Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

bennuyuda duygucular eledi ırmağa oy gönderip face survivor sayfasında gördüm.ama Bennu kalmayı hak ediyordu.

bennu elendi oysaki o manken bozması elenseydi çok iyi olurdu , o zaten orada güneşlenmeye gelmiş fatma gül cici bir kız ama bundan sonra yapacağı seçimler önemli umarım kaliteli olanları seçer tv adamı hemen harcar ,dikkatli olmasında fayda var , duygu pek sempatik değil hayatın tümüde zaten kazanmak değil ben karekterden yana oyumu kullanıyorum !

Bennu elenir diye tahmin ediyordum ama yine de Irmak elense iyi olurdu.Bennu daha kuvettli bir oyuncuydu bence.Şimdi tüm kızların oynadığı oyunları Duygu alırsan sinir küpü olurum ben garanti

Bennu gitti meydan kaldı duyguya
Irmak falan rakip sayılmıyor duygunun yanında
Gönüllüler çok güçlendi ya dağhan ilginç bi şekilde uyum sağladı
Hırsından nefretinden güç alıyo sanırsam

bennu da gitti
ünlülerin hiç tadı kalmadı
zaten ünlüler bir de dağhan yerine doğukanı krşıya gönderselerdi ne olacaktı bilmiyorum halleri
ya duyguyu nasıl insanlar destekliyor hala anlamıyorum
ödül kazanmışsın mis gibi
hala ağzında ünlüler var
adamlar mutlu mesut yaşıyor
duygu kafasında kurmuş yok o ona mesafel,yok çok kötüeryok birbirlerini yiyorlar
ya tamam öyle bile olsa seni ne ilgilendirir ki

Öff ben bu cumartesi günlerini hiç sevmemeye başladım
Ekşın yok, yarışma yok, ödül yok

Kesinlikle.. :)
Bende ödül oyunları ya da takım dokunulmazlıkları oyunlarını seviyorum, daha bir çekişmeli geçiyor. :)

Ünlüler bu hafta kaybederse, Doğukan ve Irmak'ı yazarlar bence, Irmak yine elenmezse işler iyice kızışır.. :)

Son düzenleme:
Bireysel dokunulmazlıkta Dağhan kazandı hiç sevinmedim bu duruma.Bu akşam dokunulmazlığı kaybederlerse artık Duygu'yu göndeririz diye düşünüyorum

Ünlülerde de aslında Doğukan'ın almasını istemiştim ama Cengiz'e nasipmiş onlardan bu hafta dokunulmazlık kaybedilmeyecek kimse de gitmeyecek tek isteğim bu

biri dağhanla duyguyu sustursun yaaaaaa neyse parası verelim lütfen rica ediyorum ya
hiç biri murat ve hilmicem kadar efendi olamadı

Gönüllülerin adasında oynanan ödül oyununda Murat kazansın diye baktım ama Dağhan kazandı o da tabiki Duygu'yu seçti.Ben ne istersem hep tersi oluyor yaa

Dokunulmazlık oyunu başlıyor heyecan had safha şu an

alamasınlar ya azcıktaonlar çeksin hele Doğukana iyice deli oldum

Ben Doğukan'ı seviyorum iyi bir yarışmacı.Dağhan ile Duygu'ya sinir oluyorum o yüzden kazanmalarını da hiç istemiyorum.Neyse belli olur birazdan kazanan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…