Sürpriz Gebelik ve Allak bullak ben

Yazıktır günahtır ne olursa olsun sanki gayri meşru bir çocukmuş gibi bahsediyorsunuz o yavrunun suçu günahı ne ilk çocuğunuz da o kadar küçük değil ki ben kızım 8 aylıkken hamile kaldım şimdi kızım 14 aylık Doğuma da az kaldı inşaAllah

Ne kadar zor olursa olsun yerlerde sürünecek de olsan insan evladına kıymamalı

Bence doğurmazsanız pişman olacaksınız allah verdiyse sebepsiz değil yine de sizin hayatınız sizin kararınız. Yaşayacak olan da sizsiniz

Her ne olursa olsun hayatta olan evladınızı öldürmeye kıyabilir miydiniz?sadece uzaklık istedikten sonra herseyin üstesinden gelebilirsiniz kıymayın güzel yavruya kim bilir nasıl bir melek olucak..sonra onun vicdan azabı baki kalıcak.pişman olucanız biseyi yapmayın koşullar her ne olursa olsun Allah bir yoluna koyacaktır.

Ya kimse kusura bakmasinda cocuk ozlemi yasayan ve bunun olmasi icin igneler vurulan, ameliyatlar olan, torbalarca ilac icen nice insanlar var bunlardan biri de benim
Cocuk aldirmak, istememek nasil bir dusuncedir anlamis degilim. Bu konuda cok hassasim lutfen yanlis anlama ama madem istemiyordunuz korunsaydiniz,dikkat etseydiniz

Korunsaydınız hadi herşeye rağmen olduysa doğurun.
Zaten Allah doğmasını dilemese olmazdı yıllarca bebek için ağlayan çiftler var.Bebek bir çifte verilen en büyük mucizedir.
Kürtaj ise bana göre hayatta olan çocuğunu öldürmekten farksız gelmiyor.
Çünkü bize hep 3 aylıkken canlanır diyenlere cevaben,o bebek daha babasından gelirken bile canlı ve size koşa koşa gelip bir yarışı kazanıyor.

Sadece rahatiniz icin nasil kiycaksiniz bebege?? Annesiniz iyi bilirsiniz su an kalbi atiyor resmen cinayet. Buraya acip fikir alincak bir konu bile degil. Onca insanin cocugu olmazken keyfi olarak kurtaj olmak ne biliyim bencillik sanki...

al bnden de o kadar sinir oluyorum şu konulara

Zaten bu kadar hayati kararlar baskasina danisilarak alinmaz,
Burda sadece konu sahibine degil bir nedenle kurtaj olmak durumunda kalmis herkese saydiriliyor. Ne gerek var ki, sanki koskoca kadin neyin dogru neyin yanlis neyin gunah neyin sevap oldugunu bilmiyor...

İnanın size kızacak durumda bile değilim ama gördüğüm ve bildiğim kadarıyla toplumumuzda görülen tüm sorunların ( maddesel sorunlar dışında) 3 temel kaynağı var;
Önyargı, Empati yoksunluğu ve sevgi eksikliği

Bu yüzden size tavsiyem hiçbir konuda önyargılı davranmadan önce karşınızdaki kişiye sorunuzu sorun sonra aldığınız cevaba göre düşüncenizi söyleyin. İşyerinde de insanların diğer insanlara karşı oldukça önyargılı olduklarını görüyorum ve gerçekten şaşırıyorum...bir kere bile sohbet etmek için yanına gitmedikleri veya çağırmadıklara insanlara burnu havada kendini beğenmiş diyenler, yüz yüze konuşmayıp arkasından dedikodu edenler.. ne kadar çok şey biliyoruz ve her konuda ne kadar eminiz ...
Eşim sözleşmeli mühendis olarak girdi sonra kadroya geçti kanuni olarak nakil yasağı vardı, yasak kalkar kalkmaz dava açtık, bende A grubunda görev yapıyorum 6 yıl nakil yasağım var, atandığım yerde kalmak zorundayım ne yazık ki. Bu konuda çözüm için Bakanlığı aradığımda, personel dairesinden konuşan kişinin cevabı " hanımefendi sizde niye o şehirde görev yapan biriyle evlendiniz" oldu. Güldüm ve boşanayım o zaman bulunduğum ilden başkasını bulurum bu daha mantıklı olurdu galiba dedim..
Hukuki olarak benim gibi zorda olan insanlar var, ülke olarak daha aklı başında çözümler üreten kurumlara ve insanlara ihtiyacımız var.

konu sahibi sana diyecek bişe bulamıyorum yahu kaç yaşındasınız bilmiyorum ama korunma yöntemleri diye bişe var zaten nadir bir araya geliyormuşsunuz onda da yeterli önlem almamak ilgnç..ben kazayla hamile kalanlara sinir oluyorum bizim gibi çocuk özlemi çekenler böyle konulara hiç bakmamalı aslında

Bende kazara hamile kalma olayına hiç inanmıyorum.
Hiç istemiyorsa bir kadın iki yöntem birden kullansın ama hamile kalmasın.
Annem beni aldırmak istemiş doktor kabul etmemiş içimde her zaman ona karşı bir kızgınlık var hiç bir zaman çok fazla sevemedim annemi.
İki kişi aldığınız maaş neye yarıyor ki hayatı kendinize bu kadar zorlaştırıyorsunuz?
Sağa sola dağılmış bir aile olunca kazandığınız para neye yarar ki?
Ücretsiz izin alıp elinizin yanına neden gitmiyorsunuz?

Nefret ediyorum sizin gibi sizin düşüncenizde olan insanlardan! Yazıklar olsun size. Madem istemiyordunuz başta önleminizi alacaktınız.
Evlat sahibi olabilmek için ne çaba gösteren insanlar var.
Sizde aldırsam mı die soruyorsunuz!!
Siz insanmisiniz soruyorum size?
Anneyim diyosun evladım var diyosun.
Bu annelik degil, annelik duygusu yok siz bi canisiniz.
Cocugu aldırmadan aldırsammı düşüncesinde olduğunuz için siz bi katilsiniz şimdiden..
Rezilsiniz.

Söylediklerinizde doğrusunuz tamam ama bebeğinizi aldırmakta kararlı mısınız?

Yapma kiyma bu yavruya bir sans ver tmm hayatin zor ve dahada zorlasacak belki ama bu bebegin gelmesi şer degil bence Hayir ben yaptim o hatayi oglum 15 aylikti 5 haftalik gebe ydim hayatimin en büyük hatasiydi vicdanim hep sızlıyor hiç unutamıyorum sen yapma kiyma ikisi birlikte buyur yapmaaaa cok pisman olursun geri dönüşü olmaz ha yanindaki evladin ha karniindaki ayni sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…