- Konu Sahibi Lilyyyyyyy35
-
Hakaret etmeden konuşGörünüyorki herkes seviyeli yorumlaşamıypr. Bazıları çok gergin ve onlara bir giren çıkan var sanırım biz merka edip birikerine bir şey sorduğumuzda aşırı agresifleşiyorlar
Bana da özelden yazdı ve tüm ayrıntılarıyla çok rahatsız edici şekilde. Ne çeşit bir kafada anlayamıyorumSana da mı özelden yazdı zaten bu hızla giderse mune ablanın radarına takılır
Bana da özelden yazdı ve tüm ayrıntılarıyla çok rahatsız edici şekilde. Ne çeşit bir kafada anlayamıyorum
Bende ettim şikayet çünkü çok rahatsız edici şekilde olayları anlatıyor. Yani bu kadar ayrıntı bilmemize ne gerek var.Mune ablaya bile atmış ben şikayet ettim ama ceza verilmedi
Yani kimle ne yaptıysa bizi ilgilendirmiyor tanımadan etmeden özelden rahat rahat yazma güvenini nereden alıyor anlamadimBende ettim şikayet çünkü çok rahatsız edici şekilde olayları anlatıyor. Yani bu kadar ayrıntı bilmemize ne gerek var.
Evet tabii ki banane kiminle ne yaptığından. Üslup rahatsız edici sadece maalesefYani kimle ne yaptıysa bizi ilgilendirmiyor tanımadan etmeden özelden rahat rahat yazma güvenini nereden alıyor anlamadim
En üsluplu sensin tamamEvet tabii ki banane kiminle ne yaptığından. Üslup rahatsız edici sadece maalesef
Sildim tabi ki mesajları neden kanıtlayayım ayrıca da madem bu kadar korkuyorsunuz sürtünmeyiverinAt ss göster kimin mesajı üslupsuz kimin ki üsluplu görsünler burda akham kesmeyin yalana gerek yok
Ben işlerimi bitirdim havada misSildim tabi ki mesajları neden kanıtlayayım ayrıca da madem bu kadar korkuyorsunuz sürtünmeyiverin
Bende var istersen tüm mesajlar kim üslüpsuz yaklaşmış gösteririm. Kanıtlamanı gerektiren şey burda gaza gelip basitçe iftira atabiliyor oluşun. Seni hiiç ilgilendirmez kimin sürtünüp sürtünmediği hadi engelle işine bakSildim tabi ki mesajları neden kanıtlayayım ayrıca da madem bu kadar korkuyorsunuz sürtünmeyiverin
Afiyet olsun iyi seyirlerBen işlerimi bitirdim havada mis
Çıktım bahçede kahvemi içiyorum bakalım.bu olay nasıl olacak sonu
Ayyy ne güzel yaa ben daha yeni başladım işlere tebrikler sizeBen işlerimi bitirdim havada mis
Çıktım bahçede kahvemi içiyorum bakalım.bu olay nasıl olacak sonu
Canım erkenciyiz sabah 8 de biri okula biri kalkıyor gün başlıyorAyyy ne güzel yaa ben daha yeni başladım işlere tebrikler size
Burda millete iftira atmaktan laf yetiştirmekten işler kaldı tabiAyyy ne güzel yaa ben daha yeni başladım işlere tebrikler size
Bakın ne çeşit bir probleminiz var bilmiyorum ancak gerçekten sizinle muhatap olmayacağım kavga etmeyeceğim çünkü hiç aynı kafada değiliz bu noktada. Bir insana size bir şey sormak istiyorum diye mesaj atıp tabi sorun dendiğinde direk bu şekilde tüm ayrıntılarıyla konuya girilip bütün cinsel hayat anlatılmaz bu benim şahsi fikrim. Ben muhtemelen bir yerde gördüğünüz bir yazımdan mesajdan bana işte belki kullandığım bir eşya vs memnun kalıp kalmadığım bununla alakalı bir şey soracaksınız sandım. Kalkıp da elin adamıyla yaşadığınız şeyleri tüm ayrıntısıyla ileticeğinizi düşünmedim. istediğinizi yapmakta özgürsünüz ama ben rahatsız oldum rahatsız olduğumu da dile getirdim. Bir sürü insana mesaj atmışsınız bu bence hoş bir durum değil. Yaşanılan şeyi bu kadar çok insana anlatmayi da sağlıklı bulmuyorum. Sonrasında burada bana seviyesizce şeyler söylemeye devam ediyorsunuz. Beni zerre ilgilendirmiyor hamile olmadığınız da emin olun. Neredeyse sokak röportajı yapıp fikir alacaksınız bu hiç sağlıklı bir durum değil bunu da sizin iyiliğiniz için söylüyorum.Burda millete iftira atmaktan laf yetiştirmekten işler kaldı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?