Sürpriz Gebelik ve Allak bullak ben

Dogru kullanilan her yontem koruyor.
Korunma diye geri cekilmeyi kullanirlarsa daha cok kaza diye gelen olur.

Ücretsiz izin şansınız var mı?

Hiç hesapta yokken hamile kaldım.14 ve 11 yaşlarında iki çocuğum daha var. Herşey birden bire değişti.yeni düzen yeni bir hayat.bana da aldır dediler. Ne demek ya diğer ikisinin tırnağını dünyaya değişmezken nasıl aldırabilirdim ki. Rabbim verdiyse vardır bir bildiği dedim.şükür kuzum doğdu şuan 7 aylık.
Sen zorluk yaşayacaksın diye bir cana kıyma. Hele de o can senin evladınsa

bana da dua edermisin nolur psikolojim çöktü artık

Bu bir sürec diye dusunun kendinizi harap etmenin size bir faydasi olmayacak. Inanin en hayirli zamanda gelecek bebeginiz. Siz tedavinizi olun ve psikolojik olarak kendinizi rahatlatmaya bakın!

Üslubunu begenmedigim pek cok insan oluyor ama hepsine laf yetistiremem degil mi? Kaldi ki konu sahibinin de üslup sorunu var ve soylediklerinin hicbirinde hakli degil maalesef. Dilerseniz bana akil vermek yerine siz laf yetistirebilirsiniz herkese.

Şu şımarık şımarık açılan başlıklardan nefret ediyorum! istemiyorduk ama hamile kaldım, aldıracağım bik bik bik...

Birincisi: Kürtaj bir korunma yöntemi değildir!

İkincisi: Çocuk yapmayı bilecek kadar kafası basan insanların, durmadan yavrulayan kedi ve köpeklerden farklı olarak korunma yöntemini bilmesi gerekir! Yoksa doğadaki her canlı bir şekilde ürüyor. Kafamızı kullanarak farkımızı ortaya koyuyoruz!

Üçüncüsü: Korunurken hamile kalmayı kesinlikle ve kesinlikle kabul etmiyorum! Milyonda bir ihtimal kondom yırtılır falan hadi olur. O kondomun yırtılması da öyle bir tesadüfle kadının yumurtlama gününe denk gelecek falan...

Kaldı ki hiç istemeyen insan iki korunma yöntemini birlikte kullanır. Evlendiğinden beri ayrı olan, eşinden ayrı 17 aylık bir bebek büyüten bir kadın ikinciye hamile kalmak istemiyorsa iki üç yöntem birlikte kullanır.

Bu ne şımarıklıktır ya. Canım istemiyor aldırayım. Oldu sanki vücudundan ben aldırıyor!

Hamileligin kazasini surprizini anlamadim anlamiycam.
8 sene korundum neden kaza olmadi?
Korundum adi altinda demek ki yeterince dikkat edilmiyor.
Madem istemiyorsunuz dogru duzgun korunun. Kimin hakki var masumu oldurmeye?

ben de 12 yıllık evliyim hiç kazara hamile kalmadım,
ama çok yakın arkadaşım, hem de sağlıkçı, yıllardır 3 aylık iğneyle korunuyordu, günü gününe iğne olduğu halde hamile kalmış, hem de iğneler yüzünden 3 ayda bir regl olduğu için hamile olduğunu öğrenene kadar bebek 3 ayını geçmişti.
annem de kardeşime doğum kontol hapı kullanırken hamile kalmış,
olabiliyor yani, büyük konuşmamak lazım.

Bence dogurun ve 2 yil izin kullanin. O arada tayininiz de hallolur ve her seyi yoluna koymus olursunuz. Hamilelikte de mumkun oldugu kadar rapor vs.ile esinizle vakit geçirmeye calisin. Hem 2 cocuk istiyormuşsunuz, 2.si de gelmis daha ne yapsin?

Ne dersiniz bu fikre?

