- 17 Ağustos 2023
- 8.489
- 29.303
- 478
- Konu Sahibi Lilyyyyyyy35
-
Bende oyle duşunuyorum iliṣki olmuş ama soylemiyor yani yoksa dedigin gibi olay olmasi gerekir yani mucize gibi filanKeramet sadece spermde de degil snairim. Yumurta vajina ağzına kadar gelip spermi kucaklayıp içeri kaçmış gibi felan dusunuyorum. Organize oldular yani.
İşin doğrusu tam anlattığı gibiyse imkansız. Muhtemelen bi birlesme oldu ama soyleyemiyo neden bilmiyorum haliyle de gebelik oldu.. Salı günü kan verecekmiş bakalim atarsa öğreniriz
Ahahah yani evet aaaa erkek deyip fırlamasi gerek yumurtanın.Bende oyle duşunuyorum iliṣki olmuş ama soylemiyor yani yoksa dedigin gibi olay olmasi gerekir yani mucize gibi filanHerhalde yumurtasi kaç yildir bu ani bekliyormuş ahada sperm deyib atlamiş
Diyorumya ben kendimde o kadar ugraştim gebe kalmak için sorun yok ama gebelikde yok boyle başliklar açanlari gorunce ne duşunuyor bunlar ya diyorum biz ugraşip didiniyoruz surtunmeyle kalirmiyim diye soruyorlar.Birde imkansiz diyorsun direniyolar 2 3gun once 3defa regl olmuṣ hala içimde şuphe var diyor bunlar ne yaşiyor ne yiyip ne içiyor ben anlamiyorum akil var mantik var en azindan google diye birsey var yaz ogren.Madem korkuyorsun bu işlere niye kalkişiyorsunki.Ahahah yani evet aaaa erkek deyip fırlamasi gerek yumurtanın.
Bekar olsam herseye ihtimal verirdim yada şak diye gebelik elde etmiş olsam ama bu gebelik işi öyle kolay değil ya. Yani bu sitede binlerce dünyada milyonlarca çift var neler deneniyor olmuyor sebep bile yokken.. Ne bileyim biz mi beceriksiz ciktik tövbe estağfurullah anlamadim.
Bende yıllarca yemediğim içmediğim girmedigim hal kalmadı. Sebepsizken olmadi. Tuo bebekle nasip oldu anca. O 3 regl ye bende denk geldim. Hadi gerekli tedbiri almıyorsun hadi googlueye bakmıyorsun her kose başı hastane nerdeyse git bi kan ver bi idrar yap dimi hala öyle mi böylemi..Diyorumya ben kendimde o kadar ugraştim gebe kalmak için sorun yok ama gebelikde yok boyle başliklar açanlari gorunce ne duşunuyor bunlar ya diyorum biz ugraşip didiniyoruz surtunmeyle kalirmiyim diye soruyorlar.Birde imkansiz diyorsun direniyolar 2 3gun once 3defa regl olmuṣ hala içimde şuphe var diyor bunlar ne yaşiyor ne yiyip ne içiyor ben anlamiyorum akil var mantik var en azindan google diye birsey var yaz ogren.Madem korkuyorsun bu işlere niye kalkişiyorsunki.
Sagol canım 3yil surdu şu an bir oğlum var çok şukur benimkide sebepsizdi olmuyordu birturlu.Evet çok haklisin bu kadar başlik açip tepki yigacagina git test yap ögren yani.Hamile kalamayan kadinlarin konularin gorunce üzüluyorum çok sonra boyle konulari goruyorum tansiyonum kalkıyor.Bende yıllarca yemediğim içmediğim girmedigim hal kalmadı. Sebepsizken olmadi. Tuo bebekle nasip oldu anca. O 3 regl ye bende denk geldim. Hadi gerekli tedbiri almıyorsun hadi googlueye bakmıyorsun her kose başı hastane nerdeyse git bi kan ver bi idrar yap dimi hala öyle mi böylemi..
Mevlam sana da tez zamanda sağlıklı hayirli gebelik nasip etsin inşallah amin
Ay öylemi ya çok sevindim olmasına. Demin yazınca içim tuhaf olmuştu.Sagol canım 3yil surdu şu an bir oğlum var çok şukur benimkide sebepsizdi olmuyordu birturlu.Evet çok haklisin bu kadar başlik açip tepki yigacagina git test yap ögren yani.Hamile kalamayan kadinlarin konularin gorunce üzüluyorum çok sonra boyle konulari goruyorum tansiyonum kalkıyor.
Teşekkur ederim Allah sizinde evladinizi korusun inşallah.Ay öylemi ya çok sevindim olmasına. Demin yazınca içim tuhaf olmuştu.Mevlam size bağışlasın evladinizi
Kiz hamile kaldıkları bi sey degil bide aldiriyolardünyanın bi tarafi yapmakla ugrasiyo bi tarafı bozmakla
Gözümden yaş geldiAy kuzum tebrik ederim hamilesin iyi sürtünmeler
İlk defa böyle birşey yaptım kafayı yiyecek gibiyim intiharı düşünüyorum …. Çok haklısınız hiçbişey diyemiyorum Allah gönlünüze göre versin umarım böyle bişey
Naptın doğurdun mu ne olduuuu sonuçArkadaşlar erkek arkadaşımla çıplak bir şekilde sürtünme yoluyla ilişkiye girdim vajinamın olduğu yakın bir yere boşaldı hap kullanmadım adetim 15 gün gecikti mide bulantım bel ağrım ruhsal çöküntü var kafayı yiyecek gibiyim ihtimali var mıdır
Evet gerçekten bakireymişsin(!)… Bekaret bu değil kusura bakma.Bu arada bakireyim
Senin haberin yok doğurdu konu sahibi. Tek başına büyütmeye çalışıyor şu an çocuğunu. Sevgilisi de kabul etmedi çocuğu böyle hamile kalınmaz sen beni aldatmışsın bu başkasının çocuğu dedi sahip çıkmadı çocuğuna.Bunun. Sonucu ne ya merak ettim
Yok yaSenin haberin yok doğurdu konu sahibi. Tek başına büyütmeye çalışıyor şu an çocuğunu. Sevgilisi de kabul etmedi çocuğu böyle hamile kalınmaz sen beni aldatmışsın bu başkasının çocuğu dedi sahip çıkmadı çocuğuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?