• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünmeyle kızlık bozulur mu

Ben tecrübeli insanlardan akıl almak istedim hayırdır admin falan mısınız sitenin kurallarını siz mi koyuyorsunuz?
Sitenin kuralarını ihlal etsem bir yaptırıma uğrardım herhalde
Rahatsız oluyorsanız da cevap vermeyin gitsin benim yaptığım eylemleri sorgulamak zaten haddinize değil
Ben uslubumu korudukça siz iyice cirkinlesiyorsunuz bu ne cürret?
Ayrıca arkadaşın yancısısın galiba ona cevap verdim sen üstüne alınma bırak o kendi cevabını kendisi versin
Hmmm tüh anlamada da kıtlık varmis uzuldum bak. Bence tekrr oku yazdiklarimi. Burasi herkese acik oldgu icin ister yazarim ister cizerim zoruna gitmesin bu 1
Evet rahatsiz oldum . Bu cahillikle nasil yasiosunuz ona da cok sasiriyorm bu 2
Madem buraya bi konu attin her seye de acik olcaksin tatliim.😊 tuh bak bu da cahillige girio 😑bu da 3
Sana gerckleri ve mantikli olani soledim bunu kabul etmiosan da yine cahilligiiin... bu da 4
Bi dusunceye ortak olmak yanciliksa evet yancisiyim 😎 ben bundan memnunum asıl senin ne haddinee...

Bana cahil diyosun da burdan sonra doktorlarsitesi diye bir yer var gerçek doktorların üye olup sorulara cevap verdiği
İşin içinde kanama varsa tahsilli doktorlar bile muayene etmeden yorum yapmak doğru olmaz diyor senin gibi kendinden emin bir şekilde "ne bozulması yeaa böyle soru mu olur" demiyorlar.
Hem mesajları okuduysan üstte bir arkadaşın basından geçmiş ve benimki gibi kanaması olmuş demek ki böyle şeyler olabiliyor
Demek ki dünya baktığımiz dar pencereden gördüğümüz kadar küçük değil yüzlerce farklı olay ve yasam var
Senin gibi düşünsem kendimden emin olurum ama şüphe duyuyor merak ediyor ve araştırıyorum
Sen oyna devam
Uslubuna sen dikkat et önce cicegimden baska birsey demiyorum sana burada ben.
Oynamak istiyorsan ortalık senin olsun.
ne yazıkki ekran resmi aldıgım halde atamıyorum sayfanda.
10. Yorumunu okursan eger senin kendine söylediginden baska birsey söylemedim sana.
Yani sen söylerken normal baskası söyleyincemi anormal oluyor?
Doktorlarsitesinin yolunu biliyorsan burada ne elestiri almaya kendini maruz bırakıyorsun?
Baskasının o yorumunada bir cevap daha yaz bakalım kıyafetlemi sürtünmüsler🤦‍♀️

O sitede doktorlar herşeye görmeden yorum yapamayız diyorlar 😁 Araştırıyor olsan bir işe kalkışmadan önce "Kızlığom bozulur mu?,Hamile kalır mıyım?, Korunmak için neler yaparım? Vb." Soruların cevabını da bilip ona göre yapacağın şeyi yaparsın.. Şu mesajınızda nasl sinirlendim anlatamam yani.. İnsanlar olmamıştr birşey sürtünme ve kıyafetle kzlık bozulmaz içeri sert bir cismin girmasi gerektiğini söylüyor kabul etmiyorsunuz ne diyelim 'evet bozuldu' mu diyelim? Bozulmadığına adım gibi eminim ama tutki bozuldu diyelim ne yapacaksın ? "Ciddi" düşündüğün erkek arkadaşın seni bırakırsa ne yapacaksın canım..? Burda kimse seni yermiyor kınamıyor belki etrafımızdan gördüğümüz belki de kendi hatalarımız sonucunda yaşanılan pişmanlıklar üzerine sizde yanlış yapıp pişman olmayın istiyoruz..
Emin misin ne kadar önyargı dolusun
Her soruya öyle dememişler kanama olmadığı zamanlar bozulmaz demişler net bir şekilde demek ki her soruya o yanıtı vermiyorlarmış gelip insanca konusulmuyor ki benimle düzgünce gelip bozulur diyen de oldu tecrübesini anlatan da oldu ha bi de ne oldu?
Diyeceği tek cevap tek kelimelik bozulmaz olmasına rağmen millet "hahaha hamile kaldin" diye mizahşörlüğe soyundu
Sen çok yanlış anlamışsın benim derdim bilgilendirme yapmak yerine akıllarınca alay etmeye çalışanlarla
Yani dalga geçenlere daha düzgün davransınlar diye laf anlatmaya çalışıyorum ç

