Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Gönüllülere sinir oluyorum.
Halen kopuklar en kalitesiz topluluk. kayıp etmeye gelmişler

fatmagül bu resimlerinde ne kadar degisik survivordaki halinden makyaj bayagi degistiriyor demekki arti bu resimlerinde cok olgun duruyor ama survivorda cok cocuksu,
konusmasi filan degisik ve survivordaki haliyle adriana limanin alakasi yok bence gun gectikce fatmagulun abartildigi kadar cokta guzel olmadigini dusunuyorum

Son düzenleme:
Şu duygu da ne garip bi insan anlayabilmiş değilim. Allahın her günü birileriyle polemik içinde. Karşı takımı bile kendine gıcık etti .
Oyunlardaki başarısı her ne kadar iyi olursa olsun yaptığı hareketler onu batırıyo.

aslında duygu hep doğruları söylüyo fakat kendini ifade ediş tarzı yanlış bu yüzden tepki topluyor aksine bozok bana daha sinsi ve itici geliyor ilk çağdaki dağ adamları bile sanırım ondan daha kibardır.hiç bi başarısı yok oyunlarda buna rağmen kendini reis sanıyo.

birazdan kavga var kızlar bozokla duygu fena atışcak. sanırım ünlülerde kapışıyo. umarım ünlüler kazanır

erhan demin egiliyo diye diskalifiye oldu yine egiliyo

Haklısın Bozok zaten o yarışmaya neden katılmış merak ediyorum hiçbirşey yapamıyor hele o dünkü denge oyununda şaştım kaldım . Onunda duygudan hiçbir farkı yok ama duygu'nun insanlarla polemiğe girme gibi bi huyu var kaç senedir var bu survivor duygu gibi herkesle çatışma içinde olanını göremedim..

bozogu gecen seneki hasan gibi saniyordum ama hasan bunla yarissa ezer gecerdi bunu

fatmagul resmen kum torbasi carpsin diye bekliyor

duygu galatasaryli hasan sas gibi kendini yerlere atiyor

daghan tek basina kazanirsa yarismayi madalya takmalari gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…