Sürpriz!

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Merhaba kızlarr,
Erkek arkadaşımın doğum günü için bir sürpriz hazırlamak istiyorum. Yani hediyeden ziyade onu şaşırtacak hoş bir şey olsun diyorum:) Ama ne yazık ki aklıma bir şey gelmiyor, on günüm var an itibariyle. Neler önerirsiniz?
Not: Yakın zamanda benim her zamanki yanlış anlamalarım ve fevri tepkilerim sebebiyle bir ayrılık yaşamıştık. Bu yüzden hediye almaktansa sanki hoş bir etkinlik daha iyi olur diye düşündüm, yine de hediye önerisinde de bulunabilirsiniz, belki çok hoş bir şey olur aklıma yatar falan:)

Siz ayrılmamış mıydınız ayol?

Ayy güneş hatırladım seni Bana baya moral vermiştin. Dayanamayıp barıştık. Tabii benim hatalarımı fark etmem de etkili oldu. Konuşmaları tekrar okudukça gerçekten baya abarttığımı fark ettim. Bir de sinirlenince karşı tarafı baya tahrik edecek şeyler söyleyebiliyorum. Kendimi frenliyorum şu sıralar iyi gidiyor o yüzden. Tabii eskisi gibi değilim, ilişkiye de daha mantıklı yaklaşıyorum. Tekrar ayrılık yaşar mıyım bilmem ama yaşarsam daha olgun olacağım

Fotoğrafınız varsa elinizde onu çıkarttırın 6 parçaya veya sayısı sizin istediğin bir şekilde olabilir onu kesin sonra mukavvaya yapıştırın kenarlarına ufak çubuklar çakıp çerçeve yapabilirsiniz kendi emeğinizle bir şey yapmış olursunuz bence çok hoş olur şahsen ben yapmayı düşünüyorum bu aralar paylaşayım dedim

Teşekkürr ederim cevabınız için:) Acaba bilgisayardaki fotoğrafları usbye falan atınca çıkartıyorlar mı öyle?

Ah arkadaşım, çok sevindim gerçekten evet; ikimiz de ayrılık sürecindeydik ikimiz de barıştık demek çok mutlu oldum buna Demek ki gerçekten sevenler ne olursa olsun bir gün bir araya geliyorlar, kadere inanmaya başladım
Allah hepimizin mutluluğunu daim eylesin
Doğum günü sürprizi olarak da hediye gibi değil de daha çok parti gibi düşünüyorsun sanırım ama bence baş başa daha romantik olur be canım, yine çok istiyorsan sonraki günler bir parti düzenleyebilirsin ama ayrılık sonrası bu parti çok romantik olmaz gibi geldi bana

Teşekkürr ederim cevabınız için:) Acaba bilgisayardaki fotoğrafları usbye falan atınca çıkartıyorlar mı öyle?

rica ederim :) elbette çıkartıyorlar ama siz büyüklüğünü ne kadar istiyorsunuz bilmiyorum fotoğrafçıda çıkartırsanız biraz pahalıya patlar gibime geldi yazıcınız varsa oradan çıkarabilirsiniz ama ben kocaman olsun istiyorum bir tablo kadar neredeyse o yüzden yazıcıyla halletmeye çalışacağım. İsterseniz fotoğraflarınızı çıkarttırıp albümde yapabilirsiniz size kalmış benimkisi bir fikir sadece :)

Aaaa ne güzeeel siz de barıştınız demek çok çok sevindim, umarım sen de çok mutlu olursun canımm

Aslında aklımın bir köşesinde parti de var. Ama aslında etkinlikten kastım ne bileyim işte başbaşa bir yemek mi yoksa başbaşa günübirlik bir gezi mi desem o tarz bir şeyler. İkimizin yapacağı bir etkinlik yani. Ama yemek de çok sıradan değişik bi şey olsun istiyorum çok kararsızım:)

Yazıcım çalışmıyor malesef, sanıyorum bunu yaparsam fotoğrafçıda halletmem gerekecek. Duruma göre bakarım artık, sağolun:)

Eğer öyleyse baş başa bir yemek güzel olur tatlım, yanına da ufak bir hediye yaparsın el emeği göz nurunla, gayet de yakışır
Örneğin ahşap bir kutu alırsın üzerini istediğin gibi kendi zevkinize göre süslersin, içine de onu çok sevdiğini anlatan bir mektup yazıp verebilirsin...
Bilmiyorum biz sürekli mektup yazarız birbirimize belki sana değişik gelebilir ama insanı hediyeden çok sevdiğinden gelen mektup mutlu ediyor böyle günlerde

Aaaa ben de mektup değil de kart yazmayı çok severim canım:) Gidip süslü püslü kartlardan seçeyim de başlayayım madem:)

Hediyeden ziyade etkinlik diyorsan başbaşa tek gecelik bir tatil olabilir bence. Yok tatil olmaz diyorsan günübirlik bir yerler ayarlayabilirsin. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama Beach club olabilir ya da tarihi bir yeri gezme olabilir. Tüm gün ordan oraya gideceğiniz, yemek rezervasyonlarını bile yaptığın bir şeyler de planlayabilirsin.

Tatil olabilirdi aslında ama stajım var onunla çakışacak, günübirlik yer önerileriniz neler acaba:)?

Ankaradayım ben:)

Hmm ankara, biraz kısıtlı olabilir. Aklıma ilk beypazarı geldi. Geçtiğimiz kış eşimle gittik. Çok keyifli bir gün geçirdik. Müzeleri gezebilirsiniz. Güzel, şık bi restoran vardı adını hatırlamıyorum, bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır, oraya rezervasyon yapabilirsiniz. Biz müzede. Sergilenen kıyafetleri rica edip giymiştik mesela. Padişah ve sultan olup fotoğraf çekmiştik bir sürü.

Ankarada bi de çok havuz var bildiğim kadarıyla, öyle bir organizasyon yapabilirsin.

Balık sezonu geçti ama gölbaşına balık tutmaya gidebilirsiniz. Biraz sıcak olabilir yalnız.

Ya da atlayıp trene eskişehire gidebilirsiniz. Değişik bir şehir gezersiniz bir güncük de olsa.

Sonracıma, çok müze var ankarada, onları tek tek gezip akşam da güzel bir yemek ya da bir tiyatro oyunu olabilir.

Araştır konser falan vardır denk gelen belki, biletleri alır hediye edersin.

Bu kadar geldi aklıma. Tabi bunlar benim eşimin hoşlanacağı şeyler genelde. Erkek arkadaşın sever mi bilmem.

Teşekkür ediyorum Sephora:)

İnternetten arastir ankara da var mi bilmiyorum ama burda hediye paketleri var mesela bir saatliğine helikopter hediye edebiyorsun yada sevgilinin araba merakı varsa ferrari iki saatline hediye ediyorsun. Bu tür çok farklı ve unutulmaz oluyor. Daha kocama yapmadım böyle jestleri ama ins seneye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…