Hmmm tüh anlamada da kıtlık varmis uzuldum bak. Bence tekrr oku yazdiklarimi. Burasi herkese acik oldgu icin ister yazarim ister cizerim zoruna gitmesin bu 1
Evet rahatsiz oldum . Bu cahillikle nasil yasiosunuz ona da cok sasiriyorm bu 2
Madem buraya bi konu attin her seye de acik olcaksin tatliim.😊 tuh bak bu da cahillige girio 😑bu da 3
Sana gerckleri ve mantikli olani soledim bunu kabul etmiosan da yine cahilligiiin... bu da 4
Bi dusunceye ortak olmak yanciliksa evet yancisiyim 😎 ben bundan memnunum asıl senin ne haddinee...
Ay şu kullandıkları yazım diline bak dilbilgisi ağlıyor daha fazla laf anlatmayacağım işe yaramıyor çünkü
Cahil kelimesini en anlamsizca, bilmeden, altı boş ve cahilce kullanan insan olabilirsin :)

Uslubuna sen dikkat et önce cicegimden baska birsey demiyorum sana burada ben.
Oynamak istiyorsan ortalık senin olsun.
ne yazıkki ekran resmi aldıgım halde atamıyorum sayfanda.
10. Yorumunu okursan eger senin kendine söylediginden baska birsey söylemedim sana.
Yani sen söylerken normal baskası söyleyincemi anormal oluyor?
Doktorlarsitesinin yolunu biliyorsan burada ne elestiri almaya kendini maruz bırakıyorsun?
Baskasının o yorumunada bir cevap daha yaz bakalım kıyafetlemi sürtünmüsler🤦‍♀️
Bu siteye kayıt olurken insanlar dileğinde eleştirebilir diye bir kabul butonuna mı bastım?
Madem ağzı olan konuşabiliyor aklınızca yaptığınız dalga geçmeye nezaketle insanı bir dille cevap vermek de benim hakkımdır cevap verme hakkıma da mi mudahele edeceksiniz yani?
Ben Allaah tutmayın beni falan mı demişim bir şey yaptınız bari arkasında durun

Ay şu kullandıkları yazım diline bak dilbilgisi ağlıyor daha fazla laf anlatmayacağım işe yaramıyor çünkü
Cahil kelimesini en anlamsizca, bilmeden, altı boş ve cahilce kullanan insan olabilirsin :)
Dilbilgisi kurallrini bilene kadar ve bununla ovunene kadar keske ne kadar sacma biseyle burda oldgunu da bilseydin keske 😀 zeka fiskiryor resmen zekaaaa 😎🙈

Emin misin ne kadar önyargı dolusun
Her soruya öyle dememişler kanama olmadığı zamanlar bozulmaz demişler net bir şekilde demek ki her soruya o yanıtı vermiyorlarmış gelip insanca konusulmuyor ki benimle düzgünce gelip bozulur diyen de oldu tecrübesini anlatan da oldu ha bi de ne oldu?
Diyeceği tek cevap tek kelimelik bozulmaz olmasına rağmen millet "hahaha hamile kaldin" diye mizahşörlüğe soyundu
Sen çok yanlış anlamışsın benim derdim bilgilendirme yapmak yerine akıllarınca alay etmeye çalışanlarla
Yani dalga geçenlere daha düzgün davransınlar diye laf anlatmaya çalışıyorum ç
Üslubunu o şekilde tutarak kimseye birşey anlatamazsın yanlışa yanlış ile karşılık vermek seninkisi.. Pişman olacağın şeyler yapma.. Ha hayat senin yaparsın yapmazsın orasını sen bilirsin ama o zaman da acaba hamile mym dye çıkar gelirsin diyorum ben sana.. O şekilde kızlık bozulmaz.. Adetnin son zamanları olduğu için geldi o kan çünkü adetken eşmle o şeklde yaknlaşma yaşaynca bende de oluyor.. Bunu kafana takma ve söylediğim gibi hiçbir zaman kimseye güvenme.. İnsanlar evlenip ayrılıyor ciddi düşünüyorum diye bir yanlışa girip sonra terk edilirsen toparlanamazsın.. Bu da tavsye olsun ..

