sürtünme yoluyla ilişki hamile kalma durumum

Bende oyle duşunuyorum iliṣki olmuş ama soylemiyor yani yoksa dedigin gibi olay olmasi gerekir yani mucize gibi filan Herhalde yumurtasi kaç yildir bu ani bekliyormuş ahada sperm deyib atlamiş

Bende oyle duşunuyorum iliṣki olmuş ama soylemiyor yani yoksa dedigin gibi olay olmasi gerekir yani mucize gibi filan Herhalde yumurtasi kaç yildir bu ani bekliyormuş ahada sperm deyib atlamiş
Ahahah yani evet aaaa erkek deyip fırlamasi gerek yumurtanın.
Bekar olsam herseye ihtimal verirdim yada şak diye gebelik elde etmiş olsam ama bu gebelik işi öyle kolay değil ya. Yani bu sitede binlerce dünyada milyonlarca çift var neler deneniyor olmuyor sebep bile yokken.. Ne bileyim biz mi beceriksiz ciktik tövbe estağfurullah anlamadim.

Yıllardır deneyip gebe kalamayan bi sürtünme ile hamile kalanlar evli olmadığı halde büyük başarı yeminle. O kadar yazacağına testi atsaydin da goreydik bizde. Yada bizimle t.ssak geciyosun açık açık sjdjdmdm

Diyorumya ben kendimde o kadar ugraştim gebe kalmak için sorun yok ama gebelikde yok boyle başliklar açanlari gorunce ne duşunuyor bunlar ya diyorum biz ugraşip didiniyoruz surtunmeyle kalirmiyim diye soruyorlar.Birde imkansiz diyorsun direniyolar 2 3gun once 3defa regl olmuṣ hala içimde şuphe var diyor bunlar ne yaşiyor ne yiyip ne içiyor ben anlamiyorum akil var mantik var en azindan google diye birsey var yaz ogren.Madem korkuyorsun bu işlere niye kalkişiyorsunki.

Bende yıllarca yemediğim içmediğim girmedigim hal kalmadı. Sebepsizken olmadi. Tuo bebekle nasip oldu anca. O 3 regl ye bende denk geldim. Hadi gerekli tedbiri almıyorsun hadi googlueye bakmıyorsun her kose başı hastane nerdeyse git bi kan ver bi idrar yap dimi hala öyle mi böylemi..

Mevlam sana da tez zamanda sağlıklı hayirli gebelik nasip etsin inşallah amin

Sagol canım 3yil surdu şu an bir oğlum var çok şukur benimkide sebepsizdi olmuyordu birturlu.Evet çok haklisin bu kadar başlik açip tepki yigacagina git test yap ögren yani.Hamile kalamayan kadinlarin konularin gorunce üzüluyorum çok sonra boyle konulari goruyorum tansiyonum kalkıyor.

Ay öylemi ya çok sevindim olmasına. Demin yazınca içim tuhaf olmuştu. Mevlam size bağışlasın evladinizi
Kiz hamile kaldıkları bi sey degil bide aldiriyolar dünyanın bi tarafi yapmakla ugrasiyo bi tarafı bozmakla

Teşekkur ederim Allah sizinde evladinizi korusun inşallah.
Aldirma konularini gorunce çok üzüluyorumya oda bir can yani koparip atiyorlar bir tarafdan dogursalar yine olan çocuga oluyor.Böyleleride öyle çabuk hamile kaliyorki bazen isyan edesim geliyor neden diye.

Naptın doğurdun mu ne olduuuu sonuç

Bunun. Sonucu ne ya merak ettim
Senin haberin yok doğurdu konu sahibi. Tek başına büyütmeye çalışıyor şu an çocuğunu. Sevgilisi de kabul etmedi çocuğu böyle hamile kalınmaz sen beni aldatmışsın bu başkasının çocuğu dedi sahip çıkmadı çocuğuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…