mervede çok işe yaramıyor bence oflaz yani ona da sıra gelir yakında almeda bile daha iyi ama bu hafat fulya gitmeli en kötüleri oFulya ya da Almeda gitsin.Bir işe yaramıyor ikiside.
mervede çok işe yaramıyor bence oflaz yani ona da sıra gelir yakında almeda bile daha iyi ama bu hafat fulya gitmeli en kötüleri o
demi ya hep aynı şeyi diyor birde birdaha yarışma derdi sarmışNadya'da bir kişilik yemek,yatak derdinde farklı bir bakış açısıyla bakıyor yarşmaya böyle bakan ilk kişi heralde
Evet katiliyorum merve oflaz oynamak istemiyor bence bu gun oynayacakti mesela son anda fulyaya devretti anlamadimdeadline .!.:mervede çok işe yaramıyor bence oflaz yani ona da sıra gelir yakında almeda bile daha iyi ama bu hafat fulya gitmeli en kötüleri o
evet o konuda öyle o zaman önce fulya sonra almeda sonra açılmazsa merve oflaz ama belki ilerde açılırMerve almeda dan daha hızlı yarışlarda.
bence kaybedersem beni yazarlar korkusuna yarışmıyor ama mecbur yarışacak artık kaçışı yok haftaya="ne, post: 39
Evet katiliyorum merve oflaz oynamak istemiyor bence bu gun oynayacakti mesela son anda fulyaya devretti anlamadim
Evet öyle valla tuhaf bir yarışmacıdemi ya hep aynı şeyi diyor birde birdaha yarışma derdi sarmış
evet o konuda öyle o zaman önce fulya sonra almeda sonra açılmazsa merve oflaz ama belki ilerde açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?