Üslubunu o şekilde tutarak kimseye birşey anlatamazsın yanlışa yanlış ile karşılık vermek seninkisi.. Pişman olacağın şeyler yapma.. Ha hayat senin yaparsın yapmazsın orasını sen bilirsin ama o zaman da acaba hamile mym dye çıkar gelirsin diyorum ben sana.. O şekilde kızlık bozulmaz.. Adetnin son zamanları olduğu için geldi o kan çünkü adetken eşmle o şeklde yaknlaşma yaşaynca bende de oluyor.. Bunu kafana takma ve söylediğim gibi hiçbir zaman kimseye güvenme.. İnsanlar evlenip ayrılıyor ciddi düşünüyorum diye bir yanlışa girip sonra terk edilirsen toparlanamazsın.. Bu da tavsye olsun ..
Hah bak şu şekilde deneyiminizi paylaştınız fena mi oldu teşekkür ederim düzgün cevabınız için
Bu arada o kadar dalga geçildi yine çirkinleşmedim üslubumun bozulduğunu düşünmüyorum sizi bilmeden kırdıysam da kusura bakmayın

Bu siteye kayıt olurken insanlar dileğinde eleştirebilir diye bir kabul butonuna mı bastım?
Madem ağzı olan konuşabiliyor aklınızca yaptığınız dalga geçmeye nezaketle insanı bir dille cevap vermek de benim hakkımdır cevap verme hakkıma da mi mudahele edeceksiniz yani?
Ben Allaah tutmayın beni falan mı demişim bir şey yaptınız bari arkasında durun
İlk soruna cevabım evet.
İkinci soruna gelirsek sana cevap verme aman sus dedigimi hatırlamıyorum...
Sen allaaah tutmayın beni demedin onu ben dedim sonuna kadarda arkasındayım anticahilsavarım ben elimde degil.
10.yorumunuda okumadın galiba ben yinede söyleyim cahilim ben demistin👍
bende dediginin tekrarını yaptım cicegim bencede öylesin.
Sende cahilliginin arkasında duruver bir zahmet☺

İlk soruna cevabım evet.
İkinci soruna gelirsek sana cevap verme aman sus dedigimi hatırlamıyorum...
Sen allaaah tutmayın beni demedim onu ben dedim sonuna kadarda arkasındayım anticahilsavarım ben elimde degil.
10.yorumunuda okumadın galiba ben yinede söyleyim cahilim ben demistin👍
bende dediginin tekrarını yaptım cicegim bencede öylesin.
Sende cahilliginin arkasında duruver bir zahmet☺️
Sen ve yancı arkadaşını görünce ulu bir bilge olduğuma karar verdim ha size laf anlatmaya çalışırken de birkaç deveye hendek atlattım mümkünse bundan sonra kendinizi de ele alın
Bu kadar kapalı bakmayı nasil başarıyorsunuz pes doğrusu

Sen ve yancı arkadaşını görünce ulu bir bilge olduğuma karar verdim ha size laf anlatmaya çalışırken de birkaç deveye hendek atlattım mümkünse bundan sonra kendinizi de ele alın
Bu kadar kapalı bakmayı nasil başarıyorsunuz pes doğrusu
He haklımı oldun sen simdi böyle dedin oldumu bittimi hersey :KK70:
Kapalı bakanında kim oldugu belli reglden yeni cıktım diyorsun kıyafetle sürtünmeden kızlık zarına konuyu baglıyorsun ve ben kapalı bakıyorum öylemi?
Sen bu kara cahillikle daha cooook deveye hendek atlattıgını sanırsın.
Arkadasımda yancı degil heee en azından cahil degil bilge bilge konusuyor bunu göremeyen sen deveye hendek atlatmaya devam et😀

