Bazen şer görünen şeyde hayır, hayır görünen şeyde şer vardır. Allah bu bebeği şimdi verdiyse vardır bi hikmeti, kıymayın derim. Belki onun şansına işleriniz yoluna girer, Allah başka kapılar açar kimbilirÖncelikle konumu okuyan ve fikrini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
Benim 17 aylık bir evladım var, 2.5 yıldır evliyim ve 2,5 yıldır eşimle ayrıyız İkimizde farklı şehirlerde devlet memuruyuz, eş durumu davası açtık ancak henüz bir sonuç yok, bir yeterli sayıda hakim yok çoğu açığa alındı dosyalar birikti diyorlar, bir adli tatil giriyor bir dava dosyan şuraya gönderildi vs ile avukatımız bile ne zaman sonuçlanır net bir şey söyleyemiyor. Ülkemizin hali
Sorun şu 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim, aldırmak istiyorum bu hafta içinde karar vericem, ama kafam çok karışık .. hayatımın gerçekleri de aşağıda:
- eşim ülkenin diğer ucunda bir şehirde çalışıyor, bu güne kadar izinlerle gel git idare ettik. bişey olsa hemen gelebilicek gibi yakın bi şehirde değil, yeni hamilelikle birlikte psikolojim bu durumu bir kez daha kaldırabilir mi bilemiyorum.
- evladım henüz çok küçük, laf söz anlayabilecek yaşta değil, ona gösterdiğim ilgi sevgi mecburen azalıcak. Daha doğru düzgün baba sevgisi bile tatmadı bide annesinden mahrum kalıcak.
- bu yeni çocuğa anneme gel bak diyemem, zaten ilkine zor bakıyor
- daha kaç kere hamile kalıcam, ikiden fazla çocuk istemiyorum, ilk hamileliğimi tek başıma yalnız geçirdim, annem bile 6 . Ayda gelebildi onun da sağlık sorunları var ama saolsun hala o ilgileniyor ben işime gidiyorum. bu hamileliğimi de yalnız geçirmek istemiyorum.
- işimle ilgili olarak bu yıl içinde vermem gereken bir sınavım var, hamilelik ve bebekle hazırlanmak çok zor olucak.
Her ne kadar kürtajı istemesem de en mantıklı ve doğru yol olarak görünüyor.
Şartların içinde olan sizsiniz, en iyisinin ne olduğunu siz zaten biliyorsunuz. Buradaki duygusal yorumlara kulak asmayın, hayatı yaşayacak olan sizsiniz. Ben çocuğun doğması için tek bir neden göremiyorum.
Bu sığ ve mantık barındırmayan mesajınıza cevap vermeyeceğim, tşk.anneniz sizi de alsırsaydı bu yorumu yazamazdınız değilmi?
ne demek sebep göremiyorum
öldürmeye neden var yaşatmaya yokmu???
Bu sığ ve mantık barındırmayan mesajınıza cevap vermeyeceğim, tşk.
Hanımefendiciğim, 5 haftalık bebeği aldırmak cinayet değil.çünkü verilecek cevap yok
bebeğin yaşaması için neden göremiyorum ne demek ya
yorum iyi hoş da o son cümleyi yazmak vicdan ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?