Sürpriz Gebelik ve Allak bullak ben

Benim anlamadığım niye buraya açılan konularda sürpriz gebelik hep??
%99 luk korumada %1 ihtimal hep kk daki kadınlara mı denk geliyor, ben anlamadım, biri bana anlatasın.
Aileniz için hayırlısı olsun burada kimse alır veya doğur demez bence.
Bu kararı verecek olan anne babadır.

dün bebeği aldırın diyen bayana çatır çatır laf yetişrdim

meğerse konu sahibi gayet rahatmış pişman olacak gibi de görünmüyor

Allah kıymet bilene versin ne diyelim

iyi ki eşiniz uzakta ve korunuyorsunuz

yoksa nasıl olurdu tasavvur edemiyorum

bizim dediğimize göre mi iş yapacaksınız? kendi günahınıza insanları ortak etmeye çalışmayın lütfen.

bir birey olarak siz ve eşiniz kararınızı verin.

T TamBirRabia dün konu kapanınca yazamadım sana, bırak cinsel hayatlarını yönlendirmeyi bi can için bile fikir soruyolar görüyosun.

yersen

sen zaten kararını vermişsin. ne diye milleti sinirlendiriyosun boşuna, bide hala atar yapıyo. senin durumun farklıymış nesi farklı. eşinden ayrısın diye korunmasanda bişey olmazmı sandın benim çektiklerimi siz çekmeyin derken, daha beterini yaşayın diyosun gibi geldi bana. eşinle bi araya gelmeden ilk çocuğunada hamile kalmasaydın madem. hepsi sorumsuzluğunuzdan. cesaretmiş

bence de kapansın 10 haftaya kadar cinayet değil diyenler var artık millet saçmalıyor!!!

planlı hamileleikle kızım dünyaya geldi
7 aysında kzıım 7 sene ara verdim borclar vardı korktum
dururmumuz düzelsin iki evladımada rahat bakayım diye bekledim burnumda tüttü ikinci kez anna olmak
günelr yıllar saydım korundum cünkü borc gırtlaktaydı
keske diyordum içimden hep keske kazayla bir hamile kalsam vazgecermiydim evladımdan asla
ama hep eşimde bende itinayla korunduk
korunmak isteyerek bilinçli yapılır risk herzaman vardır keske dikkat etseydinz
karar vermek zor ama ne olursa olsun ben yemem evladıma yedirir bakarım uykumu bölerim babasız da olsa yrdımcı ayarlarım gene gene

bence de kapansın 10 haftaya kadar cinayet değil diyenler var artık millet saçmalıyor!!!
pardon hangi kanunun hangi maddesine göre cinayet? neye göre kime göre cinayet? cinayetse nasıl yasal bu? kim saçmalıyor?

Arkadaaaş
Hangi akla hizmet açtın buraya bu konuyu? İçinde yaşadığın toplumu bu ülkenin kadınını en önemlisi de kk kızlarını tanımadın mı yoksa hala? Adın katile çıktı.

Ben bi kere kürtaj oldum. Şimdiki kocam o dönemki nişanlımdı. Kesinlikle hazır değil ve de tam bi aptaldım. Sonra bi çocuğum oldu şükür. Hala biraz aptalım ama bundan sonra yani anne olduktan sonra kolay kolay kürtaj olabileceğimi sanmıyorum. Psikolojim bozulur be. Küçük bi noktacığın yavru bi balina boyutunda bi insana, kendi karakterini ortaya koyan konuşan inat eden durduk yere gelip sarılan bi maklukata nasıl dönüştüğünü gördükten sonra bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Diyeceğim o ki çocuğun anası belli babası belli, kardeşler arasındaki yaş farkı ideal, karı koca olarak ayrı da olsanız elbet aynı çatı altına geleceksiniz. Birkaç zor yılın ardından iyi ki doğurmuşum dediğini görür gibiyim.

Yine de hayat senin. Yasalar 10 haftaya kadar sana bu hakkı tanıyor ve cinayetten hapse girmeyeceğin de ortada. Kendi hesaplaşmanı kendin göreceksin. Vicdanımı alt eder hayatıma devam ederim diyorsan o da senin bileceğin iş.

Velhasıl kelam allah hali hazırdaki evladına sağlık sıhhat versin. Kocanla da tez zamanda aynı ilde buluşun inşallah. Hakkında hayırlısı olsun.

Olsun diye doktor kapılarını aşındıran bizler, sana ne desek bu yokluğu bu boşluğu anlatabilir miyiz ? Yazık . . Korunun . . !Şimdi hamile kalabiliyorsunuz iyi hoş, ya Allah ileride bir daha nasip etmezse ? Nasıl kıyabiliyorsunuz o can'a ? İşiniz içinizde taşıdığınız candan daha mı önemli ? Çalışmak zorunda mısınız ? Eşinizde memurmuş, insanlar asgari ücretle çocuk büyütüyorlar.

Yazık ...
Konu sahibi bi cana kıyarak herşeyin daha güzel olacağına inanmış olmasaymış keşke..

5 haftalık bebeğin kalp atışlarını duyarsınız. Kıymayın bence. İleride pişman olacağınızı hissediyorum..
Mahkeme işine hız vermeye çalışın. Muhtemelen karı koca bir düzende gidiyor diye üstüne düşmüyorsunuz. Ama ilgili kişilere durumunuzdan bahsederseniz belki hızlıca bir şeyler yapılır.
Anneniz de birine bakıyorsa ötekine de bir süre yardım edebilir. İnsanoğlu ne durumlara alışmıyorki..

Aldır ya da aldırma deyip kimse bu vebalin altına girmesin. Eşinizle oturup durumunuzu konuşup kendiniz karar verin. Korunma yönteminizi de bi gözden geçirin.

5 haftalık ve bi can. Kıymayın derim tabi karar sizin. Ama düşünün ki diğer evladınızın tırnağı kanasa sizin canınız daha çok yanar. Bence arada fark yok sadece bu bebişle henüz tanışmadınız. Kğrtaj=cinayet

Siz aldirmakta gayette kararlisiniz.Kendinize göre mantıklı sebepleriniz var, ama kendinize göre tabi,konuyu acmaktaki amaç ne onu anlamadım.Bence bunu eşinize sorun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…