• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünmeyle kızlık bozulur mu

karşı cinsle; başkasının, izinsiz yada habersiz giremeyeceği bir ortamda, başbaşa kalan kız veya erkek; artık bakir/bakire değildir.
o ortamda sadece çay içmiş bile olsalar sonuç değişmez.

olayın ruhu budur.

zar filan... bunlar işin kabuğudur.

yani sonuç; bakire değilsin.
Dine göre nikah düşen iki kişinin kapı kapalı yalnız durmaları caiz değildir .
Ancak bakir bakire kanısına nereden vardınız kendinizce dini kurallar uydurmayin üstelik sizin bizim dinimize herkes uymak zorunda değil kimsenin bakire olup olmadığına siz karar vermeyeceksiniz.
Böyle din hakkında olmadık şeyler söylüyorsunuz ya ben çileden çıkıyorum cahil de değilim 5 yılımi kurslara verdim hafızlık yaptım ama sizin kadar kesin hüküm veremiyorum pes yanii
Konu Sahibi size gelince internette her halt var açın araştırın dil bilginiz kadar bu bilginiz de genisletin burada kimse anlamaz uzaktan bakiremisin değilmişin. .

Dünya üzerinde yaşayan hiç kimseyi bu şekilde itham altında bırakamazsınız.. Günümüz şartlarında mecburiyetten dahi bir erkek ve bir kadın aynı ortamı paylaşabiliyor ( paylaşmak zorunda kalabiliyor) Bu dünyada bir Allahın kulu yoktur ki bir kadınla bir ortamda olmasın hacısı hocası dahil.. O yüzden siz düşüncenizi bir gözden geçirin.. Zira gün gelir şurada konuştuğun lafın altında kalırsın o zaman ben ne dedim dersin.!!! Kendinden şüphe edersin..! İnsanoğlu hayatı boyunca hata yapmak ile karşı karşıya kalabilecek bir varlıktır.. Kimsenin hakknda konuşmak yorum getirmek yaptığı en ufak bir yanlışta astm astk kestim kestik olmak Affedici olan Allah'a şirktir.. Kimsenin hayatını bilemeyiz.. Ve kimsenin tek lafıyla da yargılayıp sen öylesin sen böylesn diyemeyiz.. Keskin konuştunuz.. Allah affederse siz hakka girmiş olursunuz ve unutmayn ki hak kullar arasndadır Allahın bağşlayıcılığı hakta yoktur..!!!
kimin polemik peşinde olduğu belli.

neyse dök içini rahatla. her ne kadar yazdıklarının konuyla ve sorumla ilgisi olmasa da...

Dine göre nikah düşen iki kişinin kapı kapalı yalnız durmaları caiz değildir .
Ancak bakir bakire kanısına nereden vardınız kendinizce dini kurallar uydurmayin üstelik sizin bizim dinimize herkes uymak zorunda değil kimsenin bakire olup olmadığına siz karar vermeyeceksiniz.
Böyle din hakkında olmadık şeyler söylüyorsunuz ya ben çileden çıkıyorum cahil de değilim 5 yılımi kurslara verdim hafızlık yaptım ama sizin kadar kesin hüküm veremiyorum pes yanii
Konu Sahibi size gelince internette her halt var açın araştırın dil bilginiz kadar bu bilginiz de genisletin burada kimse anlamaz uzaktan bakiremisin değilmişin. .
yavaş olun biraz. ben dinden bahsetmedim. mantıktan bahsettim. bir tanımlama yaptım.

tanımım yanlışsa doğrusunu yazın da öğrenelim. soru basit. bekaret nedir? bu...

not:dine de karşı değilim bu arada...

yavaş olun biraz. ben dinden bahsetmedim. mantıktan bahsettim. bir tanımlama yaptım.

Bekaret : hiç cinsel ilişki yaşamamış veya kızlık zarında bozulma olmamış bireyere bakire denir .
Konumuz suan iki kişi çay icince bekaret nasıl gidiyor olmalıydı.
Din deneme yanılma kendince tanimlama yapma kafadan uydurma dini değil !
Konu sahibinin yaptığını tastiklemiyorum umrumda da değil .

bekareti sadece cinsel organlara ve de zar'a indirgeyenlerin, sadece erkekler olduğunu sanıyordum. demek ki kadınlarda böyle düşünebiliyor.

öğrenmiş oldum.

kimin polemik peşinde olduğu belli.

neyse dök içini rahatla. her ne kadar yazdıklarının konuyla ve sorumla ilgisi olmasa da...
Ben polemik yapmıyorum yaptığın saçma yorumun gidebildiği yeri gösteriyor ve keskin hükümlerden uzak durun diyorum..! Bakir bakire bunlar değil kafana göre insanları bakire yapıp yapmaman.. Ben eşimle ailemn ve ailesnn olduğu bir ortamda konuşmak ve tanışmak için ikimizin olduğu bir yerde oturduk ne yani birbirmzi beğenmeyip konuşup anlaşamasaydk ikimizde bakire olmayacak mydk ? Saçma açklamanızın gittiği nokta doğru değil.. Ben burda kimseye kötü bir yorum yapmadm şu zamana kadar size de yapmadm içini rahatlatcak birisi varsa sizsiniz sanırım..!!

