• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürpriz!

Eğer maddi durumun yeterliyse bir günlüğüne abant tatili harika olur bence canım hem yakın

Eğer eviniz varsa yemek yapabilirsin.
ben öyle yapmıştım kendi ellerimle pilavi kaseye koyup ters cevirmistim üstüne karabiberle kalp yapmıştım.onun çorbasına benim baş harfimi benimkine dr onun başharfini yapmıştım.çok hoşuna gitmişti.
hediye olarak da arabanin deposunu fullemistim :1:

Eğer eviniz varsa yemek yapabilirsin.
ben öyle yapmıştım kendi ellerimle pilavi kaseye koyup ters cevirmistim üstüne karabiberle kalp yapmıştım.onun çorbasına benim baş harfimi benimkine dr onun başharfini yapmıştım.çok hoşuna gitmişti.
hediye olarak da arabanin deposunu fullemistim :1:

Canım ailemle kalıyorum yemek olayı olamıyor o sebeple:) Ama araba deposu fullemek süper, sanırım bayılır buna:52:

İnternetten arastir ankara da var mi bilmiyorum ama burda hediye paketleri var mesela bir saatliğine helikopter hediye edebiyorsun yada sevgilinin araba merakı varsa ferrari iki saatline hediye ediyorsun. Bu tür çok farklı ve unutulmaz oluyor. Daha kocama yapmadım böyle jestleri ama ins seneye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy canım harikaymış bu!! Ama eminim acaip pahalıdır, beni çok aşar gibi:( Ama nasıl özendim anlatamamm

Canım benim de aklım abant turlarında fiyatlar fena değil yapabilirim gibi:)
Hediyeden daha güzel olur canım çok da eğlenirsiniz abant da umarım ayarlayabilirsin :16:

Back
X