He haklımı oldun sen simdi böyle dedin oldumu bittimi hersey :KK70:
Kapalı bakanında kim oldugu belli reglden yeni cıktım diyorsun kıyafetle sürtünmeden kızlık zarına konuyu baglıyorsun ve ben kapalı bakıyorum öylemi?
Sen bu kara cahillikle daha cooook deveye hendek atlattıgını sanırsın.
Arkadasımda yancı degil heee en azından cahil degil bilge bilge konusuyor bunu göremeyen sen deveye hendek atlatmaya devam et😀
Ikiniz de bana adres yollayin size bir dilbilgisi ve yazım kuralları kitabı göndereyim mesajlarınızı okuyacağım diye görme kaybı yaşayacağım yanlışlardan.
Ben bilmediğimden ve bilgi almak isteğimden burdayım zaten bu durum çok açık
Yani bilgisizliğimi kapatmaya çalışıyorum
Iyi tarafından bakalım yani sizin gibi her şeyi bildiğini sanan, çok şey bildiğini düşünen ama özde bir şey bilmeyen öğrenmeye ve öğretmeye kapalı gereksiz öfkeyle dolu biri de olabilirdim iyi ki böyle değilim :)

Ikiniz de bana adres yollayin size bir dilbilgisi ve yazım kuralları kitabı göndereyim mesajlarınızı okuyacağım diye görme kaybı yaşayacağım yanlışlardan.
Ben bilmediğimden ve bilgi almak isteğimden burdayım zaten bu durum çok açık
Yani bilgisizliğimi kapatmaya çalışıyorum
Iyi tarafından bakalım yani sizin gibi her şeyi bildiğini sanan, çok şey bildiğini düşünen ama özde bir şey bilmeyen öğrenmeye ve öğretmeye kapalı gereksiz öfkeyle dolu biri de olabilirdim iyi ki böyle değilim :)
He yav heeee daha kıyafetler varken üstünde kızlık zarına zarar gelmeyecegini bilemiyorsun ama masallah dil bilgin süper klavyen süper keske parmakların kadar🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠

karşı cinsle; başkasının, izinsiz yada habersiz giremeyeceği bir ortamda, başbaşa kalan kız veya erkek; artık bakir/bakire değildir.
o ortamda sadece çay içmiş bile olsalar sonuç değişmez.

olayın ruhu budur.

zar filan... bunlar işin kabuğudur.

yani sonuç; bakire değilsin.

karşı cinsle; başkasının, izinsiz yada habersiz giremeyeceği bir ortamda, başbaşa kalan kız veya erkek; artık bakir/bakire değildir.

olayın ruhu budur.

E yuh.. O zaman dünyada bakire yok demek ki.. ! Bu nasl bir açklama.! Polemik oluşturmaya mı geldiniz?

olayın ruhu budur.

Düzeltme; ''sadece çay içtik deseler bile'' olacaktı...

bekareti siz tanımlayın da öğrenelim o zaman.

ayrıca dünyada bakir de bakire de çok. dünya sizin gördüklerinizden ibaret değil.
Dünya üzerinde yaşayan hiç kimseyi bu şekilde itham altında bırakamazsınız.. Günümüz şartlarında mecburiyetten dahi bir erkek ve bir kadın aynı ortamı paylaşabiliyor ( paylaşmak zorunda kalabiliyor) Bu dünyada bir Allahın kulu yoktur ki bir kadınla bir ortamda olmasın hacısı hocası dahil.. O yüzden siz düşüncenizi bir gözden geçirin.. Zira gün gelir şurada konuştuğun lafın altında kalırsın o zaman ben ne dedim dersin.!!! Kendinden şüphe edersin..! İnsanoğlu hayatı boyunca hata yapmak ile karşı karşıya kalabilecek bir varlıktır.. Kimsenin hakknda konuşmak yorum getirmek yaptığı en ufak bir yanlışta astm astk kestim kestik olmak Affedici olan Allah'a şirktir.. Kimsenin hayatını bilemeyiz.. Ve kimsenin tek lafıyla da yargılayıp sen öylesin sen böylesn diyemeyiz.. Keskin konuştunuz.. Allah affederse siz hakka girmiş olursunuz ve unutmayn ki hak kullar arasndadır Allahın bağşlayıcılığı hakta yoktur..!!!

Back
X