor. Ben yine de Allah o çocuklara yardım etsin diyorum. Gördüğümde seviyorum, öpüyorum, sohbet ediyorum arkadaşlarım da öyle yapıyor. Ama konu sahibinin bahsettiği kadınları görsem neyse banlanmayayım.
Yav bunla onun ne alakasi va ppardonn? Sanane kardesimdebKardesınızı cabuk unuttunuz bakıyorum birde 23 yasa kucuk degıl dıyosunuz
Hangi partili oldugunuzu belli ettiniz rahat olun o yuzden muhattap olmicamBen bi suru sey yazardim ama siyasete girecek diye yazmiyorum.
Biraz farklı anlatmışsın da ondan .. kadın nerde olursa olsun kadındır ve nasıl iyi hissediyorsa öyle yaşamalı.Evet kapanmasini umut ediyorum ben de su an :) pisman oldum ne yazik ki uzgunum su anda.
Banlansam nolur? Sizin gibi geri kafalilarle ne muhattap oluyosamSana ne yazsak boşşşşş..Çünkü düşünme yetin yokk!!! Bol bol kibledim en az bir hafta banlanirsin..byyy şekerim
Evet kapanmasini umut ediyorum ben de su an :) pisman oldum ne yazik ki uzgunum su anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?