Sürücü kursu hakkımızı mı yiyiyor .

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Arkadaslar kursa basladım baslayalı içime dert oldu direksiyon dersı veren eğitmen çok dalgacı olmakla bırlıkte sinirli kırıcı hareket edıyor.Direksiyon dersinin 2 ders saati oldugunu soyleyip bazen 60 dk verip bazen se 45 dk da bitiriyor .60 dk verdiginde iste İki ders saati aldin diyor ve 8 gunde bitirecegini soyluyor toplamda 16 saat edermis .Gunde bir saat verip 8 gunde bitirmeyle 16 saat etmiyor. Sizler toplam kac gunde bitirdiniz direksiyon dersini ? Ve gunluk kac saat yada kac dk ders verdi ??

yarama tuz bastın
kesinlikle hakkını ara
bir seni azarlayamaz kırıcı hareket edemez
iki öncelikle kaç saat ders vereceğini konuştunuz mu diğer kurslarla sizin kursunuz saati tutuyor mu
ben 10 saat almıştım mesela geçemedim ve aynı sizin yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşadım bin kere pişmanım meb e şikayet etmediğime

Merak etme çoğu yerde aynı sanırım. Ders saatiyle 40 dk aralıksız yaparsa bir saat 10 dkda 2 dersi bitiriyorlar. Ve gayet tahammülsüzler. Şahsen ben hayatımda ilk kez kursta direksiyon başına oturdum, adam mucize bekliyor sanırım. Tabi her gün haddini bildiriyordum. Sert ol;)

yarama tuz bastın
kesinlikle hakkını ara
bir seni azarlayamaz kırıcı hareket edemez
iki öncelikle kaç saat ders vereceğini konuştunuz mu diğer kurslarla sizin kursunuz saati tutuyor mu
ben 10 saat almıştım mesela geçemedim ve aynı sizin yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşadım bin kere pişmanım meb e şikayet etmediğime
10 saati kac gunde bitirtti ?

16 saat direksiyon eğitimi hakkıniz var. Milli eğitime şikayet edin. Verdiğiniz paranızi geri alin. Milli eğitime dilekce verip kaydınızı sildirin ve başka kursa kaydolun.

Merak etme çoğu yerde aynı sanırım. Ders saatiyle 40 dk aralıksız yaparsa bir saat 10 dkda 2 dersi bitiriyorlar. Ve gayet tahammülsüzler. Şahsen ben hayatımda ilk kez kursta direksiyon başına oturdum, adam mucize bekliyor sanırım. Tabi her gün haddini bildiriyordum. Sert ol:KK66:
Adam dalga geciyor ve azarliyor .Bisey diyemiyorum sinavdan biraktirir diye bazi egitmenler etkileyebilir gorevliyi .Ama icime dert oldu gecen soyledigi laf cok kotu dalga gecti benimle bir daha oyle yaparsa gerekeni soylemek istiyorum bi yandan da korkuyorum iste.

Mersinde 20 dakikada bitiyorlarmis genelde dersleri. Yuh demiştim.

Benim gittiğim şehirde ise hoca çok boş bir insandı. Hiç öğretmedi ve benim öğrenmiş gelmemi bekledi. Ben de gidip kursun sahibine şikayet ettim. Hem öğretmiyor, hem ders esnasında telefonla konuşuyor, hem dersi kısa kesiyor diye. Adam resmen bir şey nasıl öğretilir bilmiyor. Kursun sahibi o dakikadan sonra etrafimda pervane oldu. En iyi hocaları ayarladi bana. Kendisi bile ders verdi 2 3 kez. Hakkını ara. Sakince konusursan her istediğini yaptırırsin.

70 tl nin disinda kurslar kursiyerlerden ekstra para talep ediyorlar. O 70 tl zaten sizin milli egitime sinava girebilmeniz icin yatirilan para. Ama kurslar ucreti kursiyerlerden alip kendileri yatiriyorlar.

Bide sınavdan kalan bit kursiyerin her kaldigi sinavdan sonra 2 saat egitim alma hakki var bunlari da unutmayin.

Mersinde 20 dakikada bitiyorlarmis genelde dersleri. Yuh demiştim.

Benim gittiğim şehirde ise hoca çok boş bir insandı. Hiç öğretmedi ve benim öğrenmiş gelmemi bekledi. Ben de gidip kursun sahibine şikayet ettim. Hem öğretmiyor, hem ders esnasında telefonla konuşuyor, hem dersi kısa kesiyor diye. Adam resmen bir şey nasıl öğretilir bilmiyor. Kursun sahibi o dakikadan sonra etrafimda pervane oldu. En iyi hocaları ayarladi bana. Kendisi bile ders verdi 2 3 kez. Hakkını ara. Sakince konusursan her istediğini yaptırırsin.
Benim ki iyi oldugum halde kotu oldugumu soyluyor sola sinyal verdigim halde sinyal versene diye bagiriyor. Vitesi tam ikiye atacagim adam bagiriyor atsana vutesi ikiye diye bukadar acrle etmedine ne gerek var anlamiyorum zaten zamaninda yapiyorum .İyice sınırlari asti.

Saatlerini iyi hesap et.
Kac saate imza attin. Kac saat surdun nor et. Hatta ses kayiti yap. Ornegin bugun 21 haziran saat 12. Suan arabaya biniyorum. Surmen bittikten sonrada suan saat 13. 60 dakika araba surdum diye . Ve kagitada not et.
Surdugun kadar para ver.
Pis haramzadeler

sadece sınav parası değil iki saatlik ders alma zorunluluğu var yeni yönetmelikte dersin saatine 80 deyince sınav size 250 liraya geliyor
peki sizn var mı araba evde
Araba o yuzden rahatim fakat neden hakkimizi yiyiyorlar adam bilmedigimi saniyor normalde iki ders 100 dk bana birgunde bu egitimi vermek zorunda 60 dk verip bitiriyor .

Back
X