- 5 Mayıs 2017
- 157
- 130
- 103
- 42
Bence de açlıktan ölen bebekler olsa bir litre süt almaz anası babasi yapmasaydi derlerben kurtaji cinayet olarak gormeyenlerdenim asil cinayet bakamiycagin cocugu dunyaya getirmektir sonra gelipde burda yorum yapan kimse bakmiyor maddi manevi yardimda da bulunmuyor hatta bakamiyorum dediginde yapmasaydin diye cevap veriliyor bir insana bebegini ne aldir derim ne aldirma cunku kisi kendi durumunu kendi bilir isin icinden cikamiyorsa cevresinden yakinlarindan destek alabilir neticede burda kimse konu sahibinin hayatini yakindan bilmiyor en iyisi esinizle oturup konusmaniz ailenizden bu konuda destek almaniz ve en onemliai ben bu cocuga bakabilirmiyim cevabina vereceginiz cevap kimse zevk icin cocuk yapip gidip aldirmaz devamli yapan varsa da zaten tedaviye ihtiyaci vardir..umarim en dogru karari verirsiniz
Konuyu kapatıyorum. Cevap yazan ilgilenen herkese teşekkür ederim. Annemle ve eşimle ayrıntısıyla konuştuk, onların desteğiyle olucak ya da olmayacak.
Son bir şey söylemek istiyorum, bir bebek için en önemli şey sadece yemek içmek değildir, sevgi şefkat anne baba ilgisi lazım. Hiç birimiz tersi şartlarda dünyaya gelmek istemeyiz. Ve her kadın elbette korunmalı ve sorumluluk sahibi olmalı, her seferinde hamile kalıp sonra aldırmak olmaz buna bende karşıyım ancak benim durumum çok farklı olmaz dediğim şey oldu.. Hata yapmamak için çok uğraştım bu nasıl oldu nasıl böyle bir durumun içine girdim hala inanamıyorum. Burda beni yargılayan, anne olamamalarının suçunu yükleyenler, benim ilk çocuğumda gösterdiğim cesareti, çektiklerimi neden eşim yok yanımda diye çocuğuma bakıp ağlamalarımı, uykusuz ve yalnız günlerimi çekmemenizi dilerim. Hamileyken yalnız başıma bir evin içinde uyanıp işe gidip, sonra akşam eve gelip kusup uyuyup " ben çok iyiyim evde yalnızken bana birşey olmayacak sadece bayılmamalıyım, kusucam ve birazdan iyi olucam" diye kendi kendinize konuşmamanızı dilerim. Anneliğimi kimse sorgulayamaz, hala çevremdekiler bu çektiklerimi bilenler biz senin yaptığını yapamayız derler. Daha fazla uzaması sanırım ortamı çirkinşrştirecek ki bunu istemiyorum. Hepinize teşekkürler
bosuna konusuyorsunuz .. Hamile kalamayanlar icin dedigi su hamile kalanlarin sucu degil degil mi ?bu diyor.. Allah buyuk ya her hamile kaldiginizdq dogurun biri sumuklu biri bezli bakarsiniz diyor bu farkli bir insan sizin o hasaas duygunuzu anlamaz bosuna icinzin hassasiyetinu degmiyecek insanlar icin dokmeyin .. Rabbim size nasip etsin hayirla insAllahSana bunu yazarken ağlayarak yazıyorum. Ben bebeğimi karnımdayken kaybettim. kurtaja ağlayarak girdim ağlayarak çıktım . 3 senedir evliyim 2 yıldır ugraşıyorum olmuyo hic bir sorun olmadığı halde. Küçük o daha kıyma ona şuan hamile kalmayı çok isteyen birsürü kadın var herşeyin vardır bi çözümü belki rabbim seni sınıyodur imtihanın budur belki nekadar zordurumda olsanda allah birsürü kapı açar kıyma ona
bizim dediğimize göre mi iş yapacaksınız? kendi günahınıza insanları ortak etmeye çalışmayın lütfen.
bir birey olarak siz ve eşiniz kararınızı verin.
T TamBirRabia dün konu kapanınca yazamadım sana, bırak cinsel hayatlarını yönlendirmeyi bi can için bile fikir soruyolar görüyosun.
Inşallah canım rabbim isteyen herkese versin istemeyenlerede istediklerinde versininşallah arkadaşım bizlere de nasip olur
%99 a kadar koruma sağlayan yöntemler var herhalde %1 lik kısım hep kk da sürpriz başlık açan kesime denk geliyor.Hamileligin kazasini surprizini anlamadim anlamiycam.
8 sene korundum neden kaza olmadi?
Korundum adi altinda demek ki yeterince dikkat edilmiyor.
Madem istemiyorsunuz dogru duzgun korunun. Kimin hakki var masumu oldurmeye?
Yaşadığınız şartları kendiniz daha iyi bilirsiniz.. Eşinizin ne düşündüğü de çok önemli elbette.. Aldırın ya da aldırmayın diyemem.. Kendi adıma şunu söyleyebilirim.. Oğlum 1 yaşını doldurduktan sonra etraftaki bazı insanlar yapsana bi tane daha işte büyürler birlikte gibi şeyler söylediler.. Ben de şakasına diyordum ki yook ya Allah olmayana versin ben olsa aldırırım herhalde diyordum.. Sonra dedim ki bunun şakası mı olur? Bebeğim olsa ve ben onu aldırırsam ya oğlumu da Allah alırsa benden diye korkarım hep.. O yüzden büyük konuşmak istemem ama doğururdum galiba ben.. Allah vereceğiniz karardan dolayı pişmanlık yaşatmasın hakkınızda hayırlısı..
Kesinlikle katılıyorumBazen şer görünen şeyde hayır, hayır görünen şeyde şer vardır. Allah bu bebeği şimdi verdiyse vardır bi hikmeti, kıymayın derim. Belki onun şansına işleriniz yoluna girer, Allah başka kapılar açar kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?