- Konu Sahibi Lilyyyyyyy35
-
İster inan ister inanma. Burda ki herkes anonim kalıyor sanıyorsun sanırım.Öyle olmamıştır da. Sesi soluğu yok sonucu söylemeden gitmiş merak ettim
Öyle mi dersinİster inan ister inanma. Burda ki herkes anonim kalıyor sanıyorsun sanırım.
Cidden merak ettimÖyle mi dersin
Sürtünmeyi bırakın sürününSürtünmeyi bırakın artık
Biz o işi Kafada bitirdik
Onun maşallahı var formda hızını alamıyor özelden hız kesmeden herkese yazmaya devam ediyor
Biliyorum beni de güzel darladıOnun maşallahı var formda hızını alamıyor özelden hız kesmeden herkese yazmaya devam ediyor
Sana da mı özelden yazdı zaten bu hızla giderse mune ablanın radarına takılırBiliyorum beni de güzel darladı
İkna oldun mu pekiBirçok kişiye yazdım
elbette mantıklı. Adeti görene kadar stres kafada kurmaya devam amaİkna oldun mu peki
Kaç ay sürecek bu stres 9 ay?Mune ablaya bile
elbette mantıklı. Adeti görene kadar stres kafada kurmaya devam ama
Yok adete 4-5 gün kaldı. 4-5 gün sonra tahliyeKaç ay sürecek bu stres 9 ay?
ŞükürYok adete 4-5 gün kaldı. 4-5 gün sonra tahliye
İyi halt etmişsin. Ne diyelim helal diyip yüreklendirelim mi seni ? Sen de bu cesaretle her ay sürtün gel sonra bizi darla. Mis gibi olay valla kk daki her kadını mütemadi psikoloğun yapıp çok rahatlarsın. İçimizdeki tek zeki sensin anlaşılan.Birçok kişiye yazdım mune ablaya bile
Bu kadar gerilme engellersin olur biter sakin ol tatlımİyi halt etmişsin. Ne diyelim helal diyip yüreklendirelim mi seni ? Sen de bu cesaretle her ay sürtün gel sonra bizi darla. Mis gibi olay valla kk daki her kadını mütemadi psikoloğun yapıp çok rahatlarsın. İçimizdeki tek zeki sensin anlaşılan.
Seni ilgilendirmez kime mesaj atıp kimle konuştuğum engelle işine bakİyi halt etmişsin. Ne diyelim helal diyip yüreklendirelim mi seni ? Sen de bu cesaretle her ay sürtün gel sonra bizi darla. Mis gibi olay valla kk daki her kadını mütemadi psikoloğun yapıp çok rahatlarsın. İçimizdeki tek zeki sensin anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?