Suriyelilerden Dans Șov

• Konu Sahibi Konu Sahibi The
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek tek yazamayacağım ama suriyelilere gelene kadar sürüyle devlet var Türkiye Cumhuriyetine zarar veren,parçalamak isteyen.
Onların da yok olmasını istiyor musunuz ?
Şimdi herkes vatanlarını satmışlar falan diyor ama imkanları olsa çoğu kişi gider Avrupaya.Suriyelileri savunmuyorum ama gerçekler bunlar.Kimse istemez vatansız kalmak.Devamı artık tamamen siyaset bu son yorumumdu susuyorum.

Bu konu kapanır ..

Ülkemizde de dişiliğini iyi kullanan kadinlar var . Kendimizi hafife almayalım şimdi :) leoparsa leopar nedir yani :)))))
Evet kapanmasini umut ediyorum ben de su an :) pisman oldum ne yazik ki uzgunum su anda.

Buyuk laflar etmeyin savastan ciktilar dogru ama hayatlari devam ediyor.insan en yakinlarini kaybedince bi omur yas mi tutuyor.burdaki yanlis bir irk hakkinda kucumsenmesi hakaret edilmesi
Benim bir tanıdığım eşi öldü diye kızları dahil kimsenin düğününde oynamıyor, evlenmedi. Ama gayet güzel pozitif, tatlı bir kadın. Yani seks yapıp bir sürü çocuk yapmak ya da kıvırmak hayata devam ettiğimizin belirtisi olmuyor. Evet kötü durumda olanları, bu ülkede okuyan gençleri, çocukları bu durumdan tenzih ediyorum. Ama inançlı mısınız bilmiyorum da kutsal kitaplarında bile vatanınızı bırakmayın yazıyor. Ben yine de Allah o çocuklara yardım etsin diyorum. Gördüğümde seviyorum, öpüyorum, sohbet ediyorum arkadaşlarım da öyle yapıyor. Ama konu sahibinin bahsettiği kadınları görsem neyse banlanmayayım.

Eklentiler

• Screenshot_20181014-000214.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 124
Ben bi suru sey yazardim ama siyasete girecek diye yazmiyorum.

Benzer durumu bende yasamisdim inanki onlar evde tangayla dolasiyolar hepside cok bakimli ya bence erkeklerinden kayankli turk erkekleri daga sadik sanki eslerine

Bizim bir komşumuz da Suriyeli bir gelin almıştı oğluna.ben gitmemiştim ama komşumuz kadınlar arasın da yapılan eğlencesine gitmişti ve çok açık giyindiklerini hani şu seksi geceliklerle gelinin dans ettiğini söylemişti.ben de evin yanında yapılan düğünü gördüm.gelin herkesin içinde kalabalık erkek topluluğu da var,öyle bir oynadı ki hani o kıvırmalar falan dansöz olsa bu kadar olur.kendim görmesem inanmazdim.hatta adamların kendi aralarında ona bakarak konuşup güldüğünü gördüm.bu arada dört yılın ardından kocasını bırakıp gitti.şimdi tazminat nafaka falan istiyormuş.

Sana ne yazsak boşşşşş..Çünkü düşünme yetin yokk!!! Bol bol kibledim en az bir hafta banlanirsin..byyy şekerim
Banlansam nolur? Sizin gibi geri kafalilarle ne muhattap oluyosam

Evet kapanmasini umut ediyorum ben de su an :) pisman oldum ne yazik ki uzgunum su anda.

Yani neye dayanarak açtınız ki bu konuyu? napalım woww ne kadar dişiler bakımlılar bir de bizim kadınlarımıza bak dememizi mi? dişilikleri neye yarıyor üremekten başka?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…