Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

bunlar daha dun birbirlerini yiyolardi duygu murat hilmicem uclusu su hareketlere bak,
agbileri gidince hilminin kulagini ceksinler bi

Gönüllüler kazandı ben yine tv yi kapadım. O seviyesizliğe görgüsüzlüğe ortak olmayayım diye.

Fatmagülü adrianaya benzetmiyordum ama Dağhan kesinlikle Hügo ya benziyor özellikle gülünce.

daghanin gulmesi ne gicik arti dogukani kiskaniyor

Kıskanmaz olur mu bunu her seferinde Doğu'nun adını ağzına getirerek dile getiriyor.Yine Dağhan'ın iyi zamanları şimdi bir dokunulmalzık kaybetsinler ilk adı yazılacak olur bence o zaman görürüz onu

Fatmagul katildigi bir programda anlatmis,
hosteslik yaparken arkadaslari bunu adrianaya benzetiyorlarmis
bir ucusunda adriana limaya denk gelmis,
uyuyormus cok heycanliymis uyanmasini beklemis,
arkadasi sormus adrianaya arkadasimizi size cok benzetiyoruz benziyor degilmi diye :)
adrianada birazcik diyince bozulmus fatmagul fotograf cektirecekmis vazgecmis

kadin hakli birebir benzemiyorlar biraz yani neye aliniyon aa benim aynimsin gel opeyimmi diyecekti

duygu hala akli cengiz umit unlulerde sen eglencene baksana neyin pesindesin

Kızın derdi zaten adrianaya benzemek. Yoksa neden o kadar peşinden koşsun birazcık deyince bozulsun ki..
Beni de Tuba büyüküstüne çok benzetiyorlar bana birazcık benziyorsun dese şahsen onun gibi tribe girmem sonuçta benzemek için çaba harcamadım ya da harcamam da Kız resmen hayal kırıklığına uğramış yazıkkkkk ! ne çektin be fatmagüll.. Adriana'ya benzemek için kendini paraladın...

Son düzenleme:
[video=youtube;w_bkozuhGSU]http://www.youtube.com/watch?v=w_bkozuhGSU[/video]​

cok guzel

birazcik demesine bozulduguna gore haklisin sanirim cok benzemek istiyor ama benzemiyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…