Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

su duygununu oyunu kazaninca yaptigi artist hareketler yokmu ay sinir oluyorum arkadas

su duygununu oyunu kazaninca yaptigi artist hareketler yokmu ay sinir oluyorum arkadas

ay sorma benıde deli edıyor tee kaç kılometrelık yerden

bu akşam en son kazandıya oyunu bayrağıkaldıyo falan aklımdan neler geçti sinirden

bende yavaş yavaş izlemeye başladım asıl tadı şimdi çıkıyor
dağhan baya içten pazarlıklı yada oyun olduğunu bilerek hareket ediyor
duygu sorunlu bir kız ümitin elinde kalıcak bir gün
bu hafta larissa elenecek gibi
ırmak elense daha iyiydi
cengizin karakteri tipi gibi güzel maşallah
erhanda az değil yere yakın olandan kork demişler

Duygu onlara cevabını veriyor diye mi çirkef oluyor anlayamadım.O adada çirkef varsa eğer o ümitle dağhandır. Çekemiyolar bi de oyuna müdahale ediyolar.Ümitin çirkefliği takımından biri kaybedince hemen belli oluyor zaten.Nasıl kaybedersin diye bir dövmediği kalıyo adamları.Duygunun o adadan gitmesini bekleyenler biraz daha beklesin.Finale kadar meselaa:d

Son düzenleme:
Şu larissa umarın elenır olmayan türkçesine. Uyuz oluyorum !fatmagül riyakar güya duygudan. Ama arkasından konusuyor duygu ise akılsız kızda hiç strateji yok. Hiç birini sevmedim! Bu yarışmacıları çok mu aradılar?

herseye bir cevabi var duygunun..herkesinde bir sabri var..duygu sabirlari zorluyor resmen..

bence acun sırf duygu reyting arttırıyor diye üzerine oynuyor. dikkat edin. en fazla kişisel açıklama yapan o... en fazla duygu sömürüsü yapan... hele dün sinir oldum. la yiyecen işte o balığı... yok gururmuş yok takımmış... verdi acun da arka fona duygusal bir müzik... duygu önünde balık ağlıyor... bu kadar sahte birini görmedim. sırf para için reyting için acuna da yakıştıramadım. kızı öyle bir lanse ediyor ki, karşısına kim çıksa eledi... ıyyyy o çıkınca eşimle sinirden ölüyoruz. eziyet resmen.

duygu nerde agladi kacirmisim ben orayi

cengizi ilk baslarda boyle havali filan sanmistim erhana filan bi kac ters cevap verince ama,
adamin agzi var dili yok efendi geldi bana kendi halinde iyi birine benziyor..

Şu programda en çok hoşuma giden güzel doğa görüntüleri ile. Arka kısmında çalan müzik. Her gün sahilde olmama rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…