Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Kesin Larissa gidecek ya O Irmak denilen ara bozucu dururken Larissa'nın gitmesi çok yanlış olur

duygunun ekmegine yag surduler gobek atar unluler birbirine dustu diye

hiç tanımadığım bırınden acayıp nefret edıyorumya kızın her hareketi kıl hayır olsun dıye bişi konuşmuyoo o kurukafayı bozoğa uzatıyo balık için başka bişiden değil dıyoo öle dıceksen hiç uzatma koy cebıne töbe töbe

bitti bugunllük..

daghan elenmesse ilerde erhanla bayagi satascaklar birbirlerine gibime geliyor..

bende gicik oluyorum cunku gicik

duygu hani demis yemiyecegim onlardan birsey diye bugun balik yiyordu sanki

................................

Lafını esirgemiyor.En iyisini yapıyor..

Gönüllülerin kazanmasından yanayım.
Ünlülüler adasında bazı olaylar patlak vermeye başladı.
Devamıda geleceğe benziyor.

Hilmicem kazansın yarışmayıııı

lafini esirgemiyormu..MASALLAH bi cenesi var kendi takimini birakti unlulere gecti bu sefer,
yenilgiyi hazmedemiyor kaybedince hasetinden caliyor resmen ne yapacagini nasil laf vuracagini sasiriyor

lafini esirgemiyormu..MASALLAH bi cenesi var kendi takimini birakti unlulere gecti bu sefer,
yenilgiyi hazmedemiyor kaybedince hasetinden caliyor resmen ne yapacagini nasil laf vuracagini sasiriyor

Kendi takımını bezdireceğine , ünlüleri bezdirsin daha iyi..

Hırslı bir kız,yenilgiyi hazmedememesi bundan olmasın ?

Ve ayrıca bana kalırsa ilerde gönüllülerden biri gidicek olursa o kesinlikle Fatmagül olmalı bana göre..

Eğer haftaya gönüllülerden biri gidicek olursa bu Duygu olmamalı..

Ve ayrıca bana kalırsa ilerde gönüllülerden biri gidicek olursa o kesinlikle Fatmagül olmalı bana göre..

Eğer haftaya gönüllülerden biri gidicek olursa bu Duygu olmamalı..

gonullulerden yana olmadigimdan hic biri umrumda degil,
duygu sinir bozdugu icin gitmesini istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…