- 25 Aralık 2019
- 52
- 44
- 3
- Konu Sahibi Ebrulililili
Bilmiyorum gerçekten...Bozulmus olabilir napacaksin bundan sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum gerçekten...Bozulmus olabilir napacaksin bundan sonra
Senin esyalar varken sürtünmenimi taslayacam sandın?Kadınlar kadar hemcinsine kötü davranmıyor erkekler
Kadın dayanışması falanmış hikaye yani
Elinizden gelse Soraya'yı Taşlamak filmindeki gibi belime kadar kuma gömüp taşlayacaksınız beni ne diyim...
Birkaç siteden olabilir diye bsiler okudum bi de pembemsi bi renkti ve baya geldi peceteye ben de doğal olarak panik oldum geldim sordumBebeğim böyle bir şey olamayacağını sende biliyorsun ama ya.
Tutmayin kucuk enisteyiitutmayın beniiiiiiiiiii allaaaaahhhh allaaaahhhhh![]()
Ablacım cahil kalmıyorum ki bak sorup öğreniyorumSenin esyalar varken sürtünmenimi taslayacam sandın?
Taslayacak olsam kara cehaleti taslarım aydınsızlıgı, bilgesizligi, ögrenmeye acık olmamayı, arastırmayı bilmemeyi, üzerine türk filmi yazabilecek senaryolar kurmayı taslarım...
Ah o tası bir elime verseleeeer ahh![]()
İkigün sonra hamilemiyim diye gelecek ikigözümün cicegiTutmayin kucuk enisteyii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Söyledim bsi olmadığını düşünüyor endişelenme dediPki sen bu yasadgini sevgiline soledin miii
Işsiz ablam nasil da eğleniyorİkigün sonra hamilemiyim diye gelecek ikigözümün cicegi![]()
HmmSöyledim bsi olmadığını düşünüyor endişelenme dedi
Burada ciddi düşünen biri vardı daha önce erkek arkadaşı öylece bıraktı kaldı kürtaj için para biriktirmeye devam ederken yasal süreci de geçirdi doğurdu mu bilmiyoruz noldu ciddi düşünenler çok var burda biraz takıl oku görürsün sonraCiddi düşünüyoruz
Valla cicegim kızlık zarı rengi nasıl olur? diye bir baslık acsan emin ol daha düzgün cevap verirdimAblacım cahil kalmıyorum ki bak sorup öğreniyorum
Herkes her şeyi bilecek diye kaide yok
Şurada bilenlerden fikir alayım bir şeyler öğreneyim diyorum
Çokbilmiş taburu üstüme geliyor
Cevap vereceksen düzgünce verirsin o şikayetçi olduğun bilgisizliğimi ve cahilligimi engellemeye vesile olursun, öteki türlü anlamsız oluyor senin de vaktin gidiyor yani
Geldiginde görüsürüz ikigözümün cicegiI
Işsiz ablam nasil da eğleniyor
Bana cahil diyosun da burdan sonra doktorlarsitesi diye bir yer var gerçek doktorların üye olup sorulara cevap verdiğiValla cicegim kızlık zarı rengi nasıl olur? diye bir baslık acsan emin ol daha düzgün cevap verirdim
Ben ciceklerin anasıyım benim cicek tarlalarım var senin cehaletine mi yardımcı olamayacagım...
Ama dil iste o dil öyle önemliki kalkıp sürtünmeyle kızlık zarı bozulurmu diye kendi inanmadıgın baslıgı acarsan böyle benimde seninde buraya derdi var diye girenlerinde vakitlerinin ırzına sen gecersin ben degil...
Bana cahil diyosun da burdan sonra doktorlarsitesi diye bir yer var gerçek doktorların üye olup sorulara cevap verdiği
İşin içinde kanama varsa tahsilli doktorlar bile muayene etmeden yorum yapmak doğru olmaz diyor senin gibi kendinden emin bir şekilde "ne bozulması yeaa böyle soru mu olur" demiyorlar.
Hem mesajları okuduysan üstte bir arkadaşın basından geçmiş ve benimki gibi kanaması olmuş demek ki böyle şeyler olabiliyor
Demek ki dünya baktığımiz dar pencereden gördüğümüz kadar küçük değil yüzlerce farklı olay
Sen de izin verme kizim bole seylere o zman. Yasadiktan sonra da buraya gelip dertt yanacagina git bi dr a gorun o sana net bi bilgi versin herkes rahatlasin. Burda binlerce insan var. Bole sorularla her gun karsilasiyorz. Seni elestiren de olur akil veren de. Arkdsin kıl oldgu sey de tam da bu iste. Bu cahil kafayla biseyler yasayip Uzman birine gorunmeden gelip burda konu acarsan olacgi da budur...Bana cahil diyosun da burdan sonra doktorlarsitesi diye bir yer var gerçek doktorların üye olup sorulara cevap verdiği
İşin içinde kanama varsa tahsilli doktorlar bile muayene etmeden yorum yapmak doğru olmaz diyor senin gibi kendinden emin bir şekilde "ne bozulması yeaa böyle soru mu olur" demiyorlar.
Hem mesajları okuduysan üstte bir arkadaşın basından geçmiş ve benimki gibi kanaması olmuş demek ki böyle şeyler olabiliyor
Demek ki dünya baktığımiz dar pencereden gördüğümüz kadar küçük değil yüzlerce farklı olay ve yasam var
Senin gibi düşünsem kendimden emin olurum ama şüphe duyuyor merak ediyor ve araştırıyorum
Sen oyna devam
Ben tecrübeli insanlardan akıl almak istedim hayırdır admin falan mısınız sitenin kurallarını siz mi koyuyorsunuz?Sen de izin verme kizim bole seylere o zman. Yasadiktan sonra da buraya gelip dertt yanacagina git bi dr a gorun o sana net bi bilgi versin herkes rahatlasin. Burda binlerce insan var. Bole sorularla her gun karsilasiyorz. Seni elestiren de olur akil veren de. Arkdsin kıl oldgu sey de tam da bu iste. Bu cahil kafayla biseyler yasayip Uzman birine gorunmeden gelip burda konu acarsan olacgi da budur...
O sitede doktorlar herşeye görmeden yorum yapamayız diyorlarBana cahil diyosun da burdan sonra doktorlarsitesi diye bir yer var gerçek doktorların üye olup sorulara cevap verdiği
Demek ki dünya baktığımiz dar pencereden gördüğümüz kadar küçük değil yüzlerce farklı olay ve yasam var
Senin gibi düşünsem kendimden emin olurum ama şüphe duyuyor merak ediyor ve araştırıyorum
Sen oyna devam