Not olarak şunu ekliyorum, korunan hamile kalmaz. Saglikli yontemlerle duzenli korunan hickimse de hamile kalmaz. Ben kaza maza bu laflara inanmiyorum. Misal, hap kullanan duzenli alsin, igne olan duzenli olsun, kondom kullanan iliskinin basindan sonuna kadar dogru duzgun kullansin, bakin o zaman kaza diye bir sey oluyor mu. Takvim, geri cekilme vs bunlar korunmak degil.

uc asagı bes yukarı aynı sebeplerden ben yenı kurtaj oldum ıyıkı de olmusum sıze gunah yazık vsvs dıyen cok olur ama bu kararı esınızle konusup mevcut sartlarınızı gozden gecırıp sızın vermenız gerek..
eş yanınızda değil, bakanınız var ama ıkı taneye bakamaz dedıgınız gıbı, çalışıyorsunuz ve sanırım işi bırakma lüksünüz yok ve yasal izinlerimiz malum maksimum 3,5 ay ücretli izin hakkımız oluyor, dıger cocugunuz çok küçük bence aldırın bebek canlanmadan kalbı atmadan bu işi bitirin.
benım kızımda 16 aylık, esım yanımda ama bana destek degıl, maddı anlamda borc harc ıcındeyız, aılem kızıma bakıyor ama hastalıklardan oturu ıkıncıye bakamaz, bızımde bakıcı vs tutacak gucumuz yok, bende gecen hafta bebek 6 haftalıkken sonlandırdım ve hiç pişman değilim.

katiliyorum.

Tepki almamak icin kaza kelimesi kullaniliyor ama keske sorumluluk alinip biz gerektigi gibi korunmadik dense.

Ya da koca koca insanlar gercekten korunma yontemlerini bilmiyor...

Ama konu hakkindaki fikir ne olursa olsun kimsenin şu kaza kelimesine inanmadigina eminim. Yani bosuna yaziliyor bence.

Dogum kontrol hapi kullanirken ben alarm kuruyordum resmen unutmayayim diye.
Saatleri sastiginda koruyuculugu azaliyor cunku.
Kullanmaya ilk basladigim ay tam koruma saglamazsa diye esim korundu. Olayi sansa kazaya birakmadim yani hic.
3 aylik ignelerin tam korumadigini soyler hemsire kuzenim. O nedenle hic yaptirmadim.

Keşke önleminizi baştan alsaydınız bi cana kıymak cok günah ve her istediğinizde bebeginiz olacak gibi yazmışsınız belki aldırırsanız bir daha evlat sahibi olamayacaksınız diğer çocuğum la ilgilenemem demissiniz o masum.cocuga yüklemeyin bu işin vebalini ALLAH ona bir dert verir omur boyu pişmanlık çekersiniz ALLAH korusun
hakkınızda hayırlısını diliyorum

Kadına niye bu kadar yüklendiniz anlamıyorum. Bilgisizlikten olsa gerek... doğum kontrol hapı kullanmasına rağmen hamile kalanlar var, rahim içi korunma yöntemlerine rağmen hamile kalanlar var... Önlemini almış olmasına rağmen olmuşsa kadının suçu ne yani. Tek başına hamilelik geçirmek, hem hamilelikle hem diğer çocukla ilgilenmek kolay mı zannediyorsunuz? Üstelik çalışan bir kadın. İlk çocuğu olsa neyse... hayatınızda sahip olamadığınız şeyler için başka insanlara yüklenmeyin. Katil,kötü anne,vicdansız ne demek ya

Madem şartların böyle geçerli sebeplerin var korunsaydın!! Hem kafana göre ilişki yaşa hem aldır ohh ne ala..

hapı yanlış aldığını sanmıyorum çünkü annemi 6 yıl korumuş 6 yıldan sonra hamile kalmış kardeşime, 7 yaş var kardeşimle aramızda :)
onun doğumunda da tüplerini bağlatmış zaten.
yani demek istediğim, bu konuda büyük konuşamam. %99 un biri gelir beni bulur

Konu hassas, hepinizin hassasiyetlerini de anlıyorum ama hiç tanımadığınız bir kadının hiç bilmediğiniz hayatından çıkarmayın öfkenizi, lohusalığımda annem yardım etmedi, kayınvalidem kendine hizmet ettirdi, tek başına bebek bakmaya çalışıp zorlanıyorum diye dert yanıyoruz çoğumuz, kocası yanında olmayan, 17 aylık bebeği olan bir kadına tek başına bak ne olacak, katilsin demek ne kadar adil bu durumda?

Korunmadan bahsetmişsiniz de annem tüpleri bağlıyken hamile kaldı, olacaksa oluyor.

Daha fazla sinirlerin yıpranmaması için konuyu kapatıyorum.

V vegam hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…