Sürpriz Gebelik ve Allak bullak ben

5 haftalık ve bi can. Kıymayın derim tabi karar sizin. Ama düşünün ki diğer evladınızın tırnağı kanasa sizin canınız daha çok yanar. Bence arada fark yok sadece bu bebişle henüz tanışmadınız. Kürtaj=cinayet

Bence de açlıktan ölen bebekler olsa bir litre süt almaz anası babasi yapmasaydi derler
Ama kürtaj deyince cinayettt
Araplarda da dur durmaksızın cocuk yapmak var hepsi aç kadin aralarinda 2 yaş olmayan bes çocukla ardi arkasina geziyor
Sonra çocuklar kaçırılıyor fuhuşa zorlaniyor tacize uğruyorlar anaları doğurup sokağa salıyor

millet çocuk olsun diye çabalıyor. bu çağda sürpriz gebeliği de anlayamıyorum kimse kusura bakmasın korunsaydınız.

burda kimse size aldırın diyip o vebale giremez.girmesin zaten.

Sana bunu yazarken ağlayarak yazıyorum. Ben bebeğimi karnımdayken kaybettim. kurtaja ağlayarak girdim ağlayarak çıktım . 3 senedir evliyim 2 yıldır ugraşıyorum olmuyo hic bir sorun olmadığı halde. Küçük o daha kıyma ona şuan hamile kalmayı çok isteyen birsürü kadın var herşeyin vardır bi çözümü belki rabbim seni sınıyodur imtihanın budur belki nekadar zordurumda olsanda allah birsürü kapı açar kıyma ona

Konu sahibi çektiği acıları anlatmış, benim anneliğimi sorgulamayın diyor. Bedduayi animsatir gibi benim yaşadığımı siz yaşamayı diyor. !

Sen kustunsa, binlerce hamile kustu. Sen yalnizsan yalnız olan bırcok gebe var. Sen çalışıyorsun ya, çalışan da birçok gebe var. Yattığı yerden WC ye gidemeyen kadınlar var. Var da var yani, herkes kendi yasağını bilir.

Sen bı şey sormussun, burada herkes fikrini söyledi. Korun, doğru korun demekte mi sorun var? Varolan henüz kalbi atmamış bı cenin de olsa, bı bebek var, Hz Meryem gibi rahmine birakilmadi di mi o? Buradaki kadınların onun da yaşam hakkını savunması seni sasirttiysa, hayata hoşgeldin diyorum.

Evet bu kocanla senin bileceğin bı şey. O zaman gelip buraya sorma. Kararini ver. Kürtaj sonuçta dünyanın üstünde fikir birliği sağlayamadığı bı konu. Biz nasıl hep bir ağızdan tabi ya aldir diyelim rahatça. Allah Allah !

Son düzenleme:
rahim delinmesi ve kılcal damar patlamalarına yol açarak ölüme kadar kötü sonuçlar doğurabilir. cenin parçalanırken, herhangi bir uzvun veya parçanın kalması halinde de zehirler ve gizliden götürür. hakeza tıp ilerledi olmaz böyle komplikasyonlar diyor saniz oluyor efendim ... yaptırmayın kürtaj felan gerek kalmasın yani, iyi korunun kondom kullanın, salak olmayın işte ...

nedense hiç etkilenmedim bu açıklamalardan. ilk çocuktaki cesarettti de şimdi ki ne? bahane her zaman bulunur. bu kadar zor şartlarda insan çok iyi korunur. biz yıllarca borcumuz var diye korunduk.bişey de olmadı.

bosuna konusuyorsunuz .. Hamile kalamayanlar icin dedigi su hamile kalanlarin sucu degil degil mi ?bu diyor.. Allah buyuk ya her hamile kaldiginizdq dogurun biri sumuklu biri bezli bakarsiniz diyor bu farkli bir insan sizin o hasaas duygunuzu anlamaz bosuna icinzin hassasiyetinu degmiyecek insanlar icin dokmeyin .. Rabbim size nasip etsin hayirla insAllah

Buradan ne tavsiyesi beklediğinizi anlayamadım.
Çoğu kadın bebek sahibi olamamanın acısını sizden çıkartıp "biz bilmem kaç senedir sahip olamıyoruz, sen nasıl aldırırsın" diyecektir.

