- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
Konuyu şeyetmeyeyim de, Almanya üzerinden uçacaktım İspanya'ya. Schengen vizem olduğu halde ilk giriş ülkemin Almanya olmasını kabul etmediler. Sadece aktarma yaptığım haldeAaa niye kız ne oldu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu şeyetmeyeyim de, Almanya üzerinden uçacaktım İspanya'ya. Schengen vizem olduğu halde ilk giriş ülkemin Almanya olmasını kabul etmediler. Sadece aktarma yaptığım haldeAaa niye kız ne oldu?
Ne için suçlayacağım onları anlamadım?Hay allah konu başlığı bile “suriyeliler” iken ben nerden kendi ülkemin yoksulunu unuttum da suriyelileri yazdım acaba? Acaba neden? Konumuz suriyeliler olduğu için olabilir mi? Hayır tekrar yazıyorum şunu demiştim “keşke bizde para olsa da dağıtsak” anlayabilceğiniz üzere biz derken ülkemin yoksulunu dışlamadım, hepimizi kapsadım. Onlar da dahil yani o “BİZ”e
Peki siz neden suriyelileri suçlamak yerine ülkenin gerçek zenginlerini, milyonerleri, şeyma subaşını falan suçlamıyorsunuz ?
İşte bunlar bu milyonların içinde kac kişi ya da ileride kaç kişi olacak? Önemli olan bu.İşte bahsettiğim tamda bunlar gibiler.. yediği kaba pisleyen cinsinden..
Valla ülkenin insaları da sokaklara döküldü ama? Buna ne dersiniz?Bu ülke bir darbe girişimi gördü, 80 milyon o gece korkudan titredik, ağladık, kriz geçirdik.
Vatansızlığın, savaşın ne demek olduğunu balkonumdan canlı canlı bombaların patlattıpı yerleri izlerken, evimdeki her şey gümbür gümbür sesi gelirken ben anladım.
Can korkusu konu sahibi, hiç bir şeyr benzemiyormuş.
Artık savaş bitti ülkelerinde.Burda ekmek elden su gölden, hiçbiri gitmez, sen ben sinirlendiğimizle kaliriz
Sünni halkı alevi Esed yönetemez diye kıvranıp satmadılar mı işte ülkelerini?İki tane kıçı kırık teröriste ülkelerini teslim edip kaçtılar Turkiye'ye
Ha evimde oturduğum için önce ben suçluyum, onlar da ülkelerindeki savaştan kaçtığı için suçlu.Valla ülkenin insaları da sokaklara döküldü ama? Buna ne dersiniz?
Önümüzdeki bayram şu AB’nin verdiği yüz liraları alip gitseler, ne onlar dönmek istese ne de biz alsak.Eğer bayramda falan oynaya oynaya gitmeyip bir de kedi gibi üremeselerdi ben de üzülürdüm onlara. Savaşma seviş'i bu kadar yanlış anlamasalardı keşke..
İki tane mi? Orada savaş var ne iki tanesi. Adamların tepesine bomba yağıyor. Bır sürü çocuk hic mi görmediniz mahvolmus bedenlerini ? Ha oranın erkekleri gitmemeliydi kalmaliydi orası doğrudurİki tane kıçı kırık teröriste ülkelerini teslim edip kaçtılar Turkiye'ye
İki tane kıçı kırık teröriste ülkelerini teslim edip kaçtılar Turkiye'ye
En azından kadın ve çocukları buraya gönderip kendileri mücadele etseydi.Kıçı kırık 2 terörist mi? Suriyede kalanlardan 26 bin çocuk öldü. Bunu kıçı kırık 2 terörist mi yaptı? Pes... Kalanlar zaten öldü. Diğerleri can havliyle çocukları için sığındılar. Ne yapsalardı? Küçücük bebeklerini ölüme mi terk etselerdi? Siz öyle mi yapardınız? Kalsalardı o bombalardan sağ çıkamazdı hiçbiri. Özellikle kadınlar ve bebekler. Bu zihniyet berbat gerçekten kusura bakmayın.
Neyle?En azından kadın ve çocukları buraya gönderip kendileri mücadele etseydi.
Ya tam tersini düşünsenize, siz elinizde 3 aylık çocuğunuzla elin memleketinde dil bilmiyosunuz bişey bilmiyosunuz geliyorsunuz kocanıza da savaşa git diyebilir misiniz.. ben diyemem galiba ne yapacağım tek başıma oralarda yemek mi bulayım su mu bulayım bez mi bulayım nerde yatayım yani. Lanet olsun savaşına da ülkesine de derim. Herkese yer var da bi bizi mi sığdıramadılar şu dünyaya der insanEn azından kadın ve çocukları buraya gönderip kendileri mücadele etseydi.
Bakınız ben siz suçlusunuz demedim ki açık yüreklilikle söylüyorum ben çıkmadım bizimkilerin çıkmasına da izin vermedim.Ha evimde oturduğum için önce ben suçluyum, onlar da ülkelerindeki savaştan kaçtığı için suçlu.
5 günlük bebeğimi bırakıp sokağa dökülemem ama onun için savaştan kaçarım.
Hiç ölü birini gördünüz mü konı sahibi?
Daha doğrusı öldürülmüş, üstü başı perişan daha detay vermeyeyim anladınız siz.
Hadi onı geçeyim, bir bombanın 100 km öteden yerinizden hoplatırcasına olan titreşimini ve sağır eden çınlamasını duydunuz mu?