- Konu Sahibi Lilyyyyyyy35
-
Ben size sorabilir miyim dedim evet tabi dediniz ve sordum hiçde yalan konuşmayın abarttığınız kadar detay anlatmadım ki anlatmam da. Seviyesiz konuşma hiç yok şuan. Ssizin hatanız egonuz bir konuda bilgi sahibi olunca sanıyosunuzki dünyanın en bilgili insanı sizsiziniz. Ve insanları küçümsüyorsunuz. Size ne dedim cevap verdikten sonra siz ,nazik cevabınız için teşekkür ederim dedim ve bir daha mesaj attım mı ? Yok. Burda yanlış ithamda bulunmayın. Hayta dedimki rahatszı ettiysem kusura bakmayın diye girdim.Bakın ne çeşit bir probleminiz var bilmiyorum ancak gerçekten sizinle muhatap olmayacağım kavga etmeyeceğim çünkü hiç aynı kafada değiliz bu noktada. Bir insana size bir şey sormak istiyorum diye mesaj atıp tabi sorun dendiğinde direk bu şekilde tüm ayrıntılarıyla konuya girilip bütün cinsel hayat anlatılmaz bu benim şahsi fikrim. Ben muhtemelen bir yerde gördüğünüz bir yazımdan mesajdan bana işte belki kullandığım bir eşya vs memnun kalıp kalmadığım bununla alakalı bir şey soracaksınız sandım. Kalkıp da elin adamıyla yaşadığınız şeyleri tüm ayrıntısıyla ileticeğinizi düşünmedim. istediğinizi yapmakta özgürsünüz ama ben rahatsız oldum rahatsız olduğumu da dile getirdim. Bir sürü insana mesaj atmışsınız bu bence hoş bir durum değil. Yaşanılan şeyi bu kadar çok insana anlatmayi da sağlıklı bulmuyorum. Sonrasında burada bana seviyesizce şeyler söylemeye devam ediyorsunuz. Beni zerre ilgilendirmiyor hamile olmadığınız da emin olun. Neredeyse sokak röportajı yapıp fikir alacaksınız bu hiç sağlıklı bir durum değil bunu da sizin iyiliğiniz için söylüyorum.
Birkaç kişiye evet
Yazdım deiysem sadece deidmki bir şey sormak istiyorum izin verirseniz onlar tamam tabi buyrun demeleri üzerine sordum yanlış anlatıyolarBirkaç kişiye evet
Ya sorabilir miyim diyorsun kimisi sanıyor ki meslek soracak kimisi tarif alacak kimisi hastalıktan bahsedecek sen gidip s.. muhabbeti anlatıyorsun. Ben sana yazdım değil mi allah aşkına öyle bir şey soracaksan sorma diye. Nazikçe yazdın diye cevap verdim ancak asla sıcak konuşmadım sen devam edince artık cevap vermeyi de kestim şeyinin ucuna kadar sordun çünküüüü. Sen bunu normal buluyor musun gerçekten ?Yazdım deiysem sadece deidmki bir şey sormak istiyorum izin verirseniz onlar tamam tabi buyrun demeleri üzerine sordum yanlış anlatıyolar
Yanlış ve yalan anlatmaya devam et Sen burda çıkar hayatında bi yerden bu iftiranın karşılığıYa sorabilir miyim diyorsun kimisi sanıyor ki meslek soracak kimisi tarif alacak kimisi hastalıktan bahsedecek sen gidip s.. muhabbeti anlatıyorsun. Ben sana yazdım değil mi allah aşkına öyle bir şey soracaksan sorma diye. Nazikçe yazdın diye cevap verdim ancak asla sıcak konuşmadım sen devam edince artık cevap vermeyi de kestim şeyinin ucuna kadar sordun çünküüüü. Sen bunu normal buluyor musun gerçekten ?
Tatlım bak birşey sorabilirmiyim diye özelden bi çok kişiye yazarsan…. bu sorundan hoşlanmayanlar eleştirenler olacak.Birkaç kişiye evet
Sana bu cahillik kokan sorulardan nefret ediyorum bile demişim bak yeni sekmede okuyorum bile mesajları neresi yalan ? Şuram dolgunlaştı ucu böyle oldu soğan kürü içiyorum şunu yapıyorum vs. diyen babam mıydı ? İfşalamak sevmediğim hareketler ama yeter yani. Bir de burda bundan rahatsız olanlara egoist diyorsun normal misin ?Yanlış ve yalan anlatmaya devam et Sen burda çıkar hayatında bi yerden bu iftiranın karşılığı
O an sorduğumda bana cevap vermeyip engelleyebilirdin. Sonradan burda ahkam kesmeSana bu cahillik kokan sorulardan nefret ediyorum bile demişim bak yeni sekmede okuyorum bile mesajları neresi yalan ? Şuram dolgunlaştı ucu böyle oldu soğan kürü içiyorum şunu yapıyorum vs. diyen babam mıydı ? İfşalamak sevmediğim hareketler ama yeter yani. Bir de burda bundan rahatsız olanlara egoist diyorsun normal misin ?
