Suriyelilerden Dans Șov

• Konu Sahibi Konu Sahibi The
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her yerde öncelik onlara tanınıyor NEDENN ? Okula gidiyorsun kayit onceligi onlarin . Hastaneye gidiyorsun oncelik onlarin vs. Biz misafir olduk onlar EV SAHIBI !!! Ülkemiz yeterince misafirperverlik yaptı. Gitsinler artık ülkelerine !

Ben senelerdir ders veriyorum evlerine col gittim siradandi hepsi hic ciplak gormedim ya da asiri makyajli tum.ogrencilerim sadeydi..3 veya 5 kisi gorup sehir efsanesi gibi anlatmayin..

Hangi partili oldugunuzu belli ettiniz rahat olun o yuzden muhattap olmicam
Ben oy kullanmiyorum ve parti falanda tuttugum yok.hele dusundugunuz partiden hic hic degilim.ben sadece insanca dusunup hangi irk olursa olsun ayni fikirde olan biriyim.benim icin onemli olan insan olmasi.

Ben oy kullanmiyorum ve parti falanda tuttugum yok.hele dusundugunuz partiden hic hic degilim.ben sadece insanca dusunup hangi irk olursa olsun ayni fikirde olan biriyim.benim icin onemli olan insan olmasi.
Benim icin onlar insan degil neyse.

Ben bi suru sey yazardim ama siyasete girecek diye yazmiyorum.
Özelden yazabiliyorsanız yazın ama lütfen benim siyasetten dolayı böyle dediğimi düşünmeyin. Suriyelilere nefretim yok benim kimseye nefretim olmaz ama iyi insan kötü insan durumu işte. İyiler başımızın tacı diğerleri defolup gitsin Türkiyede yeterince kötü insan var, kotamız aşmış durumda.

Ayrıca bayramda ülkelerine dönebiliyorlarsa
Geri dönmeleri o kadar saçma ki
Bizi resmen enayi yerine koyuyorlar

Suudi Arabistan'ın Yemeni bombalıyor
Onlarca çocuk ölüyor
Doğu Türkistan'daki Uygur Türk'leri Çin zulmüne maruz kalıyor
Irak ta Türkmen'ler katlediliyor

Bunlara herkes kör sağır dilsiz
Ama bu korkak embesil Suriyeliler için çatır çatır kavga ediyorsunuz

Çok seviyorsanız alın evinize besleyin!!!

Irkcı birisi degilim, otesindd her turlu ayrimciliga (din, dil, irk, cinsiyet vs vs) karsiyim. Babam yari Arap, dolayisiyla karsi olmasam bile Suriyeliler hakkindaki hicbir irkci genellemeye katilamazdim, en basta kendime hakaret etmis olurdum cunku. Her toplulugun icinde oldugu gibi onlarin arasinda da kotu niyetli insanlar var, saglikli dusunebilen hicbir insanin aksini iddia edebilecegini dusunmuyorum. En basindan kontrolsuzce ulkemize alinmalari hataydi, kontrollu bir sekilde ve mumkun oldugunca entegre olmalari saglanarak ulkeye girisleri saglanmaliydi, cunku kulturleri pek de benzer degil ozellikle de Batili Turklere. Dolayisiyla nefret soylemlerini normal karsiliyorum, ben yapmam/yapmiyorum (sayisi 100u gecen hicbir topluluk icin genellemelerle konusabilmem mumkun degil) ama normal, olaylarin buraya varacagini en bastan biliyordum zaten. Cogu kisi de tahmin etmistir bence, iki farkli kultur sonucta. Yadirganmamasi anormal olacakti. Yine de hicbir nefret soylemine katilmiyorum, "gebersinler" diyen bile olmus yani, agzim acik okudum. Umarim donerler ulkelerine, hem Turkiyeliler hem Suriyeliler acisindan en iyisi bu olur.

Ben kesinlikle dusundugunuz partiden falan degilim sadece nefret edilmesini yanlis buluyorum.burda ingiliz alman yada baska bi irk olsa yine ayni seyi soylerim.yoksa onlari tamamen gozu kapali savunmuyorum.sadeve bu konu uzerinden fikir yurutuyorum

Çok haklisiniz :)

Bence yazım tarzınız özellikle başlığınız çok çirkin konuyu anlayana kadar sandım ki sokak ortasında dans ettiler , dans şov ne demek ya ne ayıp , amacım ırkçılık değil demişsiniz ama ortaya resmen saatli bi bomba atmışsınız

Konu saçma olmuş. Dert değil.Yani yorum olarak ne diyeyim ki ben şimdi?

İslamiyete göre hoş görü dini olan dinimizce İslamiyete davet etmemiz gerek ve üzerimize vazife dimi bir yerde. Ama ya yok bu içki içiyor kitapta bu yazmıyor, zina yapıyor kitapta bu yazmıyor o yasak plan birşeyi yapmış ben neden üzerime düşeni yapayım? Mı diyeceğiz???

Kutsal kitaba ( Kuran-ı Kerime) göre onların yanlış yapması, bizim üzerimize düşeni yapmamıza engel değil.

Yazmıyordum ama tezatlığı yazmak istedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…