Hanımefendiciğim, 5 haftalık bebeği aldırmak cinayet değil.
Belki çocuk isteyip çocuk sahibi olamadığınız için bu kadar duygusal yaklaşıyorsunuz, bilemiyorum. Eğer öyleyse umarım çocuğunuz olur fakat olaylara daha geniş bir pencereden bakmanızı öneririm. İyi akşamlar.kim diyor??
iki hafta sonra kalbi atacak insan olucak ellemezseniz doğacak
olmuş o olmuş artık
Öncelikle konumu okuyan ve fikrini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
Benim 17 aylık bir evladım var, 2.5 yıldır evliyim ve 2,5 yıldır eşimle ayrıyız İkimizde farklı şehirlerde devlet memuruyuz, eş durumu davası açtık ancak henüz bir sonuç yok, bir yeterli sayıda hakim yok çoğu açığa alındı dosyalar birikti diyorlar, bir adli tatil giriyor bir dava dosyan şuraya gönderildi vs ile avukatımız bile ne zaman sonuçlanır net bir şey söyleyemiyor. Ülkemizin hali
Sorun şu 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim, aldırmak istiyorum bu hafta içinde karar vericem, ama kafam çok karışık .. hayatımın gerçekleri de aşağıda:
- eşim ülkenin diğer ucunda bir şehirde çalışıyor, bu güne kadar izinlerle gel git idare ettik. bişey olsa hemen gelebilicek gibi yakın bi şehirde değil, yeni hamilelikle birlikte psikolojim bu durumu bir kez daha kaldırabilir mi bilemiyorum.
- evladım henüz çok küçük, laf söz anlayabilecek yaşta değil, ona gösterdiğim ilgi sevgi mecburen azalıcak. Daha doğru düzgün baba sevgisi bile tatmadı bide annesinden mahrum kalıcak.
- bu yeni çocuğa anneme gel bak diyemem, zaten ilkine zor bakıyor
- daha kaç kere hamile kalıcam, ikiden fazla çocuk istemiyorum, ilk hamileliğimi tek başıma yalnız geçirdim, annem bile 6 . Ayda gelebildi onun da sağlık sorunları var ama saolsun hala o ilgileniyor ben işime gidiyorum. bu hamileliğimi de yalnız geçirmek istemiyorum.
- işimle ilgili olarak bu yıl içinde vermem gereken bir sınavım var, hamilelik ve bebekle hazırlanmak çok zor olucak.
Her ne kadar kürtajı istemesem de en mantıklı ve doğru yol olarak görünüyor.
Belki çocuk isteyip çocuk sahibi olamadığınız için bu kadar duygusal yaklaşıyorsunuz, bilemiyorum. Eğer öyleyse umarım çocuğunuz olur fakat olaylara daha geniş bir pencereden bakmanızı öneririm. İyi akşamlar.
çok ağır konuşuyorsunuz ve çok rahat şekilde şaşırdımHanımefendiciğim, 5 haftalık bebeği aldırmak cinayet değil.
bencede sana katılıyorum burada konu açmak her zaman insana iyi gelmiyor. Geçen gün ailemi çok özlediğim evliliğe alışamadığım vs ile ilgili konu açtım herkes üzerime geldi çok üzülmüştüm ki konu sabinin durumu daha ağır herkes konuşacak o kendi fikrinden vazgeçmeyecek boşuna üzülecekSiz zaten kararinizi vermissiniz neden bu konuyu actiniz ki, linc edilmek icin mi?
Insanlar burada sizi yargilamaktan oteye gitmezler, linc kulturunun en yaygin oldugu mecra internet ortami cunku, disarda kimse yuzunuze katil diye haykiramaz ama burda her seyi soyleme hakki bulurlar.
Zaten zor durumdasiniz konuyu takip edip iyice yipratmayin kendinizi, egitimli, meslek sahibi, yetiskin bir kadinsiniz kendi dogrulriniza göre en makul kararı verirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?