Herkes sizin kadar nazik olamıyor veya yaptığın iyiliği sonradan yüze vurmuyor. O an beni engelleyip hayır sorma diyebilirdi demi ?Tatlım bak birşey sorabilirmiyim diye özelden bi çok kişiye yazarsan…. bu sorundan hoşlanmayanlar eleştirenler olacak.
Eleştirene neden diyemezsin.
Ben sorun etmem eleştirmem konu etmem cevap yazarım ve yazdım ama eleştirenede vay efendim bla bla diyemezsin.
Ağzımı bozmak istemiyorum sana iyi günler. Seninle ilgili de tek dileğim umarım hamile değilsindir!O an sorduğumda bana cevap vermeyip engelleyebilirdin. Sonradan burda ahkam kesme
Hatalısın ve yaptığım saygısız bir şey yok benim ağzını bozmanı gerektirecek bir şey yokki. Allah razı olsun güzel dileğin için iyi günlerAğzımı bozmak istemiyorum sana iyi günler. Seninle ilgili de tek dileğim umarım hamile değilsindir!
Riske giriyorsun ve bi çok kişiye yazarak riski arttırıyorsun.Herkes sizin kadar nazik olamıyor veya yaptığın iyiliği sonradan yüze vurmuyor. O an beni engelleyip hayır sorma diyebilirdi demi ?
Eleştirebilir benim takıldığım şey. Mesajda hiçbir saygısızlık yapmadım ve karşılıklı nazikçe cevap verdi teşekkür ettim bitti. Sonrasınd aburda çok kötü bir şey yapmışım gibi yaptığı iyiliği yani verdiği cevaptan pişman olup gaza gelip zorbalamasını anlamıyorum beni o an engeleyebilirdiRiske giriyorsun ve bi çok kişiye yazarak riski arttırıyorsun.
Eleştiremezsin ki…
Sorun kimine göre mide bulandırı dahi olabilir.
Özelini anlatıyorsun…
Bi çok kişiye sormanda enteresen vajinal cinsel ilişkinin pozisyon dışında nesi değişik olacak ki değişik cevap yazsınlar.
Hepimizin yaşadığı aynı şey…
Neyse tecrübe oldu sana.
Eleştirenlerle sorun yaşama herkes kendine göre haklı.
Herkes aynı değil ki…Eleştirebilir benim takıldığım şey. Mesajda hiçbir saygısızlık yapmadım ve karşılıklı nazikçe cevap verdi teşekkür ettim bitti. Sonrasınd aburda çok kötü bir şey yapmışım gibi yaptığı iyiliği yani verdiği cevaptan pişman olup gaza gelip zorbalamasını anlamıyorum beni o an engeleyebilirdi
Yok artıkkkHerkes aynı değil ki…
Ooooo bu ne ki bu platformda neler oldu neler.
Çok değişik insanlar var. Neler okuduk gördük. Kadını bulup, fotosunu instagramını atanlar var. Mahkemelik olanlar var.
Takıldığın konu saçma, herkesden düşüncendeki yaklaşımı bekleyenezsin ki. O da kendine göre sende kendine göre haklısın.
Gecen gün 7 bin liraya saç boyatan bir kız vardı. Eleştirdim konusu evlilikle ilgiliydi. Biri bana yalan söylüyorsun senin durumun iyi değil yazdı sebebi de ben sac boyamaya o parayı vermem eşimde verdirmez çok da haklı yazdığım için.
E hayatımı ben biliyorum neden onunla dalaşayım ki.
Bir konuya yorum yazarsak gelecek olan yorumları göze alıcaz.
Ki laf dalaşına girdiğimiz cezalar aldığımız konularda oluyor. Üyeleri hatırlamam bile belki başka bi konu da aynı fikirde olucaz.
Özelden yazdın diye seni bdv konusunun altında eleştiremez diye düşünmen hata y
Evet, ceza verilmedi çünkü soru sormuş ve sorusunda site kurallarına aykırı bir durum yoktu, özel mesaj atmasından rahatsız olup şikayet edenlerin şikayet raporlarına cevaben şu mesajı yazdım “ Üyenin mesajını silip üyeyi de engellerseniz mesajlarını görmezsiniz.“Mune ablaya bile atmış ben şikayet ettim ama ceza verilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?