Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Dogukanda gönüllerin birincisi
araba filanda aldi zaten,
hilmicemin daha cok isine yarar bu odul vs.

Bende sevindim yani dogukan favorimdi ama olsun
Zaten hilmicem nasil 21 yasindaymis onun sokunu atlamadim

çok sevindim hilminin kazanmasına çocuk dünkü yarışmada neler çekti ama bide bu zamana kadar gerçektende iyi yarıştı ben kendi adıma çok sevindim ve sonuna kadarda hakettiğini düşünüyorum bravo

Kendimi katkıda bulunmuş hissediyorum..
Ay çok sevindimm..
Doğukan da efendi konuştu çok, onu da tebrik ederim.

çok sevindim hilminin kazanmasına çocuk dünkü yarışmada neler çekti ama bide bu zamana kadar gerçektende iyi yarıştı ben kendi adıma çok sevindim ve sonuna kadarda hakettiğini düşünüyorum bravo
Zaten eger gonullulerden biri kazanacaksa bu hilmi olmaliydi cunku en iyi yarisan oydu zaten,
aynen unlulerdede dogukandi ikiside finale gelerek zaten kanitladilar bunu,
parada dogukan arabayi aldi o bile yeter hilmiceme daha cok yarar..

Kendimi katkıda bulunmuş hissediyorum..
Ay çok sevindimm..
Doğukan da efendi konuştu çok, onu da tebrik ederim.

vay vay vay

Vaaay..
Canım vallahi kendi kardeşim kazanmış gibi sevindim, pek iyi oldu.
Sana ben mesaj atıcaktım bugün, göremedim çevrimiçi dur yazayım şimdi.

Bir survivorin daha sonuna geldik,yayinda ve yapimda emegi gecen herkese cok tessekurler...Burda benle beraber yorumlayan topigime ilgi gosteren arkadaslarada tessekur ederim...Kazanan hilmicem oldu demekki nasip onunmus ki hak etti yani kazanmasina uzulmedim ki benim favorim unlulerdi...Bu survivorda boylelikle sona ermis oldu,nasip olursa birdahaki seneyeki survivorda yine görüsürüz INSALLAH

hilmicem'in kazanmazsına sevindim,performansı iyidi,ama en
önemli olan karekter yapısı, kadına davranışı, bunlarda önemli artık kadına kötü davranan hiç blr yarışmacı oylayanlar kazandırmaz
performansı ne olırsa olsuın,

doğhan kazanmadığı iyi oldu o zaten zengin , babadan

murat'ta iyidi ama sanş hilmiden yanaydı, hilmi'nin dansdaki, esnekliği, kıvraklığı onu zafere taşıdı, sonuçtan memnunum
umaram paranın hakkını verir ,kişiliği bozulmaz veya nazar değmez yolu açık olsun, umarım dizilerde oynamaz, daha kaliteli işler yapar

başından beri gönüllülerin kazanmasını istiyordum
hilmi cem ve murat kendilerini kanıtladıktan sonrada ikisinden biri kazansın derdim, çok ama çok sevindim
inşallah hayırlısı olur onun için pırıl pırıl bir genç Allah yolunu açık etsin
doğukan zaten babadan zengin ve içten pazarlıklıydı
ırmak komplekse kapılıp kendini rezil etti
mustafa- seda ve emel denilen kişiler ne silik tiplermiş arkadaş bir kere bile konuşamadılar
acun ümitin üstüne çok oynadı çok sempatikmiş gibi
evet bir survivor daha sona erdi teşekkürler tiviti

bir şey dikkatimi çekti murat hilmiceme nasıl sarılıyor hilmi cemin gözü pek onu görmedi murat çok iyi niyetli bir çocuktu inşallah yarışmadan sonra hilmicem ne oldum havalarına girmez araları her zaman iyi olur çünkü muratta çok başarılıydı çokta iyi bir çocuk verdiği cevaplardan da belli zaten

hilmicem 21 yasindayimmi dedi ???????:26:

ben de şaşırdım yahu,muhabbet geçiyordu arada 23-24 sanıyordum ben de :)

kapanış konuşması da yaparmış bizimki hehe
Hilmicem hak etti,Doğukan da hak etmişti ama araba aldı o da olsun :)

Hilmi Cem kazandı hakkıyla kazandı hem de.Doğukan da kazansa sevinirdim.Hilmi cem'e aynı şekilde sevindim.Aslında kaybeden yok benim gözümde Doğukan araba kazanmıştı Hilmi cem'de para ödülünü ve birinciliği kazandı.İkisi içinde hayırlı olan buymuş demek ki.

Bence yarısmanın en iyisi Murat tı
mükemmel derece iyi bir şekilde yetişmiş
hem ailesini hem kendisini tebrik ediyyorum
efendilik dürüstlük terbiye her yönüyle 10numaraydı
umarım tv de muratı daha cok görürüz

doğukan kazansa cok üzülürdüm
ümite son dakka golüyle ne kadar sinsi olduğunu bir daha gördüm
zaten zengin bir aileden geliyor
miamide yasamıs bir insanmıs
paraya ihtiyacı yoktur sanmıyorum

hilmicemde umarım murat gibi bir kardeşin kıymetini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…