Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

doğukan ve ümit karakter konusunda sınıfta kaldı. bu yüzden birinci olamayacaklarını düşünüyorum. hilmicem ve muratın bu yönden bir sorunu yok. :)

ümit bence orda olmayı haketmiyor. çok saçma sapan hareketler sergiliyor. doğukansa bütün oyunlarda genelleme yaparsak başarılı. bu zamana kadar hilmicemi destekliyordum ama çok fesat gelmeye başladı. murat kazansın bence :)

murat çok efendi ve kibar biri.Annesine sorulan sorulara verdiği cevaplardan da belli oldu,daha bir sevdim.Umarım 1.olur

Ben muratın kazanmasını isterim..
Çok yapıcı ve ekip çalışmasını bilen bi karakteri var,uyumlu yani
Hilmi sinirli ama o da çok başarılı tabii
Gönüllü biri kazansın ya ümitin zaten tuzu kuru paraya ihtiyacı yok..

Doğukan'ın kazanmasını diğerlerine göre daha çok istiyorum ben.
Yine de o olamazsa da diğerlerinden birisi birinci olursa üzülmem.
Hak eden kazansın.

Aferim HilmiCem e bileğin hakkıyla son 2 ye kaldı

ama sms de şansı olmaz gibime geliyor,Doğu alır sanırım 1.liği
olsun ikisi de hak etti sonuçta :)

Umarim dogukan kazanir...Ama hilmicemde kazanirsa üzülmem heralde :) ümit zaten elendi...

hilmicem kazansın ümitin elendiğine de sevindim doğrusu

selam canım
erhan bugün istanbul da yapılan gazi koşusunda yarıştı yoldaymış galiba gelicekmiş

he basini izlemedimde merak ettim bi o yok cunku degilmi baska eksik yok gelsin merak ettim onuda digerlerinin tipi yerine gelmis

he basini izlemedimde merak ettim bi o yok cunku degilmi baska eksik yok gelsin merak ettim onuda digerlerinin tipi yerine gelmis

evet canım tipleri kaymıştı toparlamışlar
seda denilen kızı göremedim ben silik bir tipti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…