• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünmeyle kızlık bozulur mu

Kadınlar kadar hemcinsine kötü davranmıyor erkekler
Kadın dayanışması falanmış hikaye yani
Elinizden gelse Soraya'yı Taşlamak filmindeki gibi belime kadar kuma gömüp taşlayacaksınız beni ne diyim...
Senin esyalar varken sürtünmenimi taslayacam sandın?

Taslayacak olsam kara cehaleti taslarım aydınsızlıgı, bilgesizligi, ögrenmeye acık olmamayı, arastırmayı bilmemeyi, üzerine türk filmi yazabilecek senaryolar kurmayı taslarım...

Ah o tası bir elime verseleeeer ahh :işsiz:

Senin esyalar varken sürtünmenimi taslayacam sandın?

Taslayacak olsam kara cehaleti taslarım aydınsızlıgı, bilgesizligi, ögrenmeye acık olmamayı, arastırmayı bilmemeyi, üzerine türk filmi yazabilecek senaryolar kurmayı taslarım...

Ah o tası bir elime verseleeeer ahh :işsiz:
Ablacım cahil kalmıyorum ki bak sorup öğreniyorum
Herkes her şeyi bilecek diye kaide yok
Şurada bilenlerden fikir alayım bir şeyler öğreneyim diyorum
Çokbilmiş taburu üstüme geliyor
Cevap vereceksen düzgünce verirsin o şikayetçi olduğun bilgisizliğimi ve cahilligimi engellemeye vesile olursun, öteki türlü anlamsız oluyor senin de vaktin gidiyor yani

Giysili sürtünmeden acımıştır o :))) kan adet kanıdır. Öyle bozulma olmaz. Ama dikkatli ol madem önemli madem bu durum seni bu psikolojiye sokuyor o ruh haliyle erkek arkadaşın bir gün giysi olmadan o hazla gerçekten zarına zarar verebilir.

Ablacım cahil kalmıyorum ki bak sorup öğreniyorum
Herkes her şeyi bilecek diye kaide yok
Şurada bilenlerden fikir alayım bir şeyler öğreneyim diyorum
Çokbilmiş taburu üstüme geliyor
Cevap vereceksen düzgünce verirsin o şikayetçi olduğun bilgisizliğimi ve cahilligimi engellemeye vesile olursun, öteki türlü anlamsız oluyor senin de vaktin gidiyor yani
Valla cicegim kızlık zarı rengi nasıl olur? diye bir baslık acsan emin ol daha düzgün cevap verirdim
Ben ciceklerin anasıyım benim cicek tarlalarım var senin cehaletine mi yardımcı olamayacagım...

Ama dil iste o dil öyle önemliki kalkıp sürtünmeyle kızlık zarı bozulurmu diye kendi inanmadıgın baslıgı acarsan böyle benimde seninde buraya derdi var diye girenlerinde vakitlerinin ırzına sen gecersin ben degil...

Valla cicegim kızlık zarı rengi nasıl olur? diye bir baslık acsan emin ol daha düzgün cevap verirdim
Ben ciceklerin anasıyım benim cicek tarlalarım var senin cehaletine mi yardımcı olamayacagım...

Ama dil iste o dil öyle önemliki kalkıp sürtünmeyle kızlık zarı bozulurmu diye kendi inanmadıgın baslıgı acarsan böyle benimde seninde buraya derdi var diye girenlerinde vakitlerinin ırzına sen gecersin ben degil...
Bana cahil diyosun da burdan sonra doktorlarsitesi diye bir yer var gerçek doktorların üye olup sorulara cevap verdiği
İşin içinde kanama varsa tahsilli doktorlar bile muayene etmeden yorum yapmak doğru olmaz diyor senin gibi kendinden emin bir şekilde "ne bozulması yeaa böyle soru mu olur" demiyorlar.
Hem mesajları okuduysan üstte bir arkadaşın basından geçmiş ve benimki gibi kanaması olmuş demek ki böyle şeyler olabiliyor
Demek ki dünya baktığımiz dar pencereden gördüğümüz kadar küçük değil yüzlerce farklı olay ve yasam var
Senin gibi düşünsem kendimden emin olurum ama şüphe duyuyor merak ediyor ve araştırıyorum
Sen oyna devam