Karar sizin, günah sizin, hayat sizin, böyle ciddi bir konuda bence akıl danışacağınız yer burası değil.

Gerekiyorsa aldir bunu burda sorman kadar saçma bişey yok . Cocuk senin vücut senin karar senin günah - sevap senin kimse karışamaz aldir yada aldırma diyenlerin hiçbirini dikkate almadığına eminim. Neden bu konuyu açtın anlamadım. Bu cok özel bi karar. Bu konuda bence asla tartismaya açık bi konu değil. Kurtaj olmayla katılde olmuyorsun suçlu da.

Fikrimizi alanen dile getirdiğimiz zaman da eğer beğenmediyse "sana mı sorduk" diye ayan beyan saçmalayanlarıda burdan anmak isterim canım

Bu kadar eşinle uzaktasın sıkıntıdasn Allah yardımcın olsun da ne demeye hamile kalıp evladının canını hiçe sayıyorsun konu sahibi?

Ya tabiki hayat sizin hayatiniz bende oğlumu aldiracaktim eşimle ayrılmıştık hamile olduğumu öğrendim aldiracaktim kıyamadım biliyorum siz karar verdim diyorsunuz ama içiniz rahat deyil belki burdan okuduklarinizla karariniz değişir. .. bak simDi 18 aylık oglum bazen aldırma düşüncem aklıma geliyoda Allahım diyorum iyiki beni bu yanlıştan çevirdi oğlum olmayacaktı onun yaşama hakkını elinden alacaktim... bak diğer çocuğuna şimdi karnındaki de sen aldirmazsan onun gibi olacak buyuyecek hayata atılacak tek fark karnındakini görmüyor olman dermansız dert yoktur bakarsın kardeşim iş başa düşünce bakarsın şimdi aldirirsan olan o çocuğa olur kafanı topla belki ben duygusal konusuyorum amaa kendini bi yokla doğsa bakamazmiyim yoksa hayatım daha sıkıntılı olur ama bakarım mi eğer 2m sıksa oda büyüdüğünde seni skntilardan kurtaracak bi el olursa ... hakkında hayırlısı olsun kendin için en doğru kararı vermeni yürekten isteriiimm

Şartlar bu iken çok sıkı korunmanız gerekirdi. Eşiniz zaten uzaktaymış hergün cinsellik yaşansa da kaza olsa belki bir nebze ama çok ihmalkarlık sizin durumunuz.
İşin neticesinde oluşan bebek kaza olarak nasıl görülebilir ki? Allah can vermiş, ol demiş olmuş bence kıymak çok yanlış. İçinizden atamayacağınız pişmanlığınız olur. Her zorlukta bir kolaylık vardır umarım kıymazsınız o cana

Hamileligin kazasini surprizini anlamadim anlamiycam.
8 sene korundum neden kaza olmadi?
Korundum adi altinda demek ki yeterince dikkat edilmiyor.
Madem istemiyorsunuz dogru duzgun korunun. Kimin hakki var masumu oldurmeye?
%99 a kadar koruma sağlayan yöntemler var herhalde %1 lik kısım hep kk da sürpriz başlık açan kesime denk geliyor.
Çevremden hep duyduğum kaza oldu,kazayla yaptık.
Kendi yaşamını kökten etkileyecek bir olay karşısında bu kadar rahat olunmasını anlayamıyorum.
Madem bu kadar hayati sorunlar var , kesinlikle olmaması gerekiyor "çift koruma" yapacaklar gerekirse.

Çok güzel bir yorumdu

Siz bilirsiniz tabiki ama meleği rabbim size tekrar layık görmüş.
İnşallah fikriniz değişir ve aldırmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…