- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
larissa iyi kızdı ya hu...
ırmak takım için gidebilirdi. şu sürünme olayını öğretemediler gitti...
ümit de ne yere bakan yürek yakanmış... kaptan kaptan diyorlar nerede motivasyon, nerede destek? yerin dibine sokuyor adamı oyunda... yakıştıramadım. sportmen adamsın. hani centilmenlik?
cengize çok önyargılı yaklaştık ama maşallah çok adam çıktı.
ya bir şey soracağım. bu hatunların kaşı bıyığı çıkmıyor mu hiç? zamanında elenen asena'ya sormuşlardı ama cevabı tatmin etmemişti. güya sakızlı bir ağaç sıvısıyla hallediliyormuş da insaf şekil de mi veriliyor?
burayı yenı fark ettim...nasıl gözümden kaçmış
ben ünlüleri tutuyorum....
gönüllülerden de muratı .....
o duygu yok mu Allahım o nasıl bır kişilik bıldıgın mahalle karısı gibi davranıyor...çingene gibi....car car car az sus di mi ama......özellıkle yarışmalarda kı konuşmasına çok gülüyorum.hadi abicim ,egmeyın basınızı abicim cart curt....
hilmi cem ise ıyı kı takla atmayı ögrenmıs yoksa napacaktı bilmiyorum....
bozok desen anlamadım onu......
bir de gönüllülerde ki duygu ıle bozogun yüzsüzlüğü guinnes rekorlar kıtabına gırecek haberlerı yok....
Fatmagül bence de gülmesin....ilk başta güzel gelmıstı gözüme ama şimdi sıradan bır tip göruntusu cızıyor ......o şortunu da hıc begenmedım
ünlülerden ırmağa kılım abicim....bence onun gıtmesı lazımdı....yarışmalarda bı halta yaradığı yok....
Bennu o sıcakta neden o saçları toplamamakta ınat edıyor anlamış değilim....
erhan desen cok kompleksı...değişik bır tip...yarışmalarda çok başarılı degıl bence...
dogukanı begenıyırum valla şaşırttı benı...elınden her iş geliyor.ee ne de olsa barış mançomuzun oğlu....
şimdilik bu kadar....
ay bu gül agzini actiginda bana fenaliklar geliyoniye konusamiyo bu kiz? niye adam akilli bi cümle kuramiyor yarabbim ya..
harbi cengiz cok iyiydi ya.bennu da o scakta nasl dayaniyo o saclara anlamadm.sacakli bennuAynen.....................
hem reklamlar hem irmak gicikYarim saat reklammi olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?