Bana cahil diyosun da burdan sonra doktorlarsitesi diye bir yer var gerçek doktorların üye olup sorulara cevap verdiği
İşin içinde kanama varsa tahsilli doktorlar bile muayene etmeden yorum yapmak doğru olmaz diyor senin gibi kendinden emin bir şekilde "ne bozulması yeaa böyle soru mu olur" demiyorlar.
Hem mesajları okuduysan üstte bir arkadaşın basından geçmiş ve benimki gibi kanaması olmuş demek ki böyle şeyler olabiliyor
Demek ki dünya baktığımiz dar pencereden gördüğümüz kadar küçük değil yüzlerce farklı olay

Demek ki dünya baktığımiz dar pencereden gördüğümüz kadar küçük değil yüzlerce farklı olay ve yasam var
Senin gibi düşünsem kendimden emin olurum ama şüphe duyuyor merak ediyor ve araştırıyorum
Sen oyna devam
Sen de izin verme kizim bole seylere o zman. Yasadiktan sonra da buraya gelip dertt yanacagina git bi dr a gorun o sana net bi bilgi versin herkes rahatlasin. Burda binlerce insan var. Bole sorularla her gun karsilasiyorz. Seni elestiren de olur akil veren de. Arkdsin kıl oldgu sey de tam da bu iste. Bu cahil kafayla biseyler yasayip Uzman birine gorunmeden gelip burda konu acarsan olacgi da budur...

Sen de izin verme kizim bole seylere o zman. Yasadiktan sonra da buraya gelip dertt yanacagina git bi dr a gorun o sana net bi bilgi versin herkes rahatlasin. Burda binlerce insan var. Bole sorularla her gun karsilasiyorz. Seni elestiren de olur akil veren de. Arkdsin kıl oldgu sey de tam da bu iste. Bu cahil kafayla biseyler yasayip Uzman birine gorunmeden gelip burda konu acarsan olacgi da budur...
Ben tecrübeli insanlardan akıl almak istedim hayırdır admin falan mısınız sitenin kurallarını siz mi koyuyorsunuz?
Sitenin kuralarını ihlal etsem bir yaptırıma uğrardım herhalde
Rahatsız oluyorsanız da cevap vermeyin gitsin benim yaptığım eylemleri sorgulamak zaten haddinize değil
Ben uslubumu korudukça siz iyice cirkinlesiyorsunuz bu ne cürret?
Ayrıca arkadaşın yancısısın galiba ona cevap verdim sen üstüne alınma bırak o kendi cevabını kendisi versin

Sen oyna devam
O sitede doktorlar herşeye görmeden yorum yapamayız diyorlar 😁 Araştırıyor olsan bir işe kalkışmadan önce "Kızlığom bozulur mu?,Hamile kalır mıyım?, Korunmak için neler yaparım? Vb." Soruların cevabını da bilip ona göre yapacağın şeyi yaparsın.. Şu mesajınızda nasl sinirlendim anlatamam yani.. İnsanlar olmamıştr birşey sürtünme ve kıyafetle kzlık bozulmaz içeri sert bir cismin girmasi gerektiğini söylüyor kabul etmiyorsunuz ne diyelim 'evet bozuldu' mu diyelim? Bozulmadığına adım gibi eminim ama tutki bozuldu diyelim ne yapacaksın ? "Ciddi" düşündüğün erkek arkadaşın seni bırakırsa ne yapacaksın canım..? Burda kimse seni yermiyor kınamıyor belki etrafımızdan gördüğümüz belki de kendi hatalarımız sonucunda yaşanılan pişmanlıklar üzerine sizde yanlış yapıp pişman olmayın istiyoruz..

Back
X