Sagolun düzgünce cevap verdiğiniz için
O sitede doktorlar herşeye görmeden yorum yapamayız diyorlar 😁 Araştırıyor olsan bir işe kalkışmadan önce "Kızlığom bozulur mu?,Hamile kalır mıyım?, Korunmak için neler yaparım? Vb." Soruların cevabını da bilip ona göre yapacağın şeyi yaparsın.. Şu mesajınızda nasl sinirlendim anlatamam yani.. İnsanlar olmamıştr birşey sürtünme ve kıyafetle kzlık bozulmaz içeri sert bir cismin girmasi gerektiğini söylüyor kabul etmiyorsunuz ne diyelim 'evet bozuldu' mu diyelim? Bozulmadığına adım gibi eminim ama tutki bozuldu diyelim ne yapacaksın ? "Ciddi" düşündüğün erkek arkadaşın seni bırakırsa ne yapacaksın canım..? Burda kimse seni yermiyor kınamıyor belki etrafımızdan gördüğümüz belki de kendi hatalarımız sonucunda yaşanılan pişmanlıklar üzerine sizde yanlış yapıp pişman olmayın istiyoruz..
Canım doktorlar bile muayene etmeden yorum yapamıyorlar diyorsunuz. Buradaki hanımlar nasıl yorum yapsın? Sadece insanlar bildiklerini söylüyorlar ve fikir yürütüyorlar. Dalga geçenler de olmuş, epey moraliniz bozulmuş. Ben buraya ilk üye olduğumda bir kadın eşi ile saçma sapan bir tartışma yaşamış, BDV'ye konu açmış insanlar ne biçim yorum yazmış, kadının ne aldatıldığı kaldı ne boşanması. Ben de şok oldum "yorum yazarken insan düşünmez mi yuva yıkar mıyım günaha girer miyim? diye, karşıdaki ile empati yapın, nasıl morali bozulmuştur, yorumlarınız yüzünden bir yuva yıkılırsa günahı sizin" falan diye yazdım. Konu sahibine de özelden yazdım "merak ettim sizi, siz bakmayın onlara" falan diye Konusahibi de şaşırdı "ben iyiyim onlara bakmıyorum kocamla barıştım ki" falan dedi, oysa ben gece uyuyamadım kadının halini düşünmekten. Buraya her türlü insan geliyor her türlü ruh hali ile, canı sıkılan giriyor, başka olaya sinirlenip burada hinç almak isteyen giriyor, düşüncesizi giriyor düşüncelisi giriyor, herkes istediğini yazabiliyor, arada yardım etmek isteyen iyi niyetli insanlar da kendi çaplarında faydalı yorumlar yapıyorlar. Ben burada benim için çok hassas bir konu açarken bir değil kez düşünüyorum. Artık negatif, öfke dolu ya da düşüncesizce bir yorum gördüm mü de hiç şaşırmıyorum, normal gelmeye başladı.. Keşke öyle olmasaydı, eski duyarlılığımdan bir eser kalsaydı ama alıştım artık. Siz de alışırsınız.

Ben polemik yapmıyorum yaptığın saçma yorumun gidebildiği yeri gösteriyor ve keskin hükümlerden uzak durun diyorum..! Bakir bakire bunlar değil kafana göre insanları bakire yapıp yapmaman.. Ben eşimle ailemn ve ailesnn olduğu bir ortamda konuşmak ve tanışmak için ikimizin olduğu bir yerde oturduk ne yani birbirmzi beğenmeyip konuşup anlaşamasaydk ikimizde bakire olmayacak mydk ? Saçma açklamanızın gittiği nokta doğru değil.. Ben burda kimseye kötü bir yorum yapmadm şu zamana kadar size de yapmadm içini rahatlatcak birisi varsa sizsiniz sanırım..!!
ailelerin olduğu ortamda görüşmekle çok doğru davranmışsın.

bak ben ne demişim: ''''başkasının, izinsiz yada habersiz giremeyeceği bir ortam''''
yani ailelere açık bir ortam olmuyor bu... hatta kimseye açık olmuyor bu ortam... başbaşa. kimsenin giremeyeceği ve de göremeyeceği ortam.

beni tasdik etmişsin ama hırsından bunu bile görmüyorsun.

kizlik zari kanayan birsey degildir
ilk iliskide vajina duvarlari tahris oldugu icin kanama olur, bazilarinda hic kan gelmez bile
muhtemelen vajinaniz tahris oldu. Kizlik zari genelde 7 cm filan icerde olur ve dedigim gibi yirtilinca kanama yapmaz
cok Ünlü sexologlar bile böyle söyler, Ülkemizde cinsel iliski hakkinda cok yalan yanlis bilgiler yaying

Mantık derken :KK70:

Lisede okul müdürüyle görüşmeye giden öğrenci falan bekaretini kaybediyor demek. Çok mantıklı gerçekten :KK70:

ailelerin olduğu ortamda görüşmekle çok doğru davranmışsın.

bak ben ne demişim: ''''başkasının, izinsiz yada habersiz giremeyeceği bir ortam''''
yani ailelere açık bir ortam olmuyor bu... hatta kimseye açık olmuyor bu ortam... başbaşa. kimsenin giremeyeceği ve de göremeyeceği ortam.

beni tasdik etmişsin ama hırsından bunu bile görmüyorsun.
Ailem başka odadaydı biz başka odada aynı kapıya çıkıyor söylediğinizle

siz hiç yerçekimi diye bir şey duydunuz mu? Sürtünmeyle hamile kalmak %1 ihtimal bile degil.Kaldı ki kıyafetle... Komik oluyosunuz umarım kalmamışsınızdır soyunuz devam etmemeli cahilsiniz cünkü kusura bakmayın

Evet bozulur. Gerçekten sorduğunuz soru mantıklı geliyor mu?

Back
X