sürtünme yoluyla ilişki hamile kalma durumum

Ben size sorabilir miyim dedim evet tabi dediniz ve sordum hiçde yalan konuşmayın abarttığınız kadar detay anlatmadım ki anlatmam da. Seviyesiz konuşma hiç yok şuan. Ssizin hatanız egonuz bir konuda bilgi sahibi olunca sanıyosunuzki dünyanın en bilgili insanı sizsiziniz. Ve insanları küçümsüyorsunuz. Size ne dedim cevap verdikten sonra siz ,nazik cevabınız için teşekkür ederim dedim ve bir daha mesaj attım mı ? Yok. Burda yanlış ithamda bulunmayın. Hayta dedimki rahatszı ettiysem kusura bakmayın diye girdim.

Ne bu ego anlayabilmiş değilim. Aynı seviyede değiliz neyse konuşsun dursunlar bakalım görmezden geleyim.

Yazdım deiysem sadece deidmki bir şey sormak istiyorum izin verirseniz onlar tamam tabi buyrun demeleri üzerine sordum yanlış anlatıyolar
Ya sorabilir miyim diyorsun kimisi sanıyor ki meslek soracak kimisi tarif alacak kimisi hastalıktan bahsedecek sen gidip s.. muhabbeti anlatıyorsun. Ben sana yazdım değil mi allah aşkına öyle bir şey soracaksan sorma diye. Nazikçe yazdın diye cevap verdim ancak asla sıcak konuşmadım sen devam edince artık cevap vermeyi de kestim şeyinin ucuna kadar sordun çünküüüü. Sen bunu normal buluyor musun gerçekten ?

Yanlış ve yalan anlatmaya devam et Sen burda çıkar hayatında bi yerden bu iftiranın karşılığı

Birkaç kişiye evet
Tatlım bak birşey sorabilirmiyim diye özelden bi çok kişiye yazarsan…. bu sorundan hoşlanmayanlar eleştirenler olacak.
Eleştirene neden diyemezsin.

Ben sorun etmem eleştirmem konu etmem cevap yazarım ve yazdım ama eleştirenede vay efendim bla bla diyemezsin.

Yanlış ve yalan anlatmaya devam et Sen burda çıkar hayatında bi yerden bu iftiranın karşılığı
Sana bu cahillik kokan sorulardan nefret ediyorum bile demişim bak yeni sekmede okuyorum bile mesajları neresi yalan ? Şuram dolgunlaştı ucu böyle oldu soğan kürü içiyorum şunu yapıyorum vs. diyen babam mıydı ? İfşalamak sevmediğim hareketler ama yeter yani. Bir de burda bundan rahatsız olanlara egoist diyorsun normal misin ?

O an sorduğumda bana cevap vermeyip engelleyebilirdin. Sonradan burda ahkam kesme

Herkes sizin kadar nazik olamıyor veya yaptığın iyiliği sonradan yüze vurmuyor. O an beni engelleyip hayır sorma diyebilirdi demi ?

Herkes sizin kadar nazik olamıyor veya yaptığın iyiliği sonradan yüze vurmuyor. O an beni engelleyip hayır sorma diyebilirdi demi ?
Riske giriyorsun ve bi çok kişiye yazarak riski arttırıyorsun.
Eleştiremezsin ki…
Sorun kimine göre mide bulandırı dahi olabilir.
Özelini anlatıyorsun…

Bi çok kişiye sormanda enteresen vajinal cinsel ilişkinin pozisyon dışında nesi değişik olacak ki değişik cevap yazsınlar.
Hepimizin yaşadığı aynı şey…

Neyse tecrübe oldu sana.
Eleştirenlerle sorun yaşama herkes kendine göre haklı.

Eleştirebilir benim takıldığım şey. Mesajda hiçbir saygısızlık yapmadım ve karşılıklı nazikçe cevap verdi teşekkür ettim bitti. Sonrasınd aburda çok kötü bir şey yapmışım gibi yaptığı iyiliği yani verdiği cevaptan pişman olup gaza gelip zorbalamasını anlamıyorum beni o an engeleyebilirdi

Ben onunla nerde yaşadığını onun o gün canının meden sıkkın olduğuna kadar konuştuk ve onları konuşan biri rahatsız olmuş mudur benden ?

Herkes aynı değil ki…
Ooooo bu ne ki bu platformda neler oldu neler.

Çok değişik insanlar var. Neler okuduk gördük. Kadını bulup, fotosunu instagramını atanlar var. Mahkemelik olanlar var.

Takıldığın konu saçma, herkesden düşüncendeki yaklaşımı bekleyenezsin ki. O da kendine göre sende kendine göre haklısın.

Gecen gün 7 bin liraya saç boyatan bir kız vardı. Eleştirdim konusu evlilikle ilgiliydi. Biri bana yalan söylüyorsun senin durumun iyi değil yazdı sebebi de ben sac boyamaya o parayı vermem eşimde verdirmez çok da haklı yazdığım için.
E hayatımı ben biliyorum neden onunla dalaşayım ki.
Bir konuya yorum yazarsak gelecek olan yorumları göze alıcaz.
Ki laf dalaşına girdiğimiz cezalar aldığımız konularda oluyor. Üyeleri hatırlamam bile belki başka bi konu da aynı fikirde olucaz.

Özelden yazdın diye seni bdv konusunun altında eleştiremez diye düşünmen hata eleştirir.

Yok artıkkkYa ben burayı kullanmayı bile yeni öğrendim kimseyle bir problemem yok olamaz benim burda.
Canı sağolsun yarın bir gün kapatıp gidicem burayı. Gerek yok böyle şeylere yazılanlara gerildim yükseldim yoksa onunla mesajlaşıtken ondan yanlış bir şey görmedim veya ona da yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum saygısız biri hiç olmadım yapmadım da.Burda kapatıyorum konuyu gerkesiz kalp kırmaya gerek yok

Mune ablaya bile atmış ben şikayet ettim ama ceza verilmedi
Evet, ceza verilmedi çünkü soru sormuş ve sorusunda site kurallarına aykırı bir durum yoktu, özel mesaj atmasından rahatsız olup şikayet edenlerin şikayet raporlarına cevaben şu mesajı yazdım “ Üyenin mesajını silip üyeyi de engellerseniz mesajlarını görmezsiniz.“

Sorduğu sorudan rahatsız olup erkek olduğunu düşünenler olmuş onlara da cevaben şu mesajı gönderdim “ Üye erkek değil, hamilelik korkusunu takıntı haline getirmiş genç bir kadın, üyenin gönderdiği mesajları silip üyeyi de engelleyebilirsiniz.“

Ama bu topikte yazdığı bazı mesajlardaki üslup hoş değil bu sebeple ceza aldı.
Kaldı ki kendisini defalarca konu açmaması gerektiğine dair uyardım, konu açamayınca özelden sormaya başlamış, bir de özel mesajlar için uyaralım.

K keskeler herkes özelden bu tip sorular sorulmasını istemeyebilir bu sebeple üyelere özelden de sormayın, başka üyelerin açtığı konulara da kendi sorunuzu yazmayın zira size bunu takıntı yaptığınızı ikna olmadığınızı söylemiştim, 50 kişiye özelden de sorsanız, başka üyelerin konularına kendi sorunuzu da sıkıştırsanız, üyeler hamile olmadığınızı milyon kere de yazsa bir şey fark etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…