sürtünme yoluyla ilişki hamile kalma durumum

Size soru sorabilir miyim dedim öncesinde evet tabi bıyrun dediğinizde açıkladım rahat rahat değil iftira atmayın

At ss göster kimin mesajı üslupsuz kimin ki üsluplu görsünler burda akham kesmeyin yalana gerek yok

Sildim tabi ki mesajları neden kanıtlayayım ayrıca da madem bu kadar korkuyorsunuz sürtünmeyiverin
Bende var istersen tüm mesajlar kim üslüpsuz yaklaşmış gösteririm. Kanıtlamanı gerektiren şey burda gaza gelip basitçe iftira atabiliyor oluşun. Seni hiiç ilgilendirmez kimin sürtünüp sürtünmediği hadi engelle işine bak

Burda millete iftira atmaktan laf yetiştirmekten işler kaldı tabi
Bakın ne çeşit bir probleminiz var bilmiyorum ancak gerçekten sizinle muhatap olmayacağım kavga etmeyeceğim çünkü hiç aynı kafada değiliz bu noktada. Bir insana size bir şey sormak istiyorum diye mesaj atıp tabi sorun dendiğinde direk bu şekilde tüm ayrıntılarıyla konuya girilip bütün cinsel hayat anlatılmaz bu benim şahsi fikrim. Ben muhtemelen bir yerde gördüğünüz bir yazımdan mesajdan bana işte belki kullandığım bir eşya vs memnun kalıp kalmadığım bununla alakalı bir şey soracaksınız sandım. Kalkıp da elin adamıyla yaşadığınız şeyleri tüm ayrıntısıyla ileticeğinizi düşünmedim. istediğinizi yapmakta özgürsünüz ama ben rahatsız oldum rahatsız olduğumu da dile getirdim. Bir sürü insana mesaj atmışsınız bu bence hoş bir durum değil. Yaşanılan şeyi bu kadar çok insana anlatmayi da sağlıklı bulmuyorum. Sonrasında burada bana seviyesizce şeyler söylemeye devam ediyorsunuz. Beni zerre ilgilendirmiyor hamile olmadığınız da emin olun. Neredeyse sokak röportajı yapıp fikir alacaksınız bu hiç sağlıklı bir durum değil bunu da sizin iyiliğiniz için söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…