- 5 Mayıs 2013
- 33.893
- 41.514
- 798
%99 a kadar koruma sağlayan yöntemler var herhalde %1 lik kısım hep kk da sürpriz başlık açan kesime denk geliyor.
Çevremden hep duyduğum kaza oldu,kazayla yaptık.
Kendi yaşamını kökten etkileyecek bir olay karşısında bu kadar rahat olunmasını anlayamıyorum.
Madem bu kadar hayati sorunlar var , kesinlikle olmaması gerekiyor "çift koruma" yapacaklar gerekirse.
Ücretsiz izin şansınız var mı?Öncelikle konumu okuyan ve fikrini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
Benim 17 aylık bir evladım var, 2.5 yıldır evliyim ve 2,5 yıldır eşimle ayrıyız İkimizde farklı şehirlerde devlet memuruyuz, eş durumu davası açtık ancak henüz bir sonuç yok, bir yeterli sayıda hakim yok çoğu açığa alındı dosyalar birikti diyorlar, bir adli tatil giriyor bir dava dosyan şuraya gönderildi vs ile avukatımız bile ne zaman sonuçlanır net bir şey söyleyemiyor. Ülkemizin hali
Sorun şu 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim, aldırmak istiyorum bu hafta içinde karar vericem, ama kafam çok karışık .. hayatımın gerçekleri de aşağıda:
- eşim ülkenin diğer ucunda bir şehirde çalışıyor, bu güne kadar izinlerle gel git idare ettik. bişey olsa hemen gelebilicek gibi yakın bi şehirde değil, yeni hamilelikle birlikte psikolojim bu durumu bir kez daha kaldırabilir mi bilemiyorum.
- evladım henüz çok küçük, laf söz anlayabilecek yaşta değil, ona gösterdiğim ilgi sevgi mecburen azalıcak. Daha doğru düzgün baba sevgisi bile tatmadı bide annesinden mahrum kalıcak.
- bu yeni çocuğa anneme gel bak diyemem, zaten ilkine zor bakıyor
- daha kaç kere hamile kalıcam, ikiden fazla çocuk istemiyorum, ilk hamileliğimi tek başıma yalnız geçirdim, annem bile 6 . Ayda gelebildi onun da sağlık sorunları var ama saolsun hala o ilgileniyor ben işime gidiyorum. bu hamileliğimi de yalnız geçirmek istemiyorum.
- işimle ilgili olarak bu yıl içinde vermem gereken bir sınavım var, hamilelik ve bebekle hazırlanmak çok zor olucak.
Her ne kadar kürtajı istemesem de en mantıklı ve doğru yol olarak görünüyor.
bana da dua edermisin nolur psikolojim çöktü artık
Aynı hassasiyeti konu sahibi için yapulan acımasız yorumlar için de gösterseniz keşke. Ben yıllardır çocuk hasreti çekiyorum, o halde bakamayacağı bir çocuğu dünyaya getirmek istemeyen kadın canidir gibi saçmasapan yorumlar...
Hamileligin kazasini surprizini anlamadim anlamiycam.
8 sene korundum neden kaza olmadi?
Korundum adi altinda demek ki yeterince dikkat edilmiyor.
Madem istemiyorsunuz dogru duzgun korunun. Kimin hakki var masumu oldurmeye?
uc asagı bes yukarı aynı sebeplerden ben yenı kurtaj oldum ıyıkı de olmusum sıze gunah yazık vsvs dıyen cok olur ama bu kararı esınızle konusup mevcut sartlarınızı gozden gecırıp sızın vermenız gerek..Öncelikle konumu okuyan ve fikrini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
Benim 17 aylık bir evladım var, 2.5 yıldır evliyim ve 2,5 yıldır eşimle ayrıyız İkimizde farklı şehirlerde devlet memuruyuz, eş durumu davası açtık ancak henüz bir sonuç yok, bir yeterli sayıda hakim yok çoğu açığa alındı dosyalar birikti diyorlar, bir adli tatil giriyor bir dava dosyan şuraya gönderildi vs ile avukatımız bile ne zaman sonuçlanır net bir şey söyleyemiyor. Ülkemizin hali
Sorun şu 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim, aldırmak istiyorum bu hafta içinde karar vericem, ama kafam çok karışık .. hayatımın gerçekleri de aşağıda:
- eşim ülkenin diğer ucunda bir şehirde çalışıyor, bu güne kadar izinlerle gel git idare ettik. bişey olsa hemen gelebilicek gibi yakın bi şehirde değil, yeni hamilelikle birlikte psikolojim bu durumu bir kez daha kaldırabilir mi bilemiyorum.
- evladım henüz çok küçük, laf söz anlayabilecek yaşta değil, ona gösterdiğim ilgi sevgi mecburen azalıcak. Daha doğru düzgün baba sevgisi bile tatmadı bide annesinden mahrum kalıcak.
- daha kaç kere hamile kalıcam, ikiden fazla çocuk istemiyorum, ilk hamileliğimi tek başıma yalnız geçirdim, annem bile 6 . Ayda gelebildi onun da sağlık sorunları var ama saolsun hala o ilgileniyor ben işime gidiyorum. bu hamileliğimi de yalnız geçirmek istemiyorum.
- işimle ilgili olarak bu yıl içinde vermem gereken bir sınavım var, hamilelik ve bebekle hazırlanmak çok zor olucak.
katiliyorum.%99 a kadar koruma sağlayan yöntemler var herhalde %1 lik kısım hep kk da sürpriz başlık açan kesime denk geliyor.
Çevremden hep duyduğum kaza oldu,kazayla yaptık.
Kendi yaşamını kökten etkileyecek bir olay karşısında bu kadar rahat olunmasını anlayamıyorum.
Madem bu kadar hayati sorunlar var , kesinlikle olmaması gerekiyor "çift koruma" yapacaklar gerekirse.
ben de 12 yıllık evliyim hiç kazara hamile kalmadım,
ama çok yakın arkadaşım, hem de sağlıkçı, yıllardır 3 aylık iğneyle korunuyordu, günü gününe iğne olduğu halde hamile kalmış, hem de iğneler yüzünden 3 ayda bir regl olduğu için hamile olduğunu öğrenene kadar bebek 3 ayını geçmişti.
annem de kardeşime doğum kontol hapı kullanırken hamile kalmış,
olabiliyor yani, büyük konuşmamak lazım.
Öncelikle konumu okuyan ve fikrini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
Dogum kontrol hapi kullanirken ben alarm kuruyordum resmen unutmayayim diye.
Saatleri sastiginda koruyuculugu azaliyor cunku.
Kullanmaya ilk basladigim ay tam koruma saglamazsa diye esim korundu. Olayi sansa kazaya birakmadim yani hic.
3 aylik ignelerin tam korumadigini soyler hemsire kuzenim. O nedenle hic yaptirmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?