Sürpriz Gebelik ve Allak bullak ben

bakıcı, yardımcı birini tutamaz mısınız? bu sizin kararınız tabi ama istemiyorsunuz da şartlardan dolayı mecbur hissediyorsunuz kendinizi gibi hissettim yazdıklarınızdan. işiniz zor ama çözümsüz değil. size yardım edecek yatılı biriyle bu sorunu çözersiniz bence.

kim diyor??

iki hafta sonra kalbi atacak insan olucak ellemezseniz doğacak

olmuş o olmuş artık
Belki çocuk isteyip çocuk sahibi olamadığınız için bu kadar duygusal yaklaşıyorsunuz, bilemiyorum. Eğer öyleyse umarım çocuğunuz olur fakat olaylara daha geniş bir pencereden bakmanızı öneririm. İyi akşamlar.

Aldırmayın
Belki zor olur evet belki günlerce mutsuz olucaksınız günlerce ama sonradan illaki eşinizle aynı evin içerisine giriceksiniz
Yardımcı kadın bulsanız hem annenize destek olsa hem ev işleriniz yemeğinizde yapılır. Annenizde yanınızda olacağı için içinizde rahat eder.
Şuanda bir çocuğum olsun diye her gece dua ediyorum Allah ım rüyamda göster nolur diye Allah aratmasın kimseyi. Haklı sebepleriniz var ama hemen pes etmeyin nolur

Cocuk icin bu kadar ters bir zaman da madem neden adamakilli korunmuyorsunuz yahu?
Neyse olan olmus
Ne kadar anlatsaniz da gercek sartlari siz bilirsiniz.......
.bakici falan tutmaya maddi durumunuz musait degil mi mesela? Her durumu degerlendirin son karar sizin.

benim 7 yasında kızım var yüksekovaya aldım gittim işimden dolayı mecburdum!!

pencerelere gaz girmesin diye ıslak havlular sererek iki metre karın içinde büyüttüm

hayatta çözümsüz hiçbişey yoktur ölümden başka!!

bu bayana aldır sebep yok dpgmasına dediniz

aldırdı akabinde pişman oldu ve kendini de affetmedi diyelim

o zaman napcaz

Koskoca insanlarsiniz, korunmak bu kadar mi zor?
Sakin korunurken hamile kaldim demeyin, yemezler, o korunma dediginz olsa olsa geri cekilmedir o da korunma sayilmiyor zaten.
Aldirip aldirmamak size kalmis.
Bn lisedeyken annem aldirmisti,hala der yasasaydi su kadar olacakti vs..
Oldurmeseydin ozaman diye yapistiririm lafi.
Yardimci birini tutun, kardes cok guzel sey

Yaşadığınız şartları kendiniz daha iyi bilirsiniz.. Eşinizin ne düşündüğü de çok önemli elbette.. Aldırın ya da aldırmayın diyemem.. Kendi adıma şunu söyleyebilirim.. Oğlum 1 yaşını doldurduktan sonra etraftaki bazı insanlar yapsana bi tane daha işte büyürler birlikte gibi şeyler söylediler.. Ben de şakasına diyordum ki yook ya Allah olmayana versin ben olsa aldırırım herhalde diyordum.. Sonra dedim ki bunun şakası mı olur? Bebeğim olsa ve ben onu aldırırsam ya oğlumu da Allah alırsa benden diye korkarım hep.. O yüzden büyük konuşmak istemem ama doğururdum galiba ben.. Allah vereceğiniz karardan dolayı pişmanlık yaşatmasın hakkınızda hayırlısı..

Kürtaja karsı değilim ancak bu konuya canım sıkıldı
Yani belli ki eşinizle sık sık biraraya gelemiyorsunuz
Arada sırada olan ilişkide de yeterli önlemi almamıs olmanız hele ki şartlarınız belliyken cok düşüncesizce.
Yazık yani.
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık suanda.
Temkinsizliğinizin bedelini ya siz ödeyeceksiniz ya bebeğiniz.

Siz zaten kararinizi vermissiniz neden bu konuyu actiniz ki, linc edilmek icin mi?

Insanlar burada sizi yargilamaktan oteye gitmezler, linc kulturunun en yaygin oldugu mecra internet ortami cunku, disarda kimse yuzunuze katil diye haykiramaz ama burda her seyi soyleme hakki bulurlar.
Zaten zor durumdasiniz konuyu takip edip iyice yipratmayin kendinizi, egitimli, meslek sahibi, yetiskin bir kadinsiniz kendi dogrulriniza göre en makul kararı verirsiniz.

Ben bebek delisi bir insan hiç bir zaman olmadım hatta benim annemde öyledir bayılmayız bebeklere. Kürtajda gerekliyse yapılması gerekir düşüncesindeyim ama gerektiğinde. 40 günlük evliyim ve ilaç kullanıyorum korunmak için aile hekimim ilaçlada hamile kalanlar var haberin olsun dedi . Bugün tüm gün hasta olmayı bekledim kazara hamile kalmaktan ölesiye korkuyorum çünkü ayrıca sanırım her ay aynı stresi yaşayacağız . Eğer korunarak hamile kaldıysanız bişey diyemem ki orada allah ol dedikten sonra olamayacak hiç birşey yok bunu görüyoruz . Ama korunmadan hamile kaldıysanız da suçlusunuz. Bence allah istemiş ve şuan hamilesin onun sana verdiğine karşı gelip kürtaj masasına yatabilecek misin bi düşün bence . Bebeğe kıyma o canlı ve senden bir parça yoluna iyi gelmez

bencede sana katılıyorum burada konu açmak her zaman insana iyi gelmiyor. Geçen gün ailemi çok özlediğim evliliğe alışamadığım vs ile ilgili konu açtım herkes üzerime geldi çok üzülmüştüm ki konu sabinin durumu daha ağır herkes konuşacak o kendi fikrinden vazgeçmeyecek boşuna üzülecek

2 buçuk senede bir araya gelememeniz çok tuhaf geldi.
Aile Birliği gerekçesi ile dava açtınız mi?
Birinizden biri diğerinin yanına muhakkak verilir açık kadro durumuna göre.

Bu ayrılık kişisel gerekçelerinizle kendi seçiminiz sanırım. .

Keşke daha iyi korunsaydiniz demek anlamsız. .
Hakkınızda hayırlısı. .

Eğer doğurursan bazı zorluklar yaşayacağın kesin. Ama aşılamaz değil. Eşinle uzak şehirlerdesiniz ama bu geçici bir durum . Maddi sıkıntın var mı bilmiyorum ama çalışıyorsun sonuçta. Büyük olanı bakıcı ile büyüteceksen biraz fark verip ikisine birden baktırırsın. Yada büyük kreşte küçük bakıcı da olur. Mutlaka bir çözüm bulunur.

Bende hamileyim 2. Bebeğime aldırmayı defalarca düşündüm ama aldıramadım.. Araları bir yaş olacak. Keşke biriniz istifa edip özele geçse. Devlet dairesinde çalışmaktan daha mı önemli bebeğinizin babasız büyüyor olması? İlk yaptığı şeylere şahit olamıyor olması? Herkes devlette çalışmıyor ki insanlar özelde çalışıp para kazanıyor emekli oluyor.. yanlış anlamayın yargılamıyorum ne yaşadığınızı bilemem ama keşke böyle hasret çekmeseniz diye söyliyorum.. hem ozaman ikinciyide doğurmamak için bir sebebiniz kalmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…