Tabi canım başlıktan belli zatenAy hanimlar konumun irkciliga gitmesi istedigim en son sey. . Lutfen suriyeli olmalarini gozardi edip yorum yapin çünkü amacim asla irkcilik degil..
Orda hem fikrim aslinda. Neyse sanirim uslup olarak farkli anlasildim biraz tesekkur ederim :)Biraz farklı anlatmışsın da ondan .. kadın nerde olursa olsun kadındır ve nasıl iyi hissediyorsa öyle yaşamalı.
Ben oy kullanmiyorum ve parti falanda tuttugum yok.hele dusundugunuz partiden hic hic degilim.ben sadece insanca dusunup hangi irk olursa olsun ayni fikirde olan biriyim.benim icin onemli olan insan olmasi.Hangi partili oldugunuzu belli ettiniz rahat olun o yuzden muhattap olmicam
Benim icin onlar insan degil neyse.Ben oy kullanmiyorum ve parti falanda tuttugum yok.hele dusundugunuz partiden hic hic degilim.ben sadece insanca dusunup hangi irk olursa olsun ayni fikirde olan biriyim.benim icin onemli olan insan olmasi.
Özelden yazabiliyorsanız yazın ama lütfen benim siyasetten dolayı böyle dediğimi düşünmeyin. Suriyelilere nefretim yok benim kimseye nefretim olmaz ama iyi insan kötü insan durumu işte. İyiler başımızın tacı diğerleri defolup gitsin Türkiyede yeterince kötü insan var, kotamız aşmış durumda.Ben bi suru sey yazardim ama siyasete girecek diye yazmiyorum.
Niye asena da kiviriyor onu yazsam da turk irkciligi mi yapacaktim bir acayipsiniz gercekten cikarimina bakilirsa :)Tabi canım başlıktan belli zaten
Ben kesinlikle dusundugunuz partiden falan degilim sadece nefret edilmesini yanlis buluyorum.burda ingiliz alman yada baska bi irk olsa yine ayni seyi soylerim.yoksa onlari tamamen gozu kapali savunmuyorum.sadeve bu konu uzerinden fikir yurutuyorumÖzelden yazabiliyorsanız yazın ama lütfen benim siyasetten dolayı böyle dediğimi düşünmeyin. Suriyelilere nefretim yok benim kimseye nefretim olmaz ama iyi insan kötü insan durumu işte. İyiler başımızın tacı diğerleri defolup gitsin Türkiyede yeterince kötü insan var, kotamız aşmış durumda.
Çok haklisiniz :)Irkcı birisi degilim, otesindd her turlu ayrimciliga (din, dil, irk, cinsiyet vs vs) karsiyim. Babam yari Arap, dolayisiyla karsi olmasam bile Suriyeliler hakkindaki hicbir irkci genellemeye katilamazdim, en basta kendime hakaret etmis olurdum cunku. Her toplulugun icinde oldugu gibi onlarin arasinda da kotu niyetli insanlar var, saglikli dusunebilen hicbir insanin aksini iddia edebilecegini dusunmuyorum. En basindan kontrolsuzce ulkemize alinmalari hataydi, kontrollu bir sekilde ve mumkun oldugunca entegre olmalari saglanarak ulkeye girisleri saglanmaliydi, cunku kulturleri pek de benzer degil ozellikle de Batili Turklere. Dolayisiyla nefret soylemlerini normal karsiliyorum, ben yapmam/yapmiyorum (sayisi 100u gecen hicbir topluluk icin genellemelerle konusabilmem mumkun degil) ama normal, olaylarin buraya varacagini en bastan biliyordum zaten. Cogu kisi de tahmin etmistir bence, iki farkli kultur sonucta. Yadirganmamasi anormal olacakti. Yine de hicbir nefret soylemine katilmiyorum, "gebersinler" diyen bile olmus yani, agzim acik okudum. Umarim donerler ulkelerine, hem Turkiyeliler hem Suriyeliler acisindan en iyisi bu olur.
Egitimsiz ve avam bir insansin.Benim icin onlar insan degil neyse.
Oylemi? Ben 2 universite mezunuyum sen merak etme madem hersey egitim.Egitimsiz ve avam bir insansin.
Ps: Insan derken "homo sapiens" anlaminda.
Iste bu beeHepsine 10 basarim.
İslamiyete göre hoş görü dini olan dinimizce İslamiyete davet etmemiz gerek ve üzerimize vazife dimi bir yerde. Ama ya yok bu içki içiyor kitapta bu yazmıyor, zina yapıyor kitapta bu yazmıyor o yasak plan birşeyi yapmış ben neden üzerime düşeni yapayım? Mı diyeceğiz???Benim bir tanıdığım eşi öldü diye kızları dahil kimsenin düğününde oynamıyor, evlenmedi. Ama gayet güzel pozitif, tatlı bir kadın. Yani seks yapıp bir sürü çocuk yapmak ya da kıvırmak hayata devam ettiğimizin belirtisi olmuyor. Evet kötü durumda olanları, bu ülkede okuyan gençleri, çocukları bu durumdan tenzih ediyorum. Ama inançlı mısınız bilmiyorum da kutsal kitaplarında bile vatanınızı bırakmayın yazıyor. Ben yine de Allah o çocuklara yardım etsin diyorum. Gördüğümde seviyorum, öpüyorum, sohbet ediyorum arkadaşlarım da öyle yapıyor. Ama konu sahibinin bahsettiği kadınları görsem neyse banlanmayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?