Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

okadar emindiler ki ırmağın gitceğine Bennu denince gözlerine ışık tutulmuş tavşana döndüler hadi bakalım şimdi

hele Doğukan resmen çizgiyi bozdu önceden ölemiydi kapris kapris aynı çocuk gibi
hele ırmak gram inanmadım üzüldüne resmen ağlamak için SIKTI kendini
yine iyileri ümit karan
cengizde sessiz sakin ama sessizden korkacan
hepsi iyilik kumkuması olmmuş
duyguya iyi demiyom ama dygu kadarda harbi ve delikanlı değiler

AAAA Bennu gitmiiiş
Irmak kesin gider diyordum, seyredemedim de , burada okuyunca şok oldum.

bende duyguyu çok sevmiyorum ama lafını sözünü esirgemiyor kimseden harbi gerçektende sadece o özelliğini seviyorum zaten

Bennu'ya yazık ettiler.
Valla o giderken ben bile ağlayacaktım

Gönüllülerde şöyle bi durum sezdim. Herkes herkesi pohpohluyor şuan. Özellikle Dağhan..
Sen şöyle taktik verdin ben senin sayende kazandım çok iyisin vs vs

açığımı kapattınız açığımı kapattınız deyip duruyorlar.
Bir oyun kaybetseler birbirlerine düşecekler
oyun esnasında bile Duygu Dağhana o kadar ters ters bağırıyordu ki Şaşırmıyorum artık tepkilerine
zaten duygu ve dağhan anne bana , muratla hilmide çocukları gibi..Çok sıkıldım izlemekten.

yuh ya bennu elenmiş

bozok un fatmagüle elenmesi ne kadar saçma ise,bennu'nunda ırmak a elenmesi o kadar saçma

resmen güç oyunu yerine sms oyununa dönmüş survıvor..

gerçekliğini yitirdi bu yarışma benim için,dahada seyretmem...

umarım ve umarım ümit,cengiz,doğu ve murat dörtlüsünden biri kazanır bu yarışmayı

Dağhan çok cin. Herşeyin farkında nabza göre şerbet veriyor. Pohpohluyor alttan alıyor içeri sızmak için yerini garantilemek için. Duygu'da çok becerikli değil karşısında ki Irmak çok kötüydü. Öylece parladı gitti yani

yazık olmuş bennuya yaşına rağmen yardırıyordu
ırmak sevindi yüzünü zor toparladı
ilk elenen o olucak nasılsa fazla sevinmesin

dağhanın gençlik ateşini yaktık sözü baydı beni.

kendisi sanki 40 yaşında da gençlik ateşi onu da fitillemiş..

nee bennumu gitmiş şu anda bende o tavşanlara benzedim ünlülerin stratejisi ters tepti bennu elenince gönüllüler ne konuştu aceba çok şaşkınım ben bilemters köşe oldum ırmak üdn herkesle bildiğin vedalaşıyordu gündüz

duygunun dün oyundaki çaçaronca davranışları baydı artık bir normal olamıyor insanlar kırılırmı gücenirmi demiyor hırs kurbanı ya

merhaba kızlar bende survivor ı takip edenlerdenim ve ünlülei destekliyorum özellikle Dağhan ve duyguyu sevmiyorum gönüllülerden sadece murat iyi gibi.gönüllüler sadece dedikodu yapıyolar konuacak başka konuları yok gibi sürekli ünlüler birbirlerini yiyecek birbirlerine düşecekler suratlarının hallerini gördünüz mü filan diye konuşup duruyolar.ünlülerin hiç denk gelmedim onlarn dedikodusunu yaptıklarına hep kendilerini değerlendiriyolar başarı ve başarısızlıklarını umarım Doğukan cengiz yada ümit kazanır yarışmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…