Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
acunn az değilsin gönüllülere göre oyun koyuyor tabi kazanacaklar bazı oyunlarıda ünlülere göre yapıyor ratingin gözü kör olsun

Nadya'da bir kişilik yemek,yatak derdinde farklı bir bakış açısıyla bakıyor yarşmaya böyle bakan ilk kişi heralde

="ne, post: 39
deadline .!.:
mervede çok işe yaramıyor bence oflaz yani ona da sıra gelir yakında almeda bile daha iyi ama bu hafat fulya gitmeli en kötüleri o
Evet katiliyorum merve oflaz oynamak istemiyor bence bu gun oynayacakti mesela son anda fulyaya devretti anlamadim

="ne, post: 39

Evet katiliyorum merve oflaz oynamak istemiyor bence bu gun oynayacakti mesela son anda fulyaya devretti anlamadim
bence kaybedersem beni yazarlar korkusuna yarışmıyor ama mecbur yarışacak artık kaçışı yok haftaya

Turabi'nin dediği gibi gerçekten Serenay birinci olur da Merve'yi söyler mi acaba aralarında halen bir soğukluk var neticede

Bide şu arkadaşıni sattı sirtindan vurdu olaylarını anlamıyorum bu bi yaris kimse kimsenin babasinin kızı değil eleyecekler elbette birbirlerini.....sanki bu lafı diyenler hiç arkadaşlarinin ismini söylemedi survivor da anlamiyorum.

ahmet bu sene neden bukadar kötü ve neden kimse bunu dile getirmiyo yarışmada anlamıyorum. Hayır geçen sene bukadar iyi olup bu sene böyle olması garip

bendedim serenay fulyayı seviyor diye ahmete gıcıklar ahmet çıkacak bence

ahmet dursunuda baya istemeyen varmış
hakanla merve oflaz kulis yaptı herhalde
çünkü merve oflaz geçenlerde fulyayı yazar herkes herhalde gibi bi cümle kurmuştu dimi yanlış bilmiyorum

Ahmet dursun oyu daha çok çıkar.

Almeda ya bak ya.Anılla Merve ye yanaştı yerini sağlama aldı uyanık.

ahmet elenmezse haftaya çok pis ortalığı karıştırır bence